Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Grisu
    Guest

    RT-AC86U Wifi changes do not apply

    Got a problem with my RT-AC86U.

    Done many factory reset and initialze and config by scratch.

    If I change any Wifi-setting and press apply they don't get active and changed at all.
    Only after a reboot channel, bandwith, SSID or others will be really changed.
    Or by deactivate and reactivate 2.4G or 5G Wifi. SSH service restart_wireless will get them changed as well.

    But it has to be done without any additional commands and actions.

    Tried all firmwares from first 382 up to latest 384.21045, same with all. While my old RT-AC68U (not 86U) will work like supposed to.
    Last edited by Grisu; 06-14-2018 at 08:27 AM.

  2. #2
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    102
    Posts
    1,532

    The ASUS support team will be a better option for any further questions you may have. To contact support for ASUS networking products, please call 1-812-282-2787 (US - toll free)). Or email the ASUS support team at: networking_support@asus.com

    Numbers for other regions: https://www.asus.com/support/CallUs#

    To help provide ROG forum members a better place to discuss and find answers easier, this section was created specifically for ROG routers.

    Thank you.
    Last edited by MasterC@ASUS; 06-15-2018 at 03:42 AM.

  3. #3
    Grisu
    Guest
    Asus refers us users from vip.asus.com/forum to use ROG-forum instaed as they recently closed it.

    So where else to ask other users about their observations than here?

    This you can read on vip.asus.com/forum:

    The VIP Forum is closed. For product support or ASUS community, Please visit
    Global Support
    ROG Forum
    Zentalk Forum

  4. #4
    New ROGer Array
    Join Date
    Jun 2018
    Reputation
    11
    Posts
    1

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    The ASUS support team will be a better option for any further questions you may have. To contact support for ASUS networking products, please call 1-812-282-2787 (US - toll free)). Or email the ASUS support team at: networking_support@asus.com

    Numbers for other regions: https://www.asus.com/support/CallUs#

    To help provide ROG forum members a better place to discuss and find answers easier, this section was created specifically for ROG routers.

    Thank you.
    And where are we to ask questions if we are no longer covered by a warranty without paying a charge? The vip.asus.com/forum site has been shutdown. We should at least be able to ask questions for products that are still in production like the RT-AC86U that does not have the ROG badge stamped on it. You are not helping me feel good about my purchase which means I will look else where for a new router in the future unless this over site is corrected.

    --bill

  5. #5
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2014
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Precisava de Ajuda

    Comprei recentemente um Roteador Asus RT-AC86U e liguei ele ao modem/Router da Claro em modo bridge onde desliguei o wireless e o DHCP para não ter conflitos com o ASUS. Acontece que tenho reparado que as vezes por 5 a 10 segundo não consigo aceder a net, e verifico na pagina do roteador da asus no network map aparece disconect nesse momento e depois volta ao normal ou seja acontece uma queda que passados 10 segundos ele recupera. Em nenhum momento chega a aparecer o led da internet a vermelho no roteador da asus. Alguma ideia??? Relembro que estou com o firmware original na versão Firmware Version:3.0.0.4.384_81351.

    Outro problema que reparo é o IPV6 coloquei em modo Nativo e ai tudo bem fiz o teste no https://test-ipv6.com/ e deu tudo certinho.
    Deixo passar uns 10 minutos faço mesmo teste e aparece Nenhum endereço IPv6 foi detectado?????
    Alguma ideia?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •