Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Jul 2014
    Reputation
    10
    Posts
    3

    ROG Centurion 7.1 Headset Cutting Out

    So, I've got Windows 10 64 bit, fully up to date (version 18303 build 17134.112). I used to have no problems with the headset working with discord and skype etc. Now the headset randomly cuts out and restarts. It's as if the power is being removed form the device. I've checked my power settings, USB device suspension is disabled. I've installed the latest drivers and firmware for the headset and I have ensured that all apps are allowed to access the headset in the windows privacy settings. I've also disabled all other audio devices. Anybody have any idea why this is happening?
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos headset settings.jpg  


  2. #2
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Dec 2013
    Reputation
    11
    Posts
    36

    Quote Originally Posted by Pippy Hobgoblin View Post
    So, I've got Windows 10 64 bit, fully up to date (version 18303 build 17134.112). I used to have no problems with the headset working with discord and skype etc. Now the headset randomly cuts out and restarts. It's as if the power is being removed form the device. I've checked my power settings, USB device suspension is disabled. I've installed the latest drivers and firmware for the headset and I have ensured that all apps are allowed to access the headset in the windows privacy settings. I've also disabled all other audio devices. Anybody have any idea why this is happening?
    From your description it sounds like you have a connection issue. Does wiggling the cables while in use cause the issue?

  3. #3
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Do you have both USB connectors plugged in?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •