Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by haihane View Post
    hello MasterC, for a while i thought i was on my own here 😂😭.
    Control Channel, the [Auto], or 1-9 ?
    yah, i did, before the wifi died entirely 😂

    i used a torchlight and looked through the vent holes at the bottom of the router, i didn't see anything outta the blue. didn't smell anything weird either.
    got me head scratching, really.

    for your sake, i did take the router out from the box and reassembled it to test one last time, including the instructions in the mail from asus customer service center (the CS person in the mail gave me 3 solution types, tried all three to no avail):
    - after the factory reset, and then going through the connection wizard (nothing fancy, didn't even enable QoS), the wifi didn't show up in my phone.
    If absolutely nothing connects to the Wi-Fi after you have gone through the setup process then it sounds like you need to service/exchange the unit. Sorry.

  2. #12
    ROG Guru: Green Belt Array haihane PC Specs
    haihane PC Specs
    MotherboardCrosshair V Formula Z
    ProcessorAMD FX 8350
    Memory (part number)Gskill F3-2400C10-8GTX
    Graphics Card #1ASUS HD 6950
    Storage #1WD Velociraptor 1TB
    Storage #2Corsair Neutron GTX 120GB SSD
    CPU CoolerCooler Master Seidon 120XL
    CaseCooler Master Silencio 650
    Power SupplyCorsair HX850
    Keyboard Corsair K70 RGB
    Mouse Logitech G500
    OS Windows 7 X64
    Network RouterLinksys E2500
    haihane's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Reputation
    106
    Posts
    609

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    If absolutely nothing connects to the Wi-Fi after you have gone through the setup process then it sounds like you need to service/exchange the unit. Sorry.
    done carrying the replacement unit home.
    set it up. i have strong 2.4 GHz signal.
    called grandma up, she can access youtube 😊 wohoo!
    she's not nagging at me anymore 😂 peace of mind!

    i'll monitor things for a few days, and update this thread if anything comes up.
    muchas gracias MasterC!
    no siggy, saw stuff that made me sad.

  3. #13
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by haihane View Post
    done carrying the replacement unit home.
    set it up. i have strong 2.4 GHz signal.
    called grandma up, she can access youtube 😊 wohoo!
    she's not nagging at me anymore 😂 peace of mind!

    i'll monitor things for a few days, and update this thread if anything comes up.
    muchas gracias MasterC!
    That's great!

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •