Results 1 to 6 of 6

Threaded View

  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2018
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Cerberus-GTX1050TI-O4G Windows stopped this device because it reported problems. (43)

    Hi every one again.
    On a z170 pro gaming motherboard with 16 Gb RAM, an i5 6600K 3.5Ghz processor, PSU corsair tx650m
    I have changed the disk sata ssd samsung 840 for an MVMe M.2 970Evo and I have added a graph Cerberus-GTX1050TI-O4G.
    Now the other two sata disks are disconnected to avoid an error that destroys data.
    The board worked well for about 12 hours, then the win was updated and has not worked again.
    I have done a clean installation of win10 (several times) I have updated the BIOS to its latest version. I have loaded all the drivers for everything and then added the graphics and loaded the ASUS drives. I have uninstalled all the nvidia drivers and tried several versions but I can not make the graphics work. I disconnected it and I have to use the integrated one. All the relative information that I find is very old.
    The graph has an hour to learn how to use the fans without being connected, then it will fly through the balcony.

    I add some information that may be useful. All help will be well received. I have tried several options of the uefi but surely there is something that I do not do well although I do not know what it can be. The options are many and some very confusing for me.

    Driver version 23.21.13.8813
    Date 10/27/2017
    problem code 0000002B
    state:
    01802400
    DN_HAS_PROBLEM
    DN_DISABLEABLE
    DN_NT_ENUMERATOR
    DN_NT_DRIVER

    Thanks in advance.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •