Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 17 of 17
  1. #11
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2012
    Reputation
    10
    Posts
    9

    I didn't think so.

    Does anyone have any vague idea on how to fix this or do i need to send it back for replacement?

    I'm not really bothered which i have to do, but obviously i'd have to wait for a replacement

  2. #12
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    358
    Posts
    25,742

    So the board is still non-responsive?

    Or have you managed to get the board to work?
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  3. #13
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2012
    Reputation
    10
    Posts
    9

    east nlypings

    I'm back at the same problem where i can get into the BIOS after clearing CMOS. once i leave the BIOS and restart the pc, it wont even display the splash screen and turn off after a few seconds. I can then clear the CMOS and start all over again. endless circle of fustration.

  4. #14
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    358
    Posts
    25,742

    My friend RMA that board. It should not be behaving in that manner at all.
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  5. #15
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2012
    Reputation
    10
    Posts
    9

    That's what i thought, oh well. hopefully the next will work *fingers crossed*

  6. #16
    ROG Guru: Yellow Belt Array puma99dk| PC Specs
    puma99dk| PC Specs
    MotherboardAsus Z170I Pro Gaming
    ProcessorIntel Core i7-6700K
    Memory (part number)Crucial Balistix 16gb @ 2400mhz
    Graphics Card #1Galax GTX 970 OC ITX
    Sound CardAsus Thunder FX
    MonitorYamakasi Catleap Q270 @ 120hz
    Storage #1Samsung 850 Evo 250gb
    Storage #2Intel 530 480GB
    CPU CoolerThermalright True
    CaseFractal Design Core 500
    Power SupplySeaSonic X-760 80PLUS Gold
    Headset/Speakers Audio-Technica ATH-M50 Red
    OS Windows 10 Pro x64
    Network RouterAsus Dark Knight AC
    puma99dk|'s Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Reputation
    15
    Posts
    192

    Quote Originally Posted by Jibatsu View Post
    That's what i thought, oh well. hopefully the next will work *fingers crossed*
    Good luck, i hope ur next Maximus IV Gene-Z/Gen3 will work bcs it's a nice board, i can tell i got one myself ^^

  7. #17
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2012
    Reputation
    10
    Posts
    9

    That's exactly why i got it. it's a nice board and isn't too big either, fits everything i need.

    fingers crossed everybody!

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •