Results 1 to 10 of 17

Threaded View

  1. #8
    ROG Member Array mojoeskimo's Avatar
    Join Date
    Aug 2018
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Quote Originally Posted by Nate152 View Post
    I see the bus interface is PCIe x16 3.0 @ x16 1.1

    Does it ramp up to 3.0 under load ?
    It ramps up to a 2.0 even after going into my bios and manually changing it the gen3, gpuz say my graphics card supports 3.0...
    Click image for larger version. 

Name:	bus2.0.JPG 
Views:	16 
Size:	9.3 KB 
ID:	75697
    Also while in BIOS, I made sure system was set on performance and not any type of power saving mode, but i did notice that in my graphics menu it says GOP/VBIOS STATUS----"Select Valid GPU" I guess i dunno why my gpu bios version wouldn't show up but i figured it must have one due to the graphics card being able to function and display an image, correct?
    Furthermore, here are some graphs when i was running the render test in GPU-Z.
    Click image for larger version. 

Name:	gpuz.jpg 
Views:	1 
Size:	20.6 KB 
ID:	75698Click image for larger version. 

Name:	tweak2.jpg 
Views:	1 
Size:	44.5 KB 
ID:	75699
    Why is my core clocked locked at 139? It just stays there no matter whether I launch a game off steam or just in idle it stays put....
    Last edited by mojoeskimo; 09-11-2018 at 12:35 AM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •