Page 2 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 11 to 20 of 104
  1. #11
    ROG Member Array kitonium PC Specs
    kitonium PC Specs
    MotherboardROG STRIX Z370-F GAMING
    ProcessorCore i5-8600
    Memory (part number)Corsair Vengeance RGB PRO 2666 MHz (2x8GB)
    Graphics Card #1GIGABYTE Geforce GTX 960 4 GB
    MonitorDell U2312H
    Storage #1Samsung 970 Pro NVME 250 GB
    Storage #2WD Black 2TB
    CPU CoolerCooler Master Hyper H410R
    CaseCooler Master Master Box Pro 5 RGB v2
    Power SupplyCooler Master MW 650W Bronze
    Keyboard CM Storm Quick Fire Rapid
    Mouse Razer Lachesis
    Mouse Pad Razer Extreme Pad
    Headset/Speakers Creative Katana
    OS Windows 10 Home
    Network RouterASUS RT-AC1200G
    kitonium's Avatar
    Join Date
    Sep 2018
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    Was the memory detected in previous versions of AURA?
    Please let us know if other issues occur still exist in 1.06.95?
    Hi MasterC, I uninstalled, auraclean, reinstall all 3 versions of Aura Sync. None of the versions detected the RAM.

  2. #12
    ROG Member Array
    Join Date
    Apr 2018
    Reputation
    10
    Posts
    22

    as far as i know vengeance pro rgb does not work with aura yet.

  3. #13
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2018
    Reputation
    10
    Posts
    2

    installed the AURA SYNC 1.06.95 and my patriot viper rgb ram isn't showing up to control it.

  4. #14
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jul 2018
    Reputation
    10
    Posts
    34

    Quote Originally Posted by ab2018 View Post
    installed the AURA SYNC 1.06.95 and my patriot viper rgb ram isn't showing up to control it.
    Have you uninstalled previous version first? It works well for me, what I did was:
    1) go to control panel and uninstall aura and patriot driver
    2) go to services and force stop aura services then manually remove leftovers in programfiles (ASUS and LightingServices - both)
    3) restart pc
    4) run setup.exe
    5) another restart

    The only thing changed I was able to notice is shutdown rainbow finally fixed.

  5. #15
    ROG Member Array
    Join Date
    Apr 2018
    Reputation
    10
    Posts
    22

    cant get it to work on my crosshair vii hero wifi. it just says asus aura has crashed.

  6. #16
    ROG Member Array supertoast PC Specs
    supertoast PC Specs
    Laptop (Model)HP Spectre x360 15T Vega (2018)
    MotherboardASUS Maximus X Hero (WiFi)
    ProcessorIntel Core i7-8700k @4.8 GHz All Cores
    Memory (part number)G.Skill F4-3200C16D-16GVGB
    Graphics Card #1ASUS Strix GTX1080 8G Gaming (Non-OC)
    Monitor27" BenQ
    Storage #1Samsung 970 Pro 512GB NVMe SSD
    Storage #2More SSD, 2TB Spinner
    CPU CoolerCorsair H115i Pro
    CaseFractal Design Define R6
    Power SupplyCorsair TX850M
    OS Windows 10 Home x64

    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    10
    Posts
    7

    I'm also unable to start this version of AURA on my Maximus X Hero (Wi-Fi) board. Instantly crashing when I try to open.

    Edit: I think power cycling may have fixed the issue, killed power supply switch and let the board lights fade. Next boot up, no more crash.
    Last edited by supertoast; 09-13-2018 at 02:02 AM.

  7. #17
    ROG Guru: Yellow Belt Array Zammin PC Specs
    Zammin PC Specs
    MotherboardASUS ROG Maximus XI Formula
    ProcessorIntel 9900K (Conductonaut Applied)
    Memory (part number)G Skill 3200Mhz Trident Z RGB 32GB 3200Mhz CL16
    Graphics Card #1RTX 2080Ti FE
    MonitorAcer Predator XB271HU 165Hz
    Storage #1Samsung 970 EVO 2TB M.2 NVME SSD
    Storage #2Samsung 860 EVO 1TB SSD
    CPU CoolerEKWB Velocity RGB
    CaseLian Li PC-011 Dynamic
    Power SupplyCorsair RM1000i
    Keyboard Corsair K95 Platinum RGB
    Mouse Steel Series Rival 600
    Headset Astro A50 (Gen 2)
    Mouse Pad ASUS ROG Scabbard
    Headset/Speakers JBL LSR305 Mk II
    OS Windows 10 Pro 64bit
    Zammin's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Reputation
    13
    Posts
    230

    I posted in another thread not knowing about this one, so I'll drop it here as well:

    Quote Originally Posted by Zammin View Post
    I've just updated today. This version appears to have some issues, particularly with crashing and wrong colours at times. See this thread as well: https://rog.asus.com/forum/showthrea...RA-Sync/page19

    For those that are experiencing crashing every time you try to open this version of AURA, uninstall it and when you reinstall, run "setup.exe" instead of "AsusSetup.exe". That fixed the crashing for me.

    The other issues I'm experiencing are when I try to change the colour of more than one thing at a time (under static colours>by area) it changes many of my LEDs to random colours. I got around this issue by selecting "single colour" and setting everything to red (any colour would do though) and then switch back to "by areas" and change one thing at a time, hitting apply after every change. Also when I change the number in the "Amount of LEDS" in the ADD STRIP settings screen it reverts all of my settings back to rainbow every time.

    Not happy with how buggy AURA has been for me lately. The previous version was good for a while but in just the last few days it started giving me issues where it would only detect 2/4 of my G.Skill RGB RAM sticks, and sometimes none. Windows was detecting all 32GB so it was working but stuck on the default rainbow lighting affect.

  8. #18
    ROG Guru: White Belt Array KeksimusMaximus PC Specs
    KeksimusMaximus PC Specs
    MotherboardAsus ROG Maximus X Hero
    Processori7-8700k
    Memory (part number)G.Skill Trident Z RGB 3200MHz 2x8GB
    Graphics Card #1EVGA GTX1080Ti FTW3
    MonitorDell s2718dg A04
    Storage #1Crucial MX100 128GB
    Storage #2WD Black 500GB
    CPU CoolerNZXT Kraken X62
    CaseNZXT S340 Elite
    Power SupplySeasonic Prime Gold 650
    Keyboard CoolerMaster Masterkeys L White
    Mouse Tracer Pert TRM-503
    Headset HyperX Cloud I
    OS Windows 10 Pro
    KeksimusMaximus's Avatar
    Join Date
    Oct 2017
    Reputation
    10
    Posts
    104

    Where is changelog??

    I don't want to update blindly.
    Dargus Maximus
    ~Explorer ~Engineer ~Guide
    My Youtube channel - PC modding, streaming, gaming

  9. #19
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    17
    Posts
    1,570

    I am thinking about it..... HELL with it . give a moment to test

  10. #20
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    17
    Posts
    1,570

    here is my report .
    1. flash and dash is not working on middle setting. it get stuck on flash
    2.Raimbow is not fluid as before. it feel like pause between colors. happens on Color cycle and gradient options.
    3. the change of each selection of patterns have a huge spike on cpu usage.
    4. Strobing, also is lights are nor fluid.
    5. light service has no impact on color cycle, the rest, need more cpu power.
    6. defaults is Rainbow option. that is new. always color cycle was the default

    ASUS FIX IT PLEASE. the fruity of the color transitions in horrible.

    Is not my computer since the color cicle option is OK and have NO issue on the fruity of the lights.

    Aside these instalacion as recommended by ZduneX25 is correct and works.

    Sorry asus. another flop. now I have to use the old default since rainbow was my option. I will continue the test on load on other programs, and report back if I find other problems.

Page 2 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •