Page 6 of 11 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 51 to 60 of 104
  1. #51
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2018
    Reputation
    10
    Posts
    14

    Still no synchronization with PG27VQ. Any proposals? USB Hub is connected and the Aura Sync function is activated via OSD.

  2. #52
    ROG Guru: Orange Belt Array
    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    12
    Posts
    314

    Quote Originally Posted by JimmyH View Post
    I have a Z370-E, GTX1080, Pugio Mouse, a Thermaltake synced 360 mm watercooler and one LED strip.

    The lighting works fine in all modes; however, when I enter into a game, World of Warships for instance, the lighting stays the same colour but the app freezes and any effect disappears. I have tried entering back into the AURA app, but it is sluggish and won't accept any change. The only way to rectify the problem is to reset the PC.

    To clarify, this does not happen immediately on entering the game, usually sometime during gameplay.

    I will test out a few other games and report.
    This issue is relevant to this release or previous ones too?

  3. #53
    ROG Guru: Orange Belt Array JimmyH PC Specs
    JimmyH PC Specs
    MotherboardROG Strix Z370-E
    Processor8700K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3200C16
    Graphics Card #1ASUS STRIX GTX 1080
    MonitorBenq 27" x 2
    Storage #1Samsung 970 EVO
    CPU CoolerThermaltake Floe Ring 360
    CaseThermaltake View 71
    Power SupplyCorsair RM 850x
    Keyboard Strix
    Mouse ROG Pugio
    Headset Logitech933
    OS Windows 10 Pro
    JimmyH's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    20
    Posts
    286

    Quote Originally Posted by katlani View Post
    This issue is relevant to this release or previous ones too?
    Both this version, the previous version 1.06.17, and also the installation CD version.

    A point to note.

    I have tried the following games:
    World of Warships
    Far Cry 5
    Sniper Elite 3
    Sniper Ghost Warrior
    Diablo 3
    Plants v Zombies

    AURA does not freeze when the game starts, i.e. while selecting ships on WOWS, or selecting characters on Blizzard, even making modifications on Sniper Ghost Warrior or Plants V Zombies, it's once you actually get into game play that AURA freezes.
    If you exit the game it does not matter, AURA is still sluggish and will not update. You can turn the lights off, but that takes 20 - 30 seconds but you cannot select an option.

    When you reset or power off and on, All the lights stay the original colour except for the GPU which turns orange. Once the system starts again and boots up, it reverts to the original setting on AURA.


    CPU i7 8700K: MB: ROG Strix Z370-E Corsair Vengeance 3000 (4x8GB) : GTX-1080: Samsung 970 EVO, 2 x Kingston Hyper X
    500GB Velocerapter, PSU Corsair RM 850x
    Case Thermaltake View 71: Cooling Thermaltake Floe Riing 360 mm

  4. #54
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Aug 2018
    Reputation
    10
    Posts
    62

    Quote Originally Posted by m4ttjirm View Post
    set your custom color values R: 255, G: 255, B: 255
    i tried this but by the time i hit the apply button, everything changes to red and resets to R:255 G:0 B:0

  5. #55
    ROG Member Array babus PC Specs
    babus PC Specs
    MotherboardAsus Prime x470
    ProcessorRyzen 7 1800x
    Memory (part number)16gb crucial balisttix
    Graphics Card #1GTX 1080 Strix Advanced Gaming
    Graphics Card #2GTX 1080 Strix Gaming
    Monitor3x Sansung 27' A550 (5760x1080)
    Storage #1NVME EVO970 240 gb
    Storage #2AMD STORE MI tier disk 4tb+ssd sandisk 480
    CPU CoolerCorsair H60 + Opt cooler master PMW fan
    Caseaircool 500
    Power SupplyEVGA 850 BQ
    Keyboard Logitech M275
    Mouse logitech M275
    Headset none
    Headset/Speakers none
    OS win 10 pro
    Network Routercisco
    Accessory #1 gamepad xbox wired

    Join Date
    Aug 2018
    Reputation
    10
    Posts
    7

    asus lighting control installs viper rgb ram software and crashes your pc

    Quote Originally Posted by kitonium View Post
    Hi MasterC, I uninstalled, auraclean, reinstall all 3 versions of Aura Sync. None of the versions detected the RAM.
    hy, carefull!
    asus lighting control installs "Patriot viper rgb ram software" and crashes my pc with kmode exception randon bsod !!!
    don't use it...or pay attention

  6. #56
    ROG Guru: Orange Belt Array
    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    12
    Posts
    314

    Quote Originally Posted by babus View Post
    hy, carefull!
    asus lighting control installs "Patriot viper rgb ram software" and crashes my pc with kmode exception randon bsod !!!
    don't use it...or pay attention
    This version installs it?

    According to this, it should be conflicting with it, so what means by installing it?

    https://www.viper.patriotmemory.com/...gbdramsoftware

  7. #57
    ROG Guru: Orange Belt Array JimmyH PC Specs
    JimmyH PC Specs
    MotherboardROG Strix Z370-E
    Processor8700K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3200C16
    Graphics Card #1ASUS STRIX GTX 1080
    MonitorBenq 27" x 2
    Storage #1Samsung 970 EVO
    CPU CoolerThermaltake Floe Ring 360
    CaseThermaltake View 71
    Power SupplyCorsair RM 850x
    Keyboard Strix
    Mouse ROG Pugio
    Headset Logitech933
    OS Windows 10 Pro
    JimmyH's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    20
    Posts
    286

    ASUS just need to bring out their own coolers, their own RAM, Fans and Cases. Then there wouldn't be a synch problem, you can get everything else.


    CPU i7 8700K: MB: ROG Strix Z370-E Corsair Vengeance 3000 (4x8GB) : GTX-1080: Samsung 970 EVO, 2 x Kingston Hyper X
    500GB Velocerapter, PSU Corsair RM 850x
    Case Thermaltake View 71: Cooling Thermaltake Floe Riing 360 mm

  8. #58
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2013
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Hey Guys,

    The only version of Aura Sync that works with my setup is the 1.05.16 - Any version after that simply does not detect my GSKILL Trident Z RGB.

    Trust me, I tried every single version available and all of them can't detect the memory.

    There must be something on that specific version (1.05.16) that makes it compatible with my ram.

    BTW, my motherboard is the Strix Z270G with the latest bios.

    Any idea?

  9. #59
    ROG Enthusiast Array Rufinoman PC Specs
    Rufinoman PC Specs
    Laptop (Model)Lenovo
    MotherboardAsus ROG Crosshair Hero VII WiFi
    ProcessorAMD Ryzen 2600X
    Memory (part number)32Gb CMK16GX4M2A2400C16
    Graphics Card #1Asus ROG Strix RX580 OC 8Gb
    MonitorSamsung C27F591
    Storage #1WDS500G2B0B
    Storage #2Samsung SSD 850 Evo 250Gb
    CPU CoolerCorsair H100i RGB Platinum
    CaseCoolermaster Storm Trooper
    Power SupplyCorsair RM850x, Full Modular
    Keyboard Corsair Strafe RGB Silent
    Mouse AFX LM0218
    Headset Corsair HS40
    Mouse Pad Razer
    Headset/Speakers Corsair HS40
    OS Windows 10 Pro x64

    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    10
    Posts
    30

    Aura works fine for me but Far Cry 5 and Ghost Recon Wildlands are throwing up a security anti-cheat error and won't start unless I stop the lighting service in Task Manager.
    I've submitted a ticket to Ubisoft but I'd like to know if this is something that can be fixed by Asus.
    Thank you.

  10. #60
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Aug 2018
    Reputation
    10
    Posts
    62

    Quote Originally Posted by tungd00927 View Post
    guys how do i choose the white color on other modes except static mode (can only make the white color on by pulling the saturation all to the left, but there is no such thing on other modes)
    update: with this new patch of aura, the my corsair kit cmr16gx4m2c3000c15 finally can light up in breathing and color cycle mode
    yet still i want to ask how to get the white color in all modes (right now can only get white color on breathing and static mode)

    My motherboard: Asus X470-F Gaming

Page 6 of 11 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •