Page 8 of 11 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 71 to 80 of 104
  1. #71
    ROG Guru: Black Belt Array Hopper64 PC Specs
    Hopper64 PC Specs
    MotherboardAsus R6EO Bios 0702
    Processori9 9900X @ 4.9 1.28V VCore
    Memory (part number)GSkill F4-3600C16Q2-64GTZR
    Graphics Card #1EVGA 2080 Ti Kingpin
    Sound CardCreative SB AE7
    MonitorAsus ROG PG349Q
    Storage #1Intel 905p M.2 360G
    CPU CoolerEKWB Velocity RGB and Revo XRes 140 D5
    CasePhanteks Enthoo Elite
    Power SupplyCorsair AX1600i
    Keyboard Asus Strix Flare
    Mouse Asus ROG Gladius II Origin
    OS Windows 10 64
    Hopper64's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    36
    Posts
    2,036

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    Have you checked if the LED EC1/2 Version info is showing up on the Main page of the BIOS?
    Sorry, no. I have already uninstalled this version. Used Aura cleaner after uninstall. The message came up after reboot on uninstall. Used Aura cleaner and the message went away.

  2. #72
    ROG Guru: Yellow Belt Array XYchromosone PC Specs
    XYchromosone PC Specs
    Laptop (Model)DELL Inspiron 15 5559 + HP Pavilion dv6 3032tx
    MotherboardASUS Maximux XI Extreme [BIOS 1105]
    Processori9 9900K
    Memory (part number)Corsair Vengance RGB 16GB CMR16GX4M2C3466C16 V4.31
    Graphics Card #1ASUS ROG Strix Gaming GTX1080Ti 11GB
    MonitorAOC AG271QG 27" 165Hz
    Storage #1Samsung 970 Pro NVMe 1TB M.2 SSD
    CPU CoolerThermaltake Floe Riing 360 Premium AIO
    CaseFractal Design Define R6 Black
    Power SupplyCorsair AX1600i
    Keyboard RAZER Blackwidow X Tournament Chroma
    Mouse RAZER Lancehead [ambidextrous] Chroma
    Headset Sennheiser RS165 Wireless
    OS Windows 10 Pro x64 + UbuntuStudio 18.04
    Network RouterASUS DSL-AC68U on ADSL2+, Technicolor DJA0230TLS Gateway NETGEAR CABLE ADAPTER CM450
    XYchromosone's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Reputation
    30
    Posts
    151

    Quote Originally Posted by babus View Post
    hy, carefull!
    asus lighting control installs "Patriot viper rgb ram software" and crashes my pc with kmode exception randon bsod !!!
    don't use it...or pay attention
    So this is how Patriot viper RGB got installed on my system. I was wondering how that happened, because I never installed that actual app but found it in my system a few days ago.

    How did you find out that it is [this version of?] AURA that installs Patriot viper RGB? Please do share. Or, should I be "paying more attention"?? LOL

  3. #73
    ROG Junior Member Array James.4133 PC Specs
    James.4133 PC Specs
    MotherboardZ270E gaming
    ProcessorI7 7700K
    Memory (part number)CMU16GX4M2C3000C15R
    Graphics Card #1aorus xtreme edition 1080ti
    CPU CoolerBeQuiet Dark Rock pro 3
    CaseCooler Master Maker 5t
    Power SupplyCooler Master G750M
    Keyboard Corsair K95
    Mouse Corsair M65 Pro
    Headset Hyper X Cloud 2
    Mouse Pad MM800 RGB POLARIS
    OS Windos 10 pro x64
    Network RouterLA BOX PLUS SFR

    Join Date
    Sep 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Apparently my Strix Z270E isn't compatible device.

    Click image for larger version. 

Name:	Aura Z270E.png 
Views:	4 
Size:	371.7 KB 
ID:	75885

  4. #74
    ROG Guru: Orange Belt Array
    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    12
    Posts
    311

    Well I have the previous version of AURA and I dont have that Patriot software installed, pehaps it only installs it for certain identified hardware?

  5. #75
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jul 2018
    Reputation
    10
    Posts
    34

    Quote Originally Posted by XYchromosone View Post
    So this is how Patriot viper RGB got installed on my system. I was wondering how that happened, because I never installed that actual app but found it in my system a few days ago.

    How did you find out that it is [this version of?] AURA that installs Patriot viper RGB? Please do share. Or, should I be "paying more attention"?? LOL
    This and previous one, started since they support kingston rgb ram which is controlled (in aura) by viper patriot rgb driver.

  6. #76
    ROG Guru: Orange Belt Array
    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    12
    Posts
    311

    So I guess when you don't own an RGB stick, it won't be installed.

  7. #77
    ROG Guru: Black Belt Array Hopper64 PC Specs
    Hopper64 PC Specs
    MotherboardAsus R6EO Bios 0702
    Processori9 9900X @ 4.9 1.28V VCore
    Memory (part number)GSkill F4-3600C16Q2-64GTZR
    Graphics Card #1EVGA 2080 Ti Kingpin
    Sound CardCreative SB AE7
    MonitorAsus ROG PG349Q
    Storage #1Intel 905p M.2 360G
    CPU CoolerEKWB Velocity RGB and Revo XRes 140 D5
    CasePhanteks Enthoo Elite
    Power SupplyCorsair AX1600i
    Keyboard Asus Strix Flare
    Mouse Asus ROG Gladius II Origin
    OS Windows 10 64
    Hopper64's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    36
    Posts
    2,036

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    Have you checked if the LED EC1/2 Version info is showing up on the Main page of the BIOS?
    I have uninstalled this software version as in my last post. Just checked the LED EC1 and 2 versions:

    EC1 is AUMA0-E6K5-0105
    EC2 is AULA0-S072-0201

    Thanks.*

  8. #78
    ROG Member Array rick66 PC Specs
    rick66 PC Specs
    MotherboardASUS ROG Maximus X Formula
    ProcessorIntel Core i7 8086K Delidded @5.3 Ghz
    Memory (part number)Corsair Vengeance LED 32GB 3000Mhz(CMU32GX4M4C3000C15)
    Graphics Card #1Gigabyte AORUS GeForce GTX 1080 Ti Waterforce WB Xtreme Edition
    MonitorASUS ROG PG278Q
    Storage #1Samsung 860 Pro 512GB (OS)
    Storage #2Samsung 970 Pro 512GB M.2 (Games)
    CPU CoolerThermaltake Pacific W4 Plus
    CaseThermaltake View 71
    Power SupplyCorsair HX-1200i
    Keyboard Razer BlackWidow
    Mouse Razer Taipan
    OS W10 64
    rick66's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    Hey guys, please help provide extra info if you haven't already.
    Please provide feedback before Sept. 25, thanks!

    If you are not on the latest version, update to 1.06.95 to make debugging faster, please remember to mention:
    1. The BIOS/firmware version for your hardware.
    2. The AURA SYNC products you own and any other 3rd-party lighting software.
    3. If a power cycle has made any difference. (Shutdown, power off, unplug power cable for a minute)
    4. If you have reinstalled Aura or Windows.
    5. If the issue was present in the previous versions(s).
    6. The motherboard you are using.
    1. 1602
    2. TT RGB Premium fans, TT Pacific W4 waterblock, TT Sync Controller Premium Edition
    3. No results, even cleared CMOS, gave up after multiple installs and crashes of Aura Sync app!
    4. Brand new PC with W10 64 bit, Up to date.
    5. No
    6. Maximus X Formula

  9. #79
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by Hopper64 View Post
    I have uninstalled this software version as in my last post. Just checked the LED EC1 and 2 versions:

    EC1 is AUMA0-E6K5-0105
    EC2 is AULA0-S072-0201

    Thanks.*
    So the message went away and all is good?

  10. #80
    ROG Guru: Black Belt Array Hopper64 PC Specs
    Hopper64 PC Specs
    MotherboardAsus R6EO Bios 0702
    Processori9 9900X @ 4.9 1.28V VCore
    Memory (part number)GSkill F4-3600C16Q2-64GTZR
    Graphics Card #1EVGA 2080 Ti Kingpin
    Sound CardCreative SB AE7
    MonitorAsus ROG PG349Q
    Storage #1Intel 905p M.2 360G
    CPU CoolerEKWB Velocity RGB and Revo XRes 140 D5
    CasePhanteks Enthoo Elite
    Power SupplyCorsair AX1600i
    Keyboard Asus Strix Flare
    Mouse Asus ROG Gladius II Origin
    OS Windows 10 64
    Hopper64's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    36
    Posts
    2,036

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    So the message went away and all is good?
    Yes. After uninstalling this version and using aura cleaner, all is good. No more messages about updating led FW. Reinstalled....17 version I think. Thanks. *

Page 8 of 11 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •