Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2018
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Rog Strix 1070 RGB Problems

    Hello,

    I found a couple other people having these issues but wanted to post to get some feedback before I RMA.

    I have 2 Rog 1070 08g cards, one works perfectly in my setup, the other works well but I cannot control the lighting.

    I'm leaning towards something wrong with this specific card since my other card works.

    The LED's are just on and white, I can't turn them off or control them with the aura graphics card software like I can with the other card. When I open the software, I get a "non-aura" error which i'll screenshot.

    Wanted to see if anyone had any suggestions before I RMA.

    I've tried:

    - Re installing aura graphics card software version 0.0.5.4
    - Re installing Asus GPU Tweak II version 1.6.5.0
    - Power cycling computer
    - Unplugging power supply for 1-2 minutes
    - Removing battery from mobo


    Setup:
    - Gigabyte AB350M-DS3H mobo
    - AMD Ryzen 3 1300x
    - Ballistix Sport LT 16gb DDR4
    - Thermaltake 500w power supply

    I also tried to upload the images but apparently a .png and .jpeg are not supported file types?
    Last edited by ktryber; 09-14-2018 at 04:12 PM.

  2. #2
    ROG Guru: Yellow Belt Array
    Join Date
    Jul 2016
    Reputation
    10
    Posts
    181

    Have you tried Aura Sync software with just one card and running it as administrator? If this does not work, something is wrong with your AURA sync, which will require an RMA

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •