Results 1 to 10 of 12

Threaded View

  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2012
    Reputation
    11
    Posts
    12

    Assistance with low frame rates. G74SX

    Greetings,

    I require assistance with low frame rates while playing World of Warcraft.

    When playing I get around 30 FPS with settings on ultra. This puzzles me as I have the GTX 560M with 3GB of video memory and the 2.2 ghz i7 processor. I was getting a better frame rate with my older machine with an ATI 6570 1GB and a run of the mill AMD 1.8 ghz quad core processor.

    I haven't really tried any other games since I've picked up my G74SX. I have, however, ran the Unigine Heaven DX11 Benchmark 2.5 and the results were disappointing (17 FPS).

    Is there something I am doing wrong? I will post my DxDiag below.

    I appreciate the assistance.

    Regards

    PS. I am unable to post entire DxDiag. Please let me know if you need more information.

    ------------------
    System Information
    ------------------
    Time of this report: 2/7/2012, 21:16:26
    Machine name: xxxxxxxxx-PC
    Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.110622-1506)
    Language: English (Regional Setting: English)
    System Manufacturer: ASUSTeK Computer Inc.
    System Model: G74Sx
    BIOS: BIOS Date: 04/27/11 14:06:47 Ver: 04.06.03
    Processor: Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz (8 CPUs), ~2.2GHz
    Memory: 12288MB RAM
    Available OS Memory: 12266MB RAM
    Page File: 3990MB used, 20538MB available
    Windows Dir: C:\Windows
    DirectX Version: DirectX 11
    DX Setup Parameters: Not found
    User DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
    System DPI Setting: 120 DPI (125 percent)
    DWM DPI Scaling: Disabled
    DxDiag Version: 6.01.7601.17514 32bit Unicode

    ------------
    DxDiag Notes
    ------------
    Display Tab 1: No problems found.
    Display Tab 2: No problems found.
    Sound Tab 1: No problems found.
    Sound Tab 2: No problems found.
    Sound Tab 3: No problems found.
    Input Tab: No problems found.

    --------------------
    DirectX Debug Levels
    --------------------
    Direct3D: 0/4 (retail)
    DirectDraw: 0/4 (retail)
    DirectInput: 0/5 (retail)
    DirectMusic: 0/5 (retail)
    DirectPlay: 0/9 (retail)
    DirectSound: 0/5 (retail)
    DirectShow: 0/6 (retail)

    ---------------
    Display Devices
    ---------------
    Card name: NVIDIA GeForce GTX 560M
    Manufacturer: NVIDIA
    Chip type: GeForce GTX 560M
    DAC type: Integrated RAMDAC
    Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_1251&SUBSYS_204A1043&REV_A1
    Display Memory: 719 MB
    Dedicated Memory: 3034 MB
    Shared Memory: 1780 MB
    Current Mode: 1920 x 1080 (32 bit) (60Hz)
    Monitor Name: Generic PnP Monitor
    Monitor Model: ASUS VE276
    Monitor Id: ACI27F4
    Native Mode: 1920 x 1080(p) (60.000Hz)
    Output Type: HDMI
    Driver Name: nvd3dumx.dll,nvwgf2umx.dll,nvwgf2umx.dll,nvd3dum,n vwgf2um,nvwgf2um
    Driver File Version: 8.17.0012.8562 (English)
    Driver Version: 8.17.12.8562
    DDI Version: 11
    Driver Model: WDDM 1.1
    Driver Attributes: Final Retail
    Driver Date/Size: 10/15/2011 00:53:00, 15693120 bytes
    WHQL Logo'd: Yes
    WHQL Date Stamp:
    Device Identifier: {D7B71E3E-5111-11CF-8152-46001FC2C535}
    Vendor ID: 0x10DE
    Device ID: 0x1251
    SubSys ID: 0x204A1043
    Revision ID: 0x00A1

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •