Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    10
    Posts
    67

    Please Help Error message 0x887a0006 - dxgi_error_device_hung and artfacts

    Dear asus rog enthusiasts.

    Since a few days I have a very annoying problem with my video card.

    See below for more info.

    0x887a0006 - dxgi_error_device_hung

    Dirt 3 just hangs without giving a message.

    Even 3DMark can not even finish its test. That cancels itself


    What I have already done.

    Newest Driver installed and old driver tested. Unfortunately, these problems.

    3DMark downloaded and tested (As indicated cancels itself) Or crashes.

    I would almost think that something is wrong with hardware. Unfortunately, I have nothing to test with other hardware or PC.

    See photos below Including the Art facts




  2. #2
    Administrator Array Silent Scone@ASUS's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    124
    Posts
    1,801

    Given the visual artifacts, the issue appears to be with the GPU.

    1. Make sure you are not running any form of overclock on the card

    2. Reseat the GPU, perhaps using a different slot if possible.

  3. #3
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    10
    Posts
    67

    Quote Originally Posted by Silent Scone View Post
    Given the visual artifacts, the issue appears to be with the GPU.

    1. Make sure you are not running any form of overclock on the card

    2. Reseat the GPU, perhaps using a different slot if possible.

    The card has not been overclocked. Have the card purely for water and the looks.


    I have already removed the card from my system and put it back again. Unfortunately this did not help. Other lock is unfortunately not possible.

    RMA ?

  4. #4
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    10
    Posts
    67

    Nobody ?

  5. #5
    Administrator Array Silent Scone@ASUS's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    124
    Posts
    1,801

    Quote Originally Posted by marcelmaria View Post
    The card has not been overclocked. Have the card purely for water and the looks.


    I have already removed the card from my system and put it back again. Unfortunately this did not help. Other lock is unfortunately not possible.

    RMA ?

    Seems the GPU is faulty, if under warranty then RMA is your only resolution.

  6. #6
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    10
    Posts
    67

    Quote Originally Posted by Silent Scone View Post
    Seems the GPU is faulty, if under warranty then RMA is your only resolution.

    Fortunately there is still a guarantee on the card.

    I will also report to the store for rma. Well bales. Have just entered my new Asus ROG Swift PG348Q Aluminum. Now I can unfortunately no longer enjoy my display in combination with this top card: S

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •