Page 18 of 32 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast
Results 171 to 180 of 316

Thread: Deleted

  1. #171
    ROG Guru: White Belt Array Defin4ar PC Specs
    Defin4ar PC Specs
    MotherboardAsus P8Z77-V LE Plus
    ProcessorIvy Bridge i5 3570K (delidded)
    Memory (part number)G.Skill 1600MHz 4x4GB
    Graphics Card #1Asus DUAL-RX480-O4G
    Sound CardCreative Sound Blaster Z
    MonitorAsus 23" IPS Wide Screen
    CPU CoolerCustom Water Cooling Loop
    CaseThermaltake Chaser A71
    Power SupplyIn Win C 900W Series 80+ Platinum
    Keyboard Cooler Master QuickFire XTi
    Mouse Razer Imperator 4G (2012)
    Mouse Pad In Win BatMat
    Headset/Speakers Logitech 5.1 sound system
    OS Windows 7 x64 Professional
    Network RouterCable Ethernet w/Realtek
    Accessory #1 Microsoft xBox 360 PC Gamepad

    Join Date
    Jun 2014
    Reputation
    10
    Posts
    100

    GPUTweak II v19.4.4 installed fine but I have to report a bug.
    The "0dB fan" function is "On" at windows session on my Asus Dual RX480 (win7 x64bit) and can stay trigger to "On" (fans do not spin), once I toggle to "Off" the fans spin like normal, but once I toggle it back to "On" the fans won't stop like in GPUTweak II v1.6.7.0.

    I have to reboot in order to have the fans set to stop spinning.

    I'm not 100% sure if AMD WattMan with drivers version 19.1.1 have something to do with it when Zero RPM is On or Off..they still won't stop at 0dB Fan function.

    PS: OSD function looks not interacting here, and others settings looks normal behavior.
    Last edited by Defin4ar; 02-24-2019 at 11:04 PM.
    Asus Dual RX480 O4G - Core i5 3570K - P8Z77-V LE PLUS - (still on 2019)

  2. #172
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    17
    Posts
    1,697

    Quote Originally Posted by MoKiChU View Post
    Hello everyone,

    New version of GPU Tweak II has just been released :

    - GPU Tweak II - Last version [21/02/2019] :
    ----Version : 1.9.6.1
    ----Download : https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/m...dateVender.zip
    ----

    Thread updated.
    Le me try it! kudos!
    Learn, Play Enjoy!

  3. #173
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    17
    Posts
    1,697

    Quote Originally Posted by MoKiChU View Post
    Hello everyone,

    New version of GPU Tweak II has just been released :

    - GPU Tweak II - Last version [21/02/2019] :
    ----Version : 1.9.6.1
    ----Download : https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/m...dateVender.zip
    ----

    Thread updated.
    PLease take notes

    1. Information on Live Update in the GPUZ tab is fix, now is showing (for the moment)
    2. OSD CPU USAGE NOT FIX still showing a long number I try 3 games. I did registry cleaner, aside check manual, run gputweak cleanner. as instructed. and still broken

    Click image for larger version. 

Name:	{89A7CEAD-6D3A-4C87-8A46-6068D33CD50A}.png.jpg 
Views:	0 
Size:	135.7 KB 
ID:	79143

    3. PLEASE link/unlink opinion monitor and main make it always LINK. is better for new users.

    4. I will try the oc scanner later
    Learn, Play Enjoy!

  4. #174
    ROG Enthusiast Array Al3xG PC Specs
    Al3xG PC Specs
    MotherboardB360-F Gaming
    Processori7-8700
    Graphics Card #1Strix 2080 O8G
    Monitor27UK650 4k
    Power Supply750w
    Keyboard Strix Flare
    Mouse Gladius 2 Origin
    Headset Rog Delta C
    Mouse Pad Rog Balteus
    OS Win 10 1809
    Accessory #1 Aura Terminal

    Join Date
    Jun 2018
    Reputation
    10
    Posts
    62

    1.9.6.1

    Quote Originally Posted by komosama View Post
    This is an issue that I am experiencing as well. Please fix this!! The issue is with "ASUSGPUFanServiceEx.exe" not properly starting on the first start of GPU Tweak.

    In the meantime, I have posted a temporary solution in the thread below:

    https://rog.asus.com/forum/showthrea...Tweak-II-issue
    Still not fixed

  5. #175
    ROG Guru: White Belt Array Erwin05 PC Specs
    Erwin05 PC Specs
    MotherboardAsus P8Z77-V DELUXE
    ProcessorIntel Ivy Bridge Core i7-3770K @ 3.50GHz
    Memory (part number)F3-1600C9D-16GXM
    Graphics Card #1ASUS ROG STRIX-GTX1070-8G-GAMING
    CPU CoolerCorsair H100i v2
    Power SupplyCorsair RM850
    OS Windows 10 Home x64 - v1909

    Join Date
    May 2015
    Reputation
    10
    Posts
    108

    New Bug:

    I just installed the new version i used the Removetool, now on every boot the left monitor part is coming on screen but in de settings its set to minimize.
    The right part does minimize to the system tray.

  6. #176
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jul 2014
    Reputation
    10
    Posts
    35

    Quote Originally Posted by Erwin05 View Post
    New Bug:

    I just installed the new version i used the Removetool, now on every boot the left monitor part is coming on screen but in de settings its set to minimize.
    The right part does minimize to the system tray.
    Same issue here , installed 1.9.6.1 and now monitor section opens on screen at boot even though it is set to open minimised .

  7. #177
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    17
    Posts
    1,697

    I was wrong. for some issues the Live update stop working. I have no idea what to do. also aura. i am braking my b.... on these

    For the moment until testing using actual driver from the POST we have here with up to date drivers (chipset MEI and others including realtek) GPU TWEAK will be disable until i fin out what is trigger what in my machine.
    Last edited by MrAgapiGC; 02-28-2019 at 02:22 PM.
    Learn, Play Enjoy!

  8. #178
    ROG Guru: White Belt Array zocker's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Reputation
    10
    Posts
    81

    The OSD force close on ROG Armoury, Discord and Acronis Backup. I have to remove it from the task to get the Apps working again.

  9. #179
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    10
    Posts
    30

    Quote Originally Posted by Erwin05 View Post
    New Bug:

    I just installed the new version i used the Removetool, now on every boot the left monitor part is coming on screen but in de settings its set to minimize.
    The right part does minimize to the system tray.
    Same here.

    Another issue in this version:
    - The currently selected profile in "Advanced Mode" is not highlighted.

    Also these two issues are still not fixed:
    - The monitor panel starts detached when launching the app for the first time after a reboot
    - When double clicking the app icon on the taskbar for the first time after a reboot, the app does not show up on the foreground, instead the app shows up at the end of the list of currently opened apps
    Last edited by max1234; 03-02-2019 at 09:22 PM.

  10. #180
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2017
    Reputation
    10
    Posts
    23

    Hi, I've been trying out Version : 1.9.6.1 and I've come across some issues and have some questions: I have a Strix GTX 1080 11Gbps. I have had it running @ +40 clock and +1000 memory with 120% power target for a long time now stable, with no crashes.

    - OC scanner is testing my memory at 9Gbps instead of 11Gbps, stock, and is still testing at 9Gbps with any overclock.
    - After restarting OC scanner will test with my memory at 11GBps, but will default back to 11Gbps for testing, even when an overclock to the memory is applied.
    - Once the memory overshot the OC to 12900Mhz instead of 12000Mhz and crashed the driver to a black screen with purple shapes.
    - How do I know if the OC scanner settings are loaded? After clicking "Apply" when the OC scanner is finished, there is no indication that the OC scanner settings are applied, just "User Define" is highlighted instead of "Manual" under GPU boost clock.
    - OC scanner seems to be giving me a negative Overclock, for example -63 on the core.
    - Changing memory settings results in vertical line flashes on the screen when I click apply.
    - Changes in memory settings do not show up in OC scanner, the first time you click on OC scanner. But once you cancel out of OC scanner and then go back in the changes in memory are correctly shown.

    edit. - Also GPU Tweak Monitor is coming up on screen after a reboot even though it is set to minimize on start and the settings are not applied on first boot as other users have reported.
    Last edited by kgh00007; 03-05-2019 at 02:58 AM.

Page 18 of 32 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •