Page 11 of 25 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast
Results 101 to 110 of 244
  1. #101
    ROG Enthusiast Array Al3xG PC Specs
    Al3xG PC Specs
    MotherboardB360-F Gaming
    Processori7-8700
    Graphics Card #1Strix 2080 O8G
    Monitor27UK650 4k
    Power Supply750w
    Keyboard Strix Flare
    Mouse Gladius 2 Origin
    Headset Rog Delta C
    Mouse Pad Rog Balteus
    OS Win 10 1809
    Accessory #1 Aura Terminal

    Join Date
    Jun 2018
    Reputation
    10
    Posts
    49

    Quote Originally Posted by katlani View Post
    How does one syncs between aura sync and gpu tweak?
    Is it something new with version 1.07.xx?
    The only program relationship I'm aware about is that aura (gfx card) is accessible via gpu tweak tools menu..
    Sorry, wrong expression. Message fixed

  2. #102
    ROG Guru: Yellow Belt Array F0x135 PC Specs
    F0x135 PC Specs
    MotherboardROG Strix Z370-F
    Processor8700K
    Memory (part number)F4-2400C15Q-32GTZR
    Graphics Card #1Strix 1080Ti
    Graphics Card #2Strix 1080Ti
    MonitorAgon AG352UCG
    Storage #1Samsung 970 Evo NVME 500GB
    Storage #2Samsung 860 Evo 500GB
    CPU CoolerCoolermaster ML240R aRGB
    CaseFractal Meshify C
    Power SupplyInWin C900 Platinum
    Keyboard ROG Claymore
    Mouse Logitech MX Master

    Join Date
    Oct 2017
    Reputation
    10
    Posts
    131

    x2 1080Ti's here, this v1.9.3.0 when enabling OSD force quits some apps, makes others unresponsive, and generally cuaes the system to stutter. Have to disable + reboot in order to get it fixed.

    This is an 8700K with 32GB of DDR 3200. Playing back simple 1080 video or launching apps should not be causing a stutter. Yet Afterburner (just reinstalled now) manages OSD just fine.

  3. #103
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2018
    Reputation
    10
    Posts
    7

    any way to get this to save profiles? very annoying...

  4. #104
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    10
    Posts
    2

    hi all I have a vega 64 and I have a problem with the program. it does not install because it asks me the version of the Microsoft visual C ++ version 14.11 when I installed the most recent one. can you help me?

  5. #105
    ROG Guru: Orange Belt Array
    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    12
    Posts
    292

    Isn't GPU TweakII coming with vcredist version 2017 nowdays (or at least a redirection to get it from MS)?

  6. #106
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2018
    Reputation
    10
    Posts
    7

    bump. Can we get a fix for custom curves to be saved? Currently not working and a pain.

  7. #107
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2018
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Angry

    Quote Originally Posted by Slay3r1988 View Post
    hi all I have a vega 64 and I have a problem with the program. it does not install because it asks me the version of the Microsoft visual C ++ version 14.11 when I installed the most recent one. can you help me?
    Exactly my case.
    Installer wants to install an older version but doesn't care that you have already a newer installed for whatever reason.
    Frankly speaking that's my forever experience with asus products.

  8. #108
    Administrator Array Silent Scone@ASUS's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    124
    Posts
    1,801

    Quote Originally Posted by mmhorda View Post
    Exactly my case.
    Installer wants to install an older version but doesn't care that you have already a newer installed for whatever reason.
    Frankly speaking that's my forever experience with asus products.
    Hi,

    Uninstall any existing runtimes for Visual Studios and retry. This works for me.

  9. #109
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Hey, all, 1st time poster here and am having a problem with GPU Tweak II.

    I download the latest version, open the zip file, and double-click the setup file (there is no option to run as administrator when I right-click on the setup file) and successfully install GPU Tweak II. However, when I double-click the GPU Tweak II icon on my desktop, I see the windows circle above my pointer a few times, but the program doesn't actually open to use.

    Would appreciate any tips or advice, thanks.

  10. #110
    Administrator Array Silent Scone@ASUS's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    124
    Posts
    1,801

    Quote Originally Posted by JMak00 View Post
    Hey, all, 1st time poster here and am having a problem with GPU Tweak II.

    I download the latest version, open the zip file, and double-click the setup file (there is no option to run as administrator when I right-click on the setup file) and successfully install GPU Tweak II. However, when I double-click the GPU Tweak II icon on my desktop, I see the windows circle above my pointer a few times, but the program doesn't actually open to use.

    Would appreciate any tips or advice, thanks.
    Hi,

    Can you confirm

    1. whether the application is still running in the background when this happens (Task Manager).
    2. If there are any event logs detailing the app crash.

    Thanks

Page 11 of 25 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •