Page 13 of 30 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast
Results 121 to 130 of 291
  1. #121
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2018
    Reputation
    10
    Posts
    7

    still doesn't save custom profiles...

  2. #122
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    May 2017
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Hi, installed the software to use the OC Scanner function but first time it went till 7%, stop there and then get me error "Scan fail", second time immediately after I press the button it says "Scan fail" without anymore information. I'm on Windows 10 and a GTX 1070Ti Strix.

  3. #123
    Administrator Array Silent Scone@ASUS's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    124
    Posts
    1,805

    Quote Originally Posted by meaning View Post
    Hi, installed the software to use the OC Scanner function but first time it went till 7%, stop there and then get me error "Scan fail", second time immediately after I press the button it says "Scan fail" without anymore information. I'm on Windows 10 and a GTX 1070Ti Strix.
    Can you confirm the memory offset is at 0+? Try with default settings besides increasing the Power Limit. Make sure you are on the latest WHQL drivers from NVIDIA, too.

    This is also assuming you're using V1.9.4.4

  4. #124
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    May 2017
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Quote Originally Posted by Silent Scone@ASUS View Post
    Can you confirm the memory offset is at 0+? Try with default settings besides increasing the Power Limit. Make sure you are on the latest WHQL drivers from NVIDIA, too.

    This is also assuming you're using V1.9.4.4
    Yes, I'm on last version of GPU Tweak and also Nvidia drivers... I just installed the program for the OC Scanner, didn't even change the default settings...

  5. #125
    ROG Guru: White Belt Array DSD27 PC Specs
    DSD27 PC Specs
    MotherboardMaximus VI Hero
    Processori5 4670K @ 4.5 GHz 1.28v
    Memory (part number)F3-14900CL9D-8GBXL
    Graphics Card #1Asus Expedition GTX 1070 OC 8GB
    MonitorAOC Q3279VWF
    Storage #1Kingston SSDnow 300v 120G
    Storage #2Western Digital Blue 1TB
    CPU CoolerThermalright True Spirit 140 BW
    CaseZalman Z11 Plus
    Power SupplyXFX Pro 750W Core Edition
    Keyboard Cooler Master CMSorm Devastator
    Mouse Razer Abyssus
    Headset ROG Orion
    Mouse Pad SteelSeries qck+
    OS Windows 10 Pro 64bit
    DSD27's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Reputation
    10
    Posts
    112

    I'm having a problem in the last two versions of gpu tweak, the gpu monitor stops after 1 second. It was fine right after installing this new version, but now the problem returned.

    i5 4670K @ 4.5 GHz, Maximus VI Hero, Thermalright True Spirit 140 BW, G.Skill RipjawsX 2x4GB 1866mhz CL9, ASUS Expedition GTX 1070 OC 8GB, XFX Pro 750W Core Edition, Kingston SSDnow 300v 120GB, Western Digital Blue 1TB, Zalman Z11 Plus, ROG Orion, AOC Q3279VWF

  6. #126
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    10
    Posts
    17

    Hello

    Up for my problem : settings not save... i've put my dxdiag as you have ask to me.

    Can you help me ?

  7. #127
    ROG Guru: White Belt Array DSD27 PC Specs
    DSD27 PC Specs
    MotherboardMaximus VI Hero
    Processori5 4670K @ 4.5 GHz 1.28v
    Memory (part number)F3-14900CL9D-8GBXL
    Graphics Card #1Asus Expedition GTX 1070 OC 8GB
    MonitorAOC Q3279VWF
    Storage #1Kingston SSDnow 300v 120G
    Storage #2Western Digital Blue 1TB
    CPU CoolerThermalright True Spirit 140 BW
    CaseZalman Z11 Plus
    Power SupplyXFX Pro 750W Core Edition
    Keyboard Cooler Master CMSorm Devastator
    Mouse Razer Abyssus
    Headset ROG Orion
    Mouse Pad SteelSeries qck+
    OS Windows 10 Pro 64bit
    DSD27's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Reputation
    10
    Posts
    112

    Quote Originally Posted by DSD27 View Post
    I'm having a problem in the last two versions of gpu tweak, the gpu monitor stops after 1 second. It was fine right after installing this new version, but now the problem returned.
    I found out what causes the problem, the gpu monitor stops/freezes if you select to show CPU temp in OSD. Maybe it doesn't support it yet?

    i5 4670K @ 4.5 GHz, Maximus VI Hero, Thermalright True Spirit 140 BW, G.Skill RipjawsX 2x4GB 1866mhz CL9, ASUS Expedition GTX 1070 OC 8GB, XFX Pro 750W Core Edition, Kingston SSDnow 300v 120GB, Western Digital Blue 1TB, Zalman Z11 Plus, ROG Orion, AOC Q3279VWF

  8. #128
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    10
    Posts
    30

    Quote Originally Posted by max1234 View Post
    Issues in v1.9.1.1

    - The monitor panel still starts detached when launching the app for the first time after a reboot
    - When double clicking the app icon on the taskbar for the first time after a reboot, the app does not show up on the foreground, instead the app shows up at the end of the list of currently opened apps
    These issues are still present in v1.9.4.4.
    Seriously, is it that hard fixing those issues? It’s really annoying.

  9. #129
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2018
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Quote Originally Posted by max1234 View Post
    These issues are still present in v1.9.4.4.
    Seriously, is it that hard fixing those issues? It’s really annoying.
    I know man, sorta incredible how incompetent

  10. #130
    Banned Array JustinThyme PC Specs
    JustinThyme PC Specs
    Laptop (Model)G752VY-DH72
    MotherboardRampage VI Extreme
    ProcessorI9 9940X
    Memory (part number)64GB DDR4 8x8 Corsair Dominator Platinum 3800 MHz @ C17
    Graphics Card #1ASUS Strix 2080Ti O11G @ 2.1GHz
    Graphics Card #2ASUS Strix 2080Ti O11G @ 2.1Ghz
    Graphics Card #3ROG Nvlink
    Graphics Card #4Have to feed animals
    Sound CardExternal Audioengine D1 24 bit 192kbps DAC
    MonitorASUS PG348Q @ 100Hz
    Storage #1Intel 905P 480GB U2 flavor
    Storage #2Samsung 850 EVO 1TB X2 in RAID 0, 960 PRO 1TB DIMM.2_1
    CPU CoolerHeatKiller IV PRO and VRM blocks ,Dual D5 PWM serial, 2X 480, 1X 360 RADS
    CasePhanteks Enthoo Elite 8X LL120 PWM, 3X LL140 PWM, 12 SP120 PWM 1x AF140 PWM
    Power SupplyCorsair AX 1500i
    Keyboard ASUS Claymore
    Mouse ASUS Spatha, Logitech MX Master
    Headset Sennheiser HD 700
    Mouse Pad ASUS ROG Sheath
    Headset/Speakers Audioengine A5+ with SVS SB-1000 Sub
    OS Win10 Pro 1809
    Network RouterNetGear NightHawk X10
    Accessory #1 NetGear Prosafe 10GBe Switch
    Accessory #2 Qnap TVS-682 NAS modded with I7 CPU

    Join Date
    Nov 2013
    Reputation
    144
    Posts
    3,858

    Whats worse is it looks like they are blocking afterburner and precision X1 from communicating with the asus 2080ti cards.

Page 13 of 30 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •