Page 3 of 24 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 21 to 30 of 238
  1. #21
    ROG Guru: Orange Belt Array MoKiChU PC Specs
    MoKiChU PC Specs
    MotherboardASUS ROG Strix Z370-F
    ProcessorIntel Core i7-8700K
    Memory (part number)Corsair Vengeance RGB DDR4 2666MHz CL16 - 16GB (2 x 8GB)
    Graphics Card #1ASUS ROG Strix GTX 1080 Ti OC
    MonitorASUS ROG Strix XG35VQ
    Storage #1SSD Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2SSHD Seagate 2TB
    CPU CoolerCooler Master ML240L RGB
    CaseBitFenix Enso
    Power SupplyCorsair TX850M (850W)
    Keyboard Logitech G413
    Mouse Logitech G502
    Mouse Pad PECHAM MPad-XXL
    Headset/Speakers Logitech Z333
    OS Windows 10 Pro 64 bit
    MoKiChU's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    79
    Posts
    374

    Quote Originally Posted by Silent Scone@ASUS View Post
    See above, although, I don't believe NVIDIA Scanner support has been implemented in 1.8.6.0.
    Hi,

    Thank you for this clarification. So 1.8.5.6/1.8.6.0 versions are only compatible GPU Boost 4.0 for Turing GPUs (RTX Series 20xx).

  2. #22
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2016
    Reputation
    10
    Posts
    18

    I am having an issue even after a refresh reinstall that my settings on GPU Tweak are not saving after reboot or when I close the app. Is anyone else experiencing this? This is so incredibly frustrating - everytime i start or reload the app I need to adjust all the settings again....

    Please help
    Last edited by bondibro; 10-14-2018 at 02:42 AM.

  3. #23
    Administrator Array Silent Scone@ASUS's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    124
    Posts
    1,801

    Quote Originally Posted by bondibro View Post
    I am having an issue even after a refresh reinstall that my settings on GPU Tweak are not saving after reboot or when I close the app. Is anyone else experiencing this? This is so incredibly frustrating - everytime i start or reload the app I need to adjust all the settings again....

    Please help
    Hi,

    Can you confirm which version you're using and also fill out rig builder/list system specs.

  4. #24
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2016
    Reputation
    10
    Posts
    18

    I am using the latest (to my knowledge) - 1.8.6.0 - What do you mean rig builder?

    My specs are
    2950x
    64gb mem
    2080ti
    960 pro 2tb

    what else you need to know>?

  5. #25
    Administrator Array Silent Scone@ASUS's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    124
    Posts
    1,801

    Quote Originally Posted by bondibro View Post
    I am using the latest (to my knowledge) - 1.8.6.0 - What do you mean rig builder?

    My specs are
    2950x
    64gb mem
    2080ti
    960 pro 2tb

    what else you need to know>?

    I can replicate this issue on non-ASUS cards. Can you confirm the make and model number of the GPU as well as the build of Windows, please?

    Are you able to save profiles?

  6. #26
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2016
    Reputation
    10
    Posts
    18

    Thanks for confirming - Yes I have a 2080ti FE directly from Nvidia (No branding) - I am currently running -
    Edition - Windows 10 Pro
    Version - 1809
    OS Build - 17763.17

    The profile can be saved and works when the application is open, however as soon as the app is closed or computer is restarted the app is reset to default. This is also true for the fan settings.

    Thanks for helping.

  7. #27
    Administrator Array Silent Scone@ASUS's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    124
    Posts
    1,801

    Thanks for the additional info.

  8. #28
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2016
    Reputation
    10
    Posts
    18

    Is there anywhere else that I need to post this as a bug so we can have this rectified?

    Thanks in advance?

  9. #29
    ROG Guru: Orange Belt Array MoKiChU PC Specs
    MoKiChU PC Specs
    MotherboardASUS ROG Strix Z370-F
    ProcessorIntel Core i7-8700K
    Memory (part number)Corsair Vengeance RGB DDR4 2666MHz CL16 - 16GB (2 x 8GB)
    Graphics Card #1ASUS ROG Strix GTX 1080 Ti OC
    MonitorASUS ROG Strix XG35VQ
    Storage #1SSD Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2SSHD Seagate 2TB
    CPU CoolerCooler Master ML240L RGB
    CaseBitFenix Enso
    Power SupplyCorsair TX850M (850W)
    Keyboard Logitech G413
    Mouse Logitech G502
    Mouse Pad PECHAM MPad-XXL
    Headset/Speakers Logitech Z333
    OS Windows 10 Pro 64 bit
    MoKiChU's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    79
    Posts
    374

    Hello everyone,

    New version of GPU Tweak II (GeForce RTX 20xx Series Only) has just been released :

    - GPU Tweak II - Last version [08/10/2018] :
    ----Version : 1.8.7.0
    ----Download : https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/G...0_20181008.zip
    ----
    Support GeForce RTX 20 series only.
    - Fix: User define fan setting in advanced mode cannot be set on TURBO-RTX2080-8G.
    Thread updated.
    Last edited by MoKiChU; 10-26-2018 at 04:19 PM.

  10. #30
    Administrator Array Silent Scone@ASUS's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    124
    Posts
    1,801

    Quote Originally Posted by bondibro View Post
    Is there anywhere else that I need to post this as a bug so we can have this rectified?

    Thanks in advance?
    Please try the latest version posted. I'll retest on reference cards when I get time over the weekend.

Page 3 of 24 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •