Page 71 of 80 FirstFirst ... 21 61 69 70 71 72 73 ... LastLast
Results 701 to 710 of 791

Thread: Deleted

  1. #701
    ROG Guru: Orange Belt Array bass junkie xl PC Specs
    bass junkie xl PC Specs
    MotherboardAsus Rog X Hero Z-370 ( Wifi ) bios -2103
    Processori9-9900 Ks @ 5.0 @ 1.23v @ manual vcore , De Lid + rockit cool copper ihs
    Memory (part number)G.Skill Trident Z RGB 16 GB 3000 Mhz cl-14 @ 4000 Mhz cl-17-19-19-39 @1.4v 1.21v vccio/vcssa
    Graphics Card #1Msi Gtx 1080 TI FE @ 1911 mhz @ 1.0v Curve
    Sound CardMotherboard Realtec , Driver 87.46
    MonitorAsus PG279Q , 27 inch 165 HZ , 1440p G-Sync
    Storage #1Samsung 970 evo 1 TB m.2 nvme ssd
    Storage #2Samsung 970 evo 1 TB m.2 nvme ssd
    CPU CoolerGamermaxx L360 v2
    CaseThermaltake View 71 full Glass
    Power SupplyThermaltake Grand 750w RGB Platnuim
    Keyboard Corsair K95 Platnuim RGB
    Mouse Corsair Night Sword RGB
    Headset Razer Kraken 7.1 chroma
    Mouse Pad Asus Sheeth Large
    Headset/Speakers Logitech Z-5500 THX 5.1
    OS Windows 10-1809 x64 Pro
    bass junkie xl's Avatar
    Join Date
    Oct 2017
    Reputation
    18
    Posts
    267

    Asus x hero wifi z370 works for me


  2. #702
    ROG Member Array
    Join Date
    Jun 2018
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Quote Originally Posted by klepp0906 View Post
    seems the newest drivers removed the amplifier setting from the realtek control center. My 7.1 headset required it set to extreme to not be too quiet, and now.. i get what I get evidently.

    In other news - 3 months, 6 staff PM'd, 0 replies about a broken link on the website that wont allow one to update their email address.

    good times.
    I think it's just bugged and this setting is just dissapearing, but it works all the time. Try unplugging and plugging your device, it works in my case and I can change amplifier setting again

  3. #703
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2019
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Quote Originally Posted by MoKiChU View Post

    Thread updated.
    Can you please post the changelog each time new driver release!

  4. #704
    ROG Guru: Yellow Belt Array Guitarmageddon888 PC Specs
    Guitarmageddon888 PC Specs
    MotherboardMaximus x code bios1704
    Memory (part number)8700k 5.1/4.9avx
    Graphics Card #1MSI 2080 gaming trio
    MonitorHP Omen 27"
    Storage #1Samsung 970 m.2
    Storage #2Samsung 860 evo
    CPU CoolerH150i
    CaseLian li pc011
    Power SupplyEvga supernova g3 850w
    Keyboard Corsair k70
    OS Windows 10

    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    12
    Posts
    195

    Quote Originally Posted by MoKiChU View Post
    Hello everyone,

    New version of Realtek HD Audio Drivers (UAD - ASUS ROG) has just been released :

    - Realtek HD Audio Drivers (UAD - ASUS ROG SS3) - Latest version [22/10/2019] :
    ----Drivers : 6.0.8821.1 WHQL
    ----SS3 Extension Driver : 1.2.5.59003 WHQL
    ----NH3/SS3 APO SoftwareComponent Driver : 1.5.1.0 WHQL
    ----Download : https://mega.nz/#!dM1zlSSA!B5AFIysrP...xyO5AQtbnYqQ30

    - Realtek HD Audio Drivers (UAD - ASUS ROG SS3-DTS) - Latest version [22/10/2019] :
    ----Drivers : 6.0.8821.1 WHQL
    ----SS3 Extension Driver : 1.3.4.0 WHQL
    ----NH3/SS3 APO SoftwareComponent Driver : 1.5.1.0 WHQL
    ----DTSX Ultra Extension Driver : 1.1.2.0 WHQL
    ----DTSX Ultra HSA SoftwareComponent Driver : 1.4.5.0 WHQL
    ----DTS APO4x Service SoftwareComponent Driver : 1.1.4.0 WHQL
    ----DTS APO4x Core SoftwareComponent|SoftwareDevice Driver : 1.2.1.0 WHQL
    ----Download : https://mega.nz/#!4BlxRA6Q!8x_4_6YFn...MbU49762a7F55E

    - Realtek HD Audio Drivers (UAD - ASUS PRIME-TUF DTS) - Latest version [22/10/2019] :
    ----Drivers : 6.0.8821.1 WHQL
    ----DTSX Ultra Extension Driver : 1.1.2.0 WHQL
    ----DTS HPXv1 Extension Driver : 1.1.1.0 WHQL
    ----DTS Custom Extension Driver : 1.0.9.1 WHQL
    ----DTSX Ultra HSA SoftwareComponent Driver : 1.4.5.0 WHQL
    ----DTS HPXv1 HSA SoftwareComponent Driver : 2.1.0.0 WHQL
    ----DTS Custom HSA SoftwareComponent Driver : 1.1.10.1 WHQL
    ----DTS APO4x Service SoftwareComponent Driver : 1.1.4.0 WHQL
    ----DTS APO4x Core SoftwareComponent|SoftwareDevice Driver : 1.2.1.0 WHQL
    ----DTS APO3x Core SoftwareComponent|SoftwareDevice Driver : 1.1.1.0 WHQL
    ----Download : https://mega.nz/#!tclxiKaR!7J3cI-L-M...1r8g1aRc4i07OA

    - Realtek HD Audio Drivers (UAD - ASUS ROG-PRIME-TUF RTK) - Latest version [22/10/2019] :
    ----Drivers : 6.0.8821.1 WHQL
    ----Download : https://mega.nz/#!RR013AQY!gYILB96dQ...o41IMoOLmLKJp8

    Thread updated.
    Mokichu, I have a maximus X code. I never have used sonic studio or any of the add ons. I have always installed that first driver listed, for SS3. Im wondering if the last selection that is labeled RTK can also work for me? Does it still give me the realtek control panel and all that? Is it just basically the driver without the extra bloat that I dont use?

  5. #705
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Finally, the Chrome / Firefox issues are resolved.

    But I can also confirm that there is still an issue with "plify" not being displayed sometimes.

    Quote Originally Posted by MoKiChU View Post
    Hello everyone,

    New version of Realtek HD Audio Drivers (UAD - ASUS ROG) has just been released :

    - Realtek HD Audio Drivers (UAD - ASUS ROG SS3) - Latest version [22/10/2019] :
    ----Drivers : 6.0.8821.1 WHQL
    ----SS3 Extension Driver : 1.2.5.59003 WHQL
    ----NH3/SS3 APO SoftwareComponent Driver : 1.5.1.0 WHQL
    ----Download : https://mega.nz/#!dM1zlSSA!B5AFIysrP...xyO5AQtbnYqQ30

    - Realtek HD Audio Drivers (UAD - ASUS ROG SS3-DTS) - Latest version [22/10/2019] :
    ----Drivers : 6.0.8821.1 WHQL
    ----SS3 Extension Driver : 1.3.4.0 WHQL
    ----NH3/SS3 APO SoftwareComponent Driver : 1.5.1.0 WHQL
    ----DTSX Ultra Extension Driver : 1.1.2.0 WHQL
    ----DTSX Ultra HSA SoftwareComponent Driver : 1.4.5.0 WHQL
    ----DTS APO4x Service SoftwareComponent Driver : 1.1.4.0 WHQL
    ----DTS APO4x Core SoftwareComponent|SoftwareDevice Driver : 1.2.1.0 WHQL
    ----Download : https://mega.nz/#!4BlxRA6Q!8x_4_6YFn...MbU49762a7F55E

    - Realtek HD Audio Drivers (UAD - ASUS PRIME-TUF DTS) - Latest version [22/10/2019] :
    ----Drivers : 6.0.8821.1 WHQL
    ----DTSX Ultra Extension Driver : 1.1.2.0 WHQL
    ----DTS HPXv1 Extension Driver : 1.1.1.0 WHQL
    ----DTS Custom Extension Driver : 1.0.9.1 WHQL
    ----DTSX Ultra HSA SoftwareComponent Driver : 1.4.5.0 WHQL
    ----DTS HPXv1 HSA SoftwareComponent Driver : 2.1.0.0 WHQL
    ----DTS Custom HSA SoftwareComponent Driver : 1.1.10.1 WHQL
    ----DTS APO4x Service SoftwareComponent Driver : 1.1.4.0 WHQL
    ----DTS APO4x Core SoftwareComponent|SoftwareDevice Driver : 1.2.1.0 WHQL
    ----DTS APO3x Core SoftwareComponent|SoftwareDevice Driver : 1.1.1.0 WHQL
    ----Download : https://mega.nz/#!tclxiKaR!7J3cI-L-M...1r8g1aRc4i07OA

    - Realtek HD Audio Drivers (UAD - ASUS ROG-PRIME-TUF RTK) - Latest version [22/10/2019] :
    ----Drivers : 6.0.8821.1 WHQL
    ----Download : https://mega.nz/#!RR013AQY!gYILB96dQ...o41IMoOLmLKJp8

    Thread updated.
    Unfortunately, the drivers in this package are not signed correctly.
    Will do a rollback to the previous drivers...

    Greetings

    Edit:
    I forgot to mention another sound issue with the previous driver:
    6.0.8816.1 WHQL has an issue with changing sound outputs.
    I've got a 5.1 surround sound system and a stereo headset.
    When changing the main output from the headset back to 5.1 in Windows 10 via the tray volume icon, the sound sometimes just doesn't work right.
    In most apps and programs, there is just no sound output. When rapidly clicking the volume slider - just to trigger the system sound for changing the volume - there is a very strange output of that sound... seems like there have some bits gone lost on the way to the speakers.
    Last edited by Spagettifritz; 10-26-2019 at 08:16 PM. Reason: Forgot to mention another sound issue

  6. #706
    ROG Guru: White Belt Array dfaovred PC Specs
    dfaovred PC Specs
    MotherboardASUS Rog Strix Z390-F Gaming
    ProcessorIntel i5 8600K
    Memory (part number)16GB HyperX Predator RGB DDR4 3200MHz
    Graphics Card #1ASUS Rog Strix 1070 OC
    Storage #1Samsung 970 EVO Plus 500GB M.2 NVMe
    Storage #2Samsung 860 EVO 1TB
    CPU CoolerNZXT Kraken X52
    CaseNZXT H440
    Power SupplyCorsair HX850
    Keyboard HyperX Alloy Elite RGB
    Mouse HyperX Pulsefire Core RGB
    Headset HyperX Cloud II
    Mouse Pad HyperX
    Headset/Speakers Corsair SP2500
    OS Windows 10 (1903)
    dfaovred's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Reputation
    12
    Posts
    91

    Quote Originally Posted by Spagettifritz View Post
    Finally, the Chrome / Firefox issues are resolved.

    But I can also confirm that there is still an issue with "plify" not being displayed sometimes.



    Unfortunately, the drivers in this package are not signed correctly.
    Will do a rollback to the previous drivers...

    Greetings

    Edit:
    I forgot to mention another sound issue with the previous driver:
    6.0.8816.1 WHQL has an issue with changing sound outputs.
    I've got a 5.1 surround sound system and a stereo headset.
    When changing the main output from the headset back to 5.1 in Windows 10 via the tray volume icon, the sound sometimes just doesn't work right.
    In most apps and programs, there is just no sound output. When rapidly clicking the volume slider - just to trigger the system sound for changing the volume - there is a very strange output of that sound... seems like there have some bits gone lost on the way to the speakers.
    I am also having the sound output issue.

    Going into the Realtek Control Panel and switching the source in the "Connector Retasking" section from headphone to front output gives me sound again.

  7. #707
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Hello. I have ROG GR8 II. How can i install? Thanks

  8. #708
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2015
    Reputation
    10
    Posts
    17

    So not sure what is going on but I keep losing Audio after I reboot. Followed the directions on the first page for a clean install. Device Manager shows 6.0.8821.1 Realtek Audio drivers (I have a Maximus X Code MB). Output options so the correct devices: Speakers (Realtek(R) Audio and Realtek Digital Output (Realtek).

    After installing the drivers it worked but on a reboot it no longer works. Neither do my headphones. It can detect when I plug them in and the Realtek control panel shows my headset is plugged in but still no audio. Any idea where I went wrong?

  9. #709
    ROG Enthusiast Array Crayraven PC Specs
    Crayraven PC Specs
    MotherboardCrosshair V Formula Z
    ProcessorAMD FX 8350@4.6ghz
    Memory (part number)CMX8GX3M2A1600C9
    Graphics Card #1MSI Radeon 280x 3GB Twin Frozr
    Sound CardOnboard
    MonitorSamsung Syncmaster 2243
    Storage #1Corsair Force GT 120gb
    Storage #2OCZ Agility 3 60gb
    CPU CoolerCorsair H110
    CaseCarbide Series Air 540
    Power SupplyAntec Earthwatts 750w
    Keyboard Logitech G13 Gaming Keyboard
    Mouse Logitech G600
    Headset Logitech G430
    OS Windows 8.1
    Network RouterAsus RT-N56U

    Join Date
    Mar 2014
    Reputation
    10
    Posts
    30

    I'm sort of confused. Which drivers do I install for the Crosshair VI hero?

    Thanks!

  10. #710
    New ROGer Array revealed PC Specs
    revealed PC Specs
    MotherboardROG STRIX Z390-F Gaming
    ProcessorIntel Core i9 9900 k
    Memory (part number)4x G.Skill Trident Z RGB 3200 Mhz (F4-3200C16-8GTZR) = 32 GB
    Graphics Card #1msi Geforce GTX 1070 Gaming Z 8G
    Sound CardOnboard
    Monitor2x Omen by HP 27 Display (gsync)
    Storage #1NVMe 970 Evo Plus 500 GB
    Storage #2NVMe 970 Evo Plus 500 GB
    CPU CoolerAsetek 570LXL 240 M
    CasePhanteks Enthoo Evolv X (RGB, tempered glas)
    Power Supply650 Watt be quiet! Dark Power Pro 11 Modular 80+ Platinum
    Keyboard Roccat Horde AIMO
    Mouse Logitech G502
    Headset Logitech G430
    Mouse Pad Sharkoon Fireglider Gaming
    Headset/Speakers Logitech Z623
    OS Windows 10
    Network RouterAVM
    Accessory #1 Lian Li Strimer RGB cable 24 Pin 20 cm
    Accessory #2 GMX RL-300 Rainbow RGB Fans, Set of 3 pcs. 120 mm
    Accessory #3 Phantecs PCI-E riser for vertical GPU mount.
    revealed's Avatar
    Join Date
    Mar 2019
    Reputation
    10
    Posts
    7

    I really appereciate your effort providing this!

    z390-F gaming:

    I have a logitech USB headset and a logitech 2.1 soundsystem. I use stereomix. And i have issues with the latest to assign the channels. My 2.1 speakers end up without sound. I downgraded to: 6.0.8816.1 again.

    Anyway thank you once more, because without this driver my sonic studio would not work. I had big issues getting it working again. But these drivers solved it. Please keep on the good work.

    Thx a lot!

    PS.: With the latest, i forgot to note it down or make a screenshot or something but when i go to the detailed audio settings of windows 10 it says something like services not reachable.
    PPS.: Oh and sorry for the late edit, but would you recommend enabling enabling MSI-x mode for the Audio?
    Last edited by revealed; 10-29-2019 at 03:47 PM.

Page 71 of 80 FirstFirst ... 21 61 69 70 71 72 73 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •