Page 64 of 80 FirstFirst ... 14 54 62 63 64 65 66 74 ... LastLast
Results 631 to 640 of 791

Thread: Deleted

  1. #631
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    10
    Posts
    13

    mega link in the Op for the ROG says file removed.
    didn't see any mention of it in the last couple of pages so I guess it's somewhat recent.
    just a fyi

    bummer, I always get my audio drivers from here.
    that's all. bye.

  2. #632
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    10
    Posts
    13

    Quote Originally Posted by MoKiChU View Post
    Hi,

    Can you retry ?
    yeap, it's working now.
    damn son, you fast
    thank you for the hard work.

  3. #633
    ROG Enthusiast Array Nino_1973 PC Specs
    Nino_1973 PC Specs
    MotherboardROG Crosshair VIII Hero (WI-FI)
    ProcessorRyzen 7 3700X
    Memory (part number)G.Skill Trident F4-3600C18D-16GTZRX 32GB
    Graphics Card #1AREZ-STRIX-RXVEGA56-O8G-GAMING
    MonitorASUS VG278Q Gaming-Monitor
    Storage #1Samsung EVO 512 GB M2
    Storage #2Western Digital 1TB
    CPU CoolerROG RYUJIN 360
    CasePHANTEKS ENTHOO EVOLV X GLASS
    Power Supplybe quiet! Power Zone 850W - 80 Plus Bronze
    Keyboard ROG Strix Flare
    Mouse ROG Gladius II Origin
    Headset ROG Strix Fusion 500
    Mouse Pad ROG Sheath
    Headset/Speakers ROG Strix Fusion 500
    OS Windows 10 Pro 64bit
    Network RouterFritzbox 7590
    Accessory #1 ROG Aura Terminal
    Accessory #2 Creative Sound BlasterX Kratos S5 2.1
    Accessory #3 Logitech C922 Webcam Streaming

    Join Date
    Jul 2014
    Reputation
    10
    Posts
    46

    Have unistall clean reinstal windows problem is same
    my matheboard
    Crosshair Hero VIII Wi-Fi AMD X570

  4. #634
    ROG Enthusiast Array Nino_1973 PC Specs
    Nino_1973 PC Specs
    MotherboardROG Crosshair VIII Hero (WI-FI)
    ProcessorRyzen 7 3700X
    Memory (part number)G.Skill Trident F4-3600C18D-16GTZRX 32GB
    Graphics Card #1AREZ-STRIX-RXVEGA56-O8G-GAMING
    MonitorASUS VG278Q Gaming-Monitor
    Storage #1Samsung EVO 512 GB M2
    Storage #2Western Digital 1TB
    CPU CoolerROG RYUJIN 360
    CasePHANTEKS ENTHOO EVOLV X GLASS
    Power Supplybe quiet! Power Zone 850W - 80 Plus Bronze
    Keyboard ROG Strix Flare
    Mouse ROG Gladius II Origin
    Headset ROG Strix Fusion 500
    Mouse Pad ROG Sheath
    Headset/Speakers ROG Strix Fusion 500
    OS Windows 10 Pro 64bit
    Network RouterFritzbox 7590
    Accessory #1 ROG Aura Terminal
    Accessory #2 Creative Sound BlasterX Kratos S5 2.1
    Accessory #3 Logitech C922 Webcam Streaming

    Join Date
    Jul 2014
    Reputation
    10
    Posts
    46

    Quote Originally Posted by Nino_1973 View Post
    Have unistall clean reinstal windows problem is same
    my matheboard
    Crosshair Hero VIII Wi-Fi AMD X570
    the problem is that this program is still not compatible with x570 and realtek driver
    and then to me the dts functions does not make me install them

    https://www.microsoft.com/en-us/p/na...ot:overviewtab

    as soon as microsoft installs me this app it doesn't work me anymore realtech not even sonic and on the control panel device management
    on Sonic Studio Virtual Mixer
    one is normal and the other is a yellow triangle
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos Cattura.PNG  

    Cattura2.PNG  

    Cattura4.PNG  

    Cattura3.PNG  


  5. #635
    ROG Member Array antonyfrn PC Specs
    antonyfrn PC Specs
    MotherboardAsus Maximus VIII Hero
    Processori7 6700K
    Graphics Card #1EVGA GTX 1070 FTW
    Sound CardXonar D2X
    MonitorSamsung T260HD
    Storage #1Samsung 950 Pro M.2
    CPU CoolerCorsair H115i GT
    CaseCorsair Obsidian 900D
    Power SupplyCorsair RMi 850
    Keyboard Corsair K95 RGB
    Mouse Corsair M65 RGB
    OS Windows 10 Pro 64Bit

    Join Date
    Dec 2015
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Looks like the latest driver fixed crashing with the Windows 10 Netflix app.

  6. #636
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2019
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Quote Originally Posted by MoKiChU View Post
    Hello everyone,

    New version of Realtek HD Audio Drivers (UAD - ASUS ROG/PRIME/TUF) has just been released :

    - Realtek HD Audio Drivers (UAD - ASUS ROG) - Latest version [03/09/2019] :
    ----Drivers : 6.0.8791.1 WHQL
    ----SS3 Extension Driver : 1.2.5.59003 WHQL
    ----NH3/SS3 APO SoftwareComponent Driver : 1.4.2.0 WHQL
    ----Download : https://mega.nz/#!MQ83gC5R!MMpLwLAHJ...Rs-V0TMJVg6pl8

    - Realtek HD Audio Drivers (UAD - ASUS PRIME-TUF) - Latest version [03/09/2019] :
    ----Drivers : 6.0.8791.1 WHQL
    ----DTSX Ultra Extension Driver : 1.1.1.0 WHQL
    ----DTS HPXv1 Extension Driver : 1.0.18.1 WHQL
    ----DTS Custom Extension Driver : 1.0.9.1 WHQL
    ----DTS HPXv1 SoftwareComponent Driver : 2.0.1.0 WHQL
    ----DTS Custom SoftwareComponent Driver : 1.1.10.1 WHQL
    ----DTS APO4x Service SoftwareComponent Driver : 1.1.2.0 WHQL
    ----DTS APO4x Core SoftwareComponent/SoftwareDevice Driver : 1.1.2.0 WHQL
    ----DTS APO3x Core SoftwareComponent/SoftwareDevice Driver : 1.0.20.0 WHQL
    ----Download : https://mega.nz/#!tJsHSahR!omBAP83_0...LO6RHdK7TL51_Y

    Thread updated.
    And what about RTK driver? Which i`m must install on z390 apex ?

  7. #637
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2019
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Hopefully someone here can help me, I upgraded my Windows 10 from 1803 to 1903 a few days ago, prior to the update everything was working fine as far as my Realtek audio, I managed everything through the Realtek Audio Controller app.

    After the update though no matter what I do with the drivers I can't get the EQ to work through the controller app, I have completely wiped the drivers with the tools and steps provided in this thread, I have downloaded the PRIME drivers linked in this thread (6.0.8791.1 WHQL), I've tried reinstalling the controller app but I always get the same result... changing the EQ settings do NOTHING, and I need to tweak the EQ in order to get my speakers to sound right. The only setting that seems to work is left/right balance and the gain for the speakers.

    Has someone experienced this or know how to fix this? I have the ASUS Prime Z370-A II mobo and no matter what I do I always get no EQ changes to go through and alter the sound, the only think that gets the EQ to work is installing a really old drier pre UAD but unfortunately there is no option to up the gain on those drivers.

    Help please.

  8. #638
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    10
    Posts
    11

    been having issues with realtek audio console crashing on loading when system been running. system was clean installed and still does it.

    if I log out and log back or restart the system. it will load without problems..

  9. #639
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    10
    Posts
    4

    So I know this isn't a fix to the chrome/firefox issues with volume being lowered randomly / sonic suite not working what I have done is at startup I start this video https://www.youtube.com/watch?v=fx2Z5ZD_Rbo. Its a blank video with no noise and no actual video however, it forces chrome to keep the audio alive and thus never lowering or losing sonic suite. What I have noticed is that on start chrome's sound is normal and things work properly but once the sound card / driver "sleeps" and returns from sleep it loses the full functionality. So keeping the video alive in the background works by not allowing it to sleep in chrome.

    This is what I have been doing for a few days and it's better than nothing.

  10. #640
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2019
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Bugs in driver

    Bugs in ASUS ROG Driver with ASUS Strix X570-E:

    1. Bass boost and crossover is missing
    2. DTS is missing
    3. Enhance is missing total, like here:
    https://static.makeuseof.com/wp-cont...-equaliser.png
    4. 5.1 and 7.1 has the bug, that the sound from rear and side, are coming to the front speakers also. U have to disable this:
    http://www.screencast-o-matic.com/sc...7132-82879.png
    Then 5.1 and 7.1 works but all other soundsettings are useless

    I use the 6.0.8746.1 realtek_audio_HDA_ASUS_ROG to have 7.1 and bassboost.
    Last edited by DanHot; 09-14-2019 at 10:03 AM.

Page 64 of 80 FirstFirst ... 14 54 62 63 64 65 66 74 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •