Page 18 of 80 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 68 ... LastLast
Results 171 to 180 of 791

Thread: Deleted

  1. #171
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Sep 2018
    Reputation
    20
    Posts
    96

    Quote Originally Posted by MoKiChU View Post
    Hi,

    No this bug with NahimicService is no longer present, you can install UAD drivers.
    Hi there,

    I can confirm that the last drivers of the UAC drivers work perfectly! Great work!

  2. #172
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2018
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Guys - I'm on win 10 Pro, the Sonic Studio 3 app from Windows Store launches but it simply just shows a big red window with no settings.

    I tried reinstalling all the software, the standalone Sonic Studio 3 from the Asus package works fine - but NOT the one from the Windows Store.

    Any help would be appreciated.

  3. #173
    ROG Junior Member Array classyman PC Specs
    classyman PC Specs
    MotherboardAsus B350 - F
    ProcessorRyzen 2200G
    Memory (part number)2x4 GB Team Dark 3000
    Graphics Card #1Inno3d Gtx 960 2 Gb
    MonitorBenq GL2460HM
    Storage #1256 GB Samsung 850 Evo
    Storage #21 TB WDC
    CPU CoolerDeepcool Gammax 300
    Power SupplyEVGA 500 GD
    Keyboard Blackwidow Stealth CLG version
    Mouse Logitech G300s
    Headset Sennheiser HD 518
    OS Windows 10 Pro

    Join Date
    Apr 2018
    Reputation
    10
    Posts
    4

    My upmix / surround and reverb effect not working. Any ideas on solution?
    Windows 10 latest update 1809/ 17763.168.

    All steps on page one carefully followed.

    Quote Originally Posted by Cellar Door View Post
    Guys - I'm on win 10 Pro, the Sonic Studio 3 app from Windows Store launches but it simply just shows a big red window with no settings.

    I tried reinstalling all the software, the standalone Sonic Studio 3 from the Asus package works fine - but NOT the one from the Windows Store.

    Any help would be appreciated.
    Got same case. Solution : also install sonic radar from windows store.

  4. #174
    ROG Guru: Yellow Belt Array Guitarmageddon888 PC Specs
    Guitarmageddon888 PC Specs
    MotherboardMaximus x code bios1704
    Memory (part number)8700k 5.1/4.9avx
    Graphics Card #1MSI 2080 gaming trio
    MonitorHP Omen 27"
    Storage #1Samsung 970 m.2
    Storage #2Samsung 860 evo
    CPU CoolerH150i
    CaseLian li pc011
    Power SupplyEvga supernova g3 850w
    Keyboard Corsair k70
    OS Windows 10

    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    12
    Posts
    209

    Trying to make sense of this thread and see if there is something I need to update. I believe I have the realtek program but no Sonic studio fanciness. Should I be updating any drivers now? I recently but the system together and downloaded what drivers I could from the Asus site but I definitely remember some drivers erroring during initial install.

  5. #175
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    27
    Posts
    1,774

    Quote Originally Posted by Cellar Door View Post
    Guys - I'm on win 10 Pro, the Sonic Studio 3 app from Windows Store launches but it simply just shows a big red window with no settings.

    I tried reinstalling all the software, the standalone Sonic Studio 3 from the Asus package works fine - but NOT the one from the Windows Store.

    Any help would be appreciated.
    Happens to me also, when i was install it on the x470. no idea why. aside the control panel look generic.

  6. #176
    ROG Guru: Yellow Belt Array Guitarmageddon888 PC Specs
    Guitarmageddon888 PC Specs
    MotherboardMaximus x code bios1704
    Memory (part number)8700k 5.1/4.9avx
    Graphics Card #1MSI 2080 gaming trio
    MonitorHP Omen 27"
    Storage #1Samsung 970 m.2
    Storage #2Samsung 860 evo
    CPU CoolerH150i
    CaseLian li pc011
    Power SupplyEvga supernova g3 850w
    Keyboard Corsair k70
    OS Windows 10

    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    12
    Posts
    209

    Quote Originally Posted by MoKiChU View Post
    Hi,

    If you see a Realtek Audio Control/Console with generic skin and not ROG skin, It is surely that the Strix X470-I is not yet supported by UAD drivers, you need to switch to HDA drivers while waiting : https://rog.asus.com/forum/showthrea...HD-Audio-(HDA)

    @ Cellar Door, classyman, Guitarmageddon888 : Thank you for completing your PC Specs profile or telling me which motherboard you own.
    Sorry! Haha. Maximus x code with an 8700k.

  7. #177
    ROG Junior Member Array classyman PC Specs
    classyman PC Specs
    MotherboardAsus B350 - F
    ProcessorRyzen 2200G
    Memory (part number)2x4 GB Team Dark 3000
    Graphics Card #1Inno3d Gtx 960 2 Gb
    MonitorBenq GL2460HM
    Storage #1256 GB Samsung 850 Evo
    Storage #21 TB WDC
    CPU CoolerDeepcool Gammax 300
    Power SupplyEVGA 500 GD
    Keyboard Blackwidow Stealth CLG version
    Mouse Logitech G300s
    Headset Sennheiser HD 518
    OS Windows 10 Pro

    Join Date
    Apr 2018
    Reputation
    10
    Posts
    4

    My board is B350-F gaming latest bios.

    Only Realtek EQ active on Sonic studio.
    Even on EQ, 16 khz channel is not working.

    Quote Originally Posted by MoKiChU View Post
    Hi,

    If you see a Realtek Audio Control/Console with generic skin and not ROG skin, It is surely that the Strix X470-I is not yet supported by UAD drivers, you need to switch to HDA drivers while waiting : https://rog.asus.com/forum/showthrea...HD-Audio-(HDA)

    @ Cellar Door, classyman, Guitarmageddon888 : Thank you for completing your PC Specs profile or telling me which motherboard you own.
    Last edited by classyman; 12-12-2018 at 02:07 PM.

  8. #178
    ROG Junior Member Array classyman PC Specs
    classyman PC Specs
    MotherboardAsus B350 - F
    ProcessorRyzen 2200G
    Memory (part number)2x4 GB Team Dark 3000
    Graphics Card #1Inno3d Gtx 960 2 Gb
    MonitorBenq GL2460HM
    Storage #1256 GB Samsung 850 Evo
    Storage #21 TB WDC
    CPU CoolerDeepcool Gammax 300
    Power SupplyEVGA 500 GD
    Keyboard Blackwidow Stealth CLG version
    Mouse Logitech G300s
    Headset Sennheiser HD 518
    OS Windows 10 Pro

    Join Date
    Apr 2018
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Quote Originally Posted by MoKiChU View Post
    Can you try HDA drivers (FIRST INSTALL/CLEAN INSTALL) : https://rog.asus.com/forum/showthrea...HD-Audio-(HDA)
    Thx, it worked (Using Sonic Studio 3)....BUT

    The EQ channel 32 Hz and 16kHz somehow not working.

    To check my speaker response, i go here :

    Testing 16 Khz response :
    https://www.audiocheck.net/audiotest...ycheckhigh.php

    Testing 32Hz response :
    https://www.audiocheck.net/testtones...distortion.php

    I can hear 16k. The 32hz is barely heard.

    I will settle for this for awhile anyway

  9. #179
    ROG Guru: Yellow Belt Array Guitarmageddon888 PC Specs
    Guitarmageddon888 PC Specs
    MotherboardMaximus x code bios1704
    Memory (part number)8700k 5.1/4.9avx
    Graphics Card #1MSI 2080 gaming trio
    MonitorHP Omen 27"
    Storage #1Samsung 970 m.2
    Storage #2Samsung 860 evo
    CPU CoolerH150i
    CaseLian li pc011
    Power SupplyEvga supernova g3 850w
    Keyboard Corsair k70
    OS Windows 10

    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    12
    Posts
    209

    If I'm using onboard Audio, and the realtek normal interface (not all the fancy rog stuff) works fine, am I missing
    out on anything? I don't need the whole "hear your enemies sneaking up on you" feature either. I still can get a 5.1 signal out via the realtek signal/optical, so it really doesn't matter? Just seems like so many issues people have

  10. #180
    ROG Junior Member Array classyman PC Specs
    classyman PC Specs
    MotherboardAsus B350 - F
    ProcessorRyzen 2200G
    Memory (part number)2x4 GB Team Dark 3000
    Graphics Card #1Inno3d Gtx 960 2 Gb
    MonitorBenq GL2460HM
    Storage #1256 GB Samsung 850 Evo
    Storage #21 TB WDC
    CPU CoolerDeepcool Gammax 300
    Power SupplyEVGA 500 GD
    Keyboard Blackwidow Stealth CLG version
    Mouse Logitech G300s
    Headset Sennheiser HD 518
    OS Windows 10 Pro

    Join Date
    Apr 2018
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Quote Originally Posted by Guitarmageddon888 View Post
    If I'm using onboard Audio, and the realtek normal interface (not all the fancy rog stuff) works fine, am I missing
    out on anything? I don't need the whole "hear your enemies sneaking up on you" feature either. I still can get a 5.1 signal out via the realtek signal/optical, so it really doesn't matter? Just seems like so many issues people have
    I need the sonic studio enhancement features for tuning my speakers abit.
    The problem is everytime windows is updating, problems occurs.

Page 18 of 80 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 68 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •