Page 25 of 80 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 75 ... LastLast
Results 241 to 250 of 791

Thread: Deleted

  1. #241
    ROG Member Array broodro0ster PC Specs
    broodro0ster PC Specs
    MotherboardAsus Hero X
    ProcessorIntel 8700k
    Memory (part number)Corsair LPX 3000C15
    Graphics Card #1Asus 1080 Strix
    MonitorAcer XB271HU IPS 165hz
    Storage #1Samsung 970EVO 512GB
    Storage #2Samsung 850 EVO 512GB
    CPU CoolerEK Supremacy Evo
    CaseFractal Design R6
    Power SupplyCorsair RM850x
    Keyboard Corsair K70
    Mouse Zowie FK2
    Headset Sennheiser HD598 + modmic 4.0
    Mouse Pad Steelseries QCK Heavy
    OS Windows 10 64-bit 1809 build 17763.253
    Network RouterAsus AC66u
    Accessory #1 2x Hardware Labs GTS 360
    Accessory #2 EK D5 pump

    Join Date
    May 2018
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Quote Originally Posted by MoKiChU View Post
    You can try HDA drivers (FIRST INSTALL/CLEAN INSTALL without installing Sonic Radar III) : https://rog.asus.com/forum/showthrea...HD-Audio-(HDA)
    I've done that and the radar isn't showing up anymore. Can I still download an install the Realtek control panel to set my amplier sensitivity? I don't see it listed in the HDA setup opening post. Or is there an other way to do it?

  2. #242
    ROG Member Array broodro0ster PC Specs
    broodro0ster PC Specs
    MotherboardAsus Hero X
    ProcessorIntel 8700k
    Memory (part number)Corsair LPX 3000C15
    Graphics Card #1Asus 1080 Strix
    MonitorAcer XB271HU IPS 165hz
    Storage #1Samsung 970EVO 512GB
    Storage #2Samsung 850 EVO 512GB
    CPU CoolerEK Supremacy Evo
    CaseFractal Design R6
    Power SupplyCorsair RM850x
    Keyboard Corsair K70
    Mouse Zowie FK2
    Headset Sennheiser HD598 + modmic 4.0
    Mouse Pad Steelseries QCK Heavy
    OS Windows 10 64-bit 1809 build 17763.253
    Network RouterAsus AC66u
    Accessory #1 2x Hardware Labs GTS 360
    Accessory #2 EK D5 pump

    Join Date
    May 2018
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Quote Originally Posted by MoKiChU View Post
    Realtek Audio Control (UWP) application from the Microsoft Store do not work with HDA drivers. HDA drivers only work with Win32/Legacy applications.

    You have to use Realtek HD Audio Manager which was installed with the drivers (accesible by the tray icon, or via the Windows control panel) to set your amplify level.
    That's what I thought, but I don't see anything in my system tray or Windows control panel from Realtek. When I search for Realtek in the start menu, no results are found.
    Is there an exe file that I can manually access?

  3. #243
    ROG Member Array broodro0ster PC Specs
    broodro0ster PC Specs
    MotherboardAsus Hero X
    ProcessorIntel 8700k
    Memory (part number)Corsair LPX 3000C15
    Graphics Card #1Asus 1080 Strix
    MonitorAcer XB271HU IPS 165hz
    Storage #1Samsung 970EVO 512GB
    Storage #2Samsung 850 EVO 512GB
    CPU CoolerEK Supremacy Evo
    CaseFractal Design R6
    Power SupplyCorsair RM850x
    Keyboard Corsair K70
    Mouse Zowie FK2
    Headset Sennheiser HD598 + modmic 4.0
    Mouse Pad Steelseries QCK Heavy
    OS Windows 10 64-bit 1809 build 17763.253
    Network RouterAsus AC66u
    Accessory #1 2x Hardware Labs GTS 360
    Accessory #2 EK D5 pump

    Join Date
    May 2018
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Quote Originally Posted by MoKiChU View Post
    This is not normal, you are sure to have installed HDA drivers and not UAD drivers ?

    If yes, probably an HDA driver from Windows Update or built-in (this is the only case where there is no Realtek HD Audio Manager) installed parallel to your install : Reinstall directly (without doing what in red) HDA drivers : https://rog.asus.com/forum/showthrea...HD-Audio-(HDA)


    Note : We've created enough confusion here, thanks for feedbacking in the HDA thread for HDA drivers, and in this thread for UAD drivers.
    I tried to reply in the HDA thread, but I'm getting the following error:
    You don't have permission to access "http://rog.asus.com/forum/newreply.php?" on this server.
    Reference #18.54f655f.1548180008.8b84d198

    But posting in this thread works fine without issues.

  4. #244
    ROG Enthusiast Array CornFlakes PC Specs
    CornFlakes PC Specs
    MotherboardASUS ROG Strix B350F-Gaming
    ProcessorAMD Ryzen 1600X
    Graphics Card #1MSI GTX 1070Ti Gaming 8G
    Sound CardSupremeFX S1220A
    MonitorIiyama ProLite GB2488HSU-B1 144Hz
    Storage #1Samsung 970 Evo 250GB NVMe
    Storage #2Crucial MX500 1TB
    CPU CoolerEKL Alpenföhn Brocken 2
    CaseCorsair Obsidian 450D
    Power Supplybe quiet! Pure Power 9 CM 600W
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Logitech G403 Prodigy Wireless
    Headset HyperX Cloud Silver Pro
    Mouse Pad Roccat Taito
    OS Windows 10 Pro 1809
    Network RouterFritzbox 7362SL
    Accessory #1 RaspberryPi 3 B+ Cluster of 10

    Join Date
    Nov 2017
    Reputation
    10
    Posts
    36

    @MoKiChU Do you have the driver from 2 versions ago? I don't remember the version number. Because with version 8619 sometimes i get dropouts or hiccups. I don't know what cause this. The only thing I changes was updating the driver
    Last edited by CornFlakes; 01-22-2019 at 11:08 PM.

  5. #245
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Quote Originally Posted by demoncamber View Post
    So neither the HDA or the UAD sonic suite works on the Crosshair VI Hero (app operates but the sonic studio effects do not work). Everything else seems to work. Is there a line somewhere in an .ini to change that can hopefully get support with these drivers? They haven't updated our audio drivers since 6.0.1.8339

    I've tried following the install instructions exactly as well. I'm betting it's a config of some sort.


    I have the same motherboard and the exact same thing happens to me.

  6. #246
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    17
    Posts
    1,710

    testing the update/ got the same issues that SS3 stop working. I am running the inicial realtek audio driver UPDATING.

    UPDATE. Update made.
    Audio Driver Version 6.01.8619/UI Version 1.2.166.0
    SS3/SR3 A-Volute Ver 3.13.8.0

    All sound effects are working

    Will check the follwing days on how they do.

    As today, running the new CODE XI and original 10.1.16.5 chipset and 1815.12.0.2021 IME driver. BIOS 0602 for the moment.
    Last edited by MrAgapiGC; 01-25-2019 at 08:52 AM.

  7. #247
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Mar 2018
    Reputation
    10
    Posts
    31

    the slowdown from nahimic is insane.

    opening some apps hang. others take substantially longer. closing it in the task manager fixes everything until it re-opens itself. Of course disabling the service is an option, but then whats the point.

  8. #248
    ROG Enthusiast Array xator PC Specs
    xator PC Specs
    MotherboardASUS ROG Maximus X Hero WIFI AC
    ProcessorIntel Core i7 9900k
    Memory (part number)2x16GB Corsair Vengeance LPX 3000Mhz
    Graphics Card #1EVGA GTX 1080Ti SC2
    MonitorDell U2518D
    Storage #1Samsung 970 evo NVMe SSD 250GB + HP S700 SSD 250GB
    Storage #22x WD RED SATA 3 2TB
    CPU CoolerNoctua NH-D15S
    CaseCorsair 600C
    Power SupplyCorsair RM850X
    Keyboard Logitech K360
    Mouse Logitech M705
    Headset Sony MDR-XB650BT
    Headset/Speakers Logitech Z4 2.1
    OS Windows 10 Pro x64
    Accessory #1 Xbox 360 Wireless Receiver
    Accessory #2 Xbox One Wireless Adapter

    Join Date
    Jun 2013
    Reputation
    11
    Posts
    55

    Exclamation

    Quote Originally Posted by klepp0906x2 View Post
    the slowdown from nahimic is insane.

    opening some apps hang. others take substantially longer. closing it in the task manager fixes everything until it re-opens itself. Of course disabling the service is an option, but then whats the point.
    I've been having all sorts of problems with either Sonic Apps. The only solution on my end was finally get rid of both Sonic Studio and Sonic Radar apps and reboot. Using only Realtek's Control Panel works, and enabling both Extreme Amplification and Powerfull presets kinda do the trick. It's not as good as Sonic Studio, but I can tolerate it.

    ASUS / A-Volute should fix their control panel ASAP, this bugs have been happening since z170 boards and the whole situation is just getting ridiculous.

  9. #249
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Nov 2015
    Reputation
    10
    Posts
    52

    Yeah thought I had it working guys but after rebooting it no longer works again. Something is funky for us on Crosshair Vi's, and it's same issue with the HDA drivers as well.
    Quote Originally Posted by bitxan View Post
    I have the same motherboard and the exact same thing happens to me.
    Glad it's not just me.
    Last edited by demoncamber; 01-28-2019 at 05:16 PM.

  10. #250
    ROG Enthusiast Array TheTiesThatBind PC Specs
    TheTiesThatBind PC Specs
    Laptop (Model)Dell Inspiron 5567
    MotherboardROG MAXIMUS X HERO
    ProcessorINTEL i9-9900K
    Memory (part number)F4-3200C14D-16GTZ
    Graphics Card #1EVGA GEFORCE GTX 1080 FTW2
    MonitorASUS VG248QE
    Storage #1SAMSUNG NVME 960 EVO 250GB
    Storage #2SAMSUNG 850 EVO 250GB
    CPU CoolerCORSAIR H115i PRO RGB 280MM
    CaseNZXT H700 BLACK
    Power SupplyCORSAIR RM750X V2
    Keyboard CORSAIR K70 MK2 RAPIDFIRE
    Mouse RAZER DEATHADDER ELITE
    Headset HYPERX CLOUD REVOLVER
    Mouse Pad RAZER GOLIATHUS CONTROL EXTENDED
    OS WINDOWS 10 HOME X64
    Accessory #1 SAMSUNG 860 EVO 500GB
    Accessory #2 WD CAVIAR BLACK 1TB
    Accessory #3 CORSAIR ML120/140 RGB PRO
    TheTiesThatBind's Avatar
    Join Date
    Sep 2018
    Reputation
    10
    Posts
    43

    The first time I installed the nahimic it caused memory leakage. Till now, I used the previous driver (the one before nahimic). Few months later, I format my PC, now the drivers work like a charm.*

    Any recommended settings that I could apply through SSIII in order to get even better results in PUBG? I’m currently using HyperX Cloud II and I’ll switch to Revolver.

    Kind regards *

Page 25 of 80 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 75 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •