Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    10
    Posts
    67

    Problem with startup Formula X (With Youtube link).

    Since a few days I am the proud owner of the maximus X Formula.
    Only when booting my system can I see a strange picture. See the link below to youtube. Formula X works as far as I can see and can see it properly.


    https://www.youtube.com/watch?v=x40Cy1WsosU

  2. #2
    ROG Guru: White Belt Array Carlyle2020 PC Specs
    Carlyle2020 PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI APEX
    Processor8700K/@5.1/1.31+0.010offs/adapt/LLC6/1AVX/cache8/48
    Memory (part number)Corsair LPX 4000 CL19
    Graphics Card #1OOO RTX 2080 Ti FTW3 ULTRA
    Graphics Card #2GTX 1060
    Monitor21: 9 LG 34 inch / flat (until X35 comes)
    Storage #11TB 960evo
    Storage #22TB 970evo plus
    CPU CoolerNoctua NH-D15
    CaseSilverstone FT2 +200 bucks of sounddampening
    Power SupplySeasonic Prime Titanium 1000W
    Keyboard Cherry KC 1000 / CORSAIR K63 + lapboard
    Mouse MX Master 2S
    Headset Sennheiser PC360 + Philips X2HR
    Headset/Speakers klipsch 4.1 pc speaker /cooling modified
    OS Win 10 64bit
    Network Routeryeah right...
    Accessory #1 Silverstone EBA01 headphone stand / black
    Accessory #2 radio Keyfob to turn on and off from Garage
    Accessory #3 Adata USB3.1 512Mb SSD @480Mb ul/dl

    Join Date
    Mar 2018
    Reputation
    17
    Posts
    80

    No worries,

    the scondary peripherals are loading. Depending on RAM tweaks it will go away or you will see text after the white "blip".

    It is simply very fast so that the screen cannot keep up with the loading screens texts.


    Rgds
    Carlyle

    ps how about disabling the startup logo in bios? Then you will really see what's loading in the background.
    Last edited by Carlyle2020; 10-08-2018 at 07:49 AM.

  3. #3
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    10
    Posts
    67

    Quote Originally Posted by Carlyle2020 View Post
    No worries,

    the scondary peripherals are loading. Depending on RAM tweaks it will go away or you will see text after the white "blip".

    It is simply very fast so that the screen cannot keep up with the loading screens texts.


    Rgds
    Carlyle

    ps how about disabling the startup logo in bios? Then you will really see what's loading in the background.


    No reason for rma? I think it's strange that my old formula IX did not.
    I do not like it.

    If without the asus rog logo starts up, I get a normal picture. It is only when I put it on AUTO.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •