Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 23
  1. #11
    ROG Guru: Orange Belt Array MoKiChU PC Specs
    MoKiChU PC Specs
    MotherboardASUS ROG Strix Z370-F Gaming
    ProcessorIntel Core i7-8700K
    Memory (part number)Corsair Vengeance RGB DDR4 2666MHz CL16 - 16GB (2 x 8GB)
    Graphics Card #1ASUS ROG Strix GTX 1080 Ti OC
    MonitorASUS ROG Strix XG35VQ
    Storage #1SSD Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2SSHD Seagate 2TB
    CPU CoolerCooler Master ML240L RGB
    CaseBitFenix Enso
    Power SupplyCorsair TX650M (650W)
    Keyboard Logitech G413
    Mouse Logitech G502
    Mouse Pad PECHAM MPad-XXL
    Headset/Speakers Logitech Z333
    OS Windows 10 64 bit 1909/19H2/18363.x
    MoKiChU's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    105
    Posts
    328

    Quote Originally Posted by Erebacher View Post
    Hi after update to beta verion my Aura do not luncha at all...

    Can back to previous version also (same problem) !!
    This is ridicules

    I got bo program to change lights now !!
    Hi,

    First of all : Check that the BIOS of your motherboard and the firmware of your devices are up to date

    Update process : - Uninstall your current AURA apps in this order :
    1) GALAX GAMER RGB and/or Patriot Viper RGB if it is/they are installed
    2) AURA Service if it is installed
    3) AURA ("Yes" when the uninstaller asks to restart)
    ----------------------------------- Perform a cleanup with AURA Cleaner
    ----------------------------------- Perform a cleanup of the registry with CCleaner Free (or others)
    ----------------------------------- Launch "AsusSetup.exe" (Right click > Run as administrator) > "Next" > "Next" > "Finish"
    ----------------------------------- The installer will ask you to restart your PC > "OK"
    ----------------------------------- Launch AURA via desktop AURA icon (Right click > Run as administrator)
    ----------------------------------- Hit the refresh icon (top right) to search all your AURA Sync devices
    Last edited by MasterC@ASUS; 10-22-2018 at 08:50 AM.

  2. #12
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    did not help

    Nop now i got error

    please connect an aura sync compatible device and hit the refresh button

  3. #13
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Oct 2018
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Quote Originally Posted by kompura View Post
    Huge CPU usage (6-8%) on all other settings than static (and breathing).

    1. Asus x hero / Bios: 1704
    2. Corsair iCue
    3. No difference on power cycling
    4. reinstalled aura couple of times
    5. Issue was also in latest official version
    Same Problem here with Zenith Extreme, Bios 1501, TR2950X, G.Skill TridentZ

  4. #14
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Oct 2018
    Reputation
    10
    Posts
    4

    LightingService.exe is activating EAC anti-cheat on games, see https://rog.asus.com/forum/showthrea...cheat-on-games

  5. #15
    ROG Guru: Yellow Belt Array F0x135 PC Specs
    F0x135 PC Specs
    MotherboardROG Strix Z370-F
    Processor8700K
    Memory (part number)F4-2400C15Q-32GTZR
    Graphics Card #1Strix 1080Ti
    Graphics Card #2Strix 1080Ti
    MonitorAgon AG352UCG
    Storage #1Samsung 970 Evo NVME 500GB
    Storage #2Samsung 860 Evo 500GB
    CPU CoolerCoolermaster ML240R aRGB
    CaseFractal Meshify C
    Power SupplyInWin C900 Platinum
    Keyboard ROG Claymore
    Mouse Logitech MX Master

    Join Date
    Oct 2017
    Reputation
    10
    Posts
    131

    This BETA version still has 'slow' lighting effects for me that started on the previous version, as well as high CPU usage (Hovers around 5% on a 8700K). I've mentioned before that the slow lighting effects used to happen on previous versions ONLY when the CPU was being highly stressed i.e. benchmarking or testing. A reboot usually fixes it but that's no longer the case.

    This was a clean install.

    info request as per @MasterC@ASUS:

    Bios version 1412
    Aura products: Z370-F / Trident-Z RGB F4-2400C15Q-32GTZR / x2 Strix 1080Ti / CoolerMaster ML240R aRGB AIO.
    Power cycle HAS NOT made a difference.
    Clean install of AURA - always do. Using Auracleaner + CCleaner
    Issue started on previous version (apologies can't remember the version but it was the most recent update prior to this Beta.)

  6. #16
    ROG Enthusiast Array staticrp PC Specs
    staticrp PC Specs
    Laptop (Model)Rog Phone
    MotherboardAsus Rampage V Edition 10
    ProcessorCore i7-6900K
    Memory (part number)Corsair Vengeance LED CMU64GX4M4C3000C15
    Graphics Card #1Poseidon 1080TI
    Graphics Card #2Rog stix 1080ti (off)
    Graphics Card #3Rog stix 1080ti (off)
    Sound CardXonar Phoebus
    MonitorAsus ROG Swift PG348Q, ROG AURA TERMINAL
    Storage #1NVMe Samsung SSD 960 PRO
    Storage #2Samsung SSD 850 EVO 500GB & 2xSeagate 3tb
    CPU CoolerCustom water system EK+CORSAIR+TT
    CaseThe Tower 900
    Power SupplyTT Bailkal 1500W
    Keyboard Rog Claymore
    Mouse Rog Spatha
    Headset Rog centurion, Rog Delta
    Mouse Pad GM 50Plus, ROG Balteus
    Headset/Speakers DENON + PIONEER
    OS 10 x64
    Network RouterGT-AC5300
    Accessory #1 2xEK-CoolStream XE 480
    Accessory #2 10xCorsair LL120, 3xRiing 14 LED RGB, ROG SPOTLIGHT!
    Accessory #3 Thermaltake Pacific RGB G1/4 PETG, 2xPacific PR22-D5,

    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    30

    Angry

    1/ Asus Rampage V Edition 10/ BIOS 1902
    2/ Poseidon 1080ti, claymore keyboard, spatha. Corsair icue v3.8.91
    3/ Rebooting, reinstalling AURA and using "AuraCleaner" does not help. Does not start at all.
    4/ Reinstalling AURA software does not help. Even after lowering the version to Lighting_Control_1.06.17 did not help.
    5/ NO. it all started after installing Lighting_Control_1.06.95 and ROG_Armoury_v20606.


    What happens when you try to run AURA on screenshots. Also, after removing ROG_Armoury_v20606, nothing has changed. WIN 10 v10.0.17763.55 x64
    Click image for larger version. 

Name:	aura.jpg 
Views:	2 
Size:	295.9 KB 
ID:	76401Click image for larger version. 

Name:	aura 2.jpg 
Views:	7 
Size:	152.0 KB 
ID:	76402

  7. #17
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Aug 2018
    Reputation
    10
    Posts
    60

    I still facing this

    Hello support team,

    I can get the white led by pulling the saturation all the the left on following modes: static, breathing

    but i am having trouble with choosing the white color in following modes: comet, flashes, wave, glowing yoyo, starry night, strobing

    So is this considered a bug?

    i know the RGB values of white are R:255, G: 255, B:255, but when i set manually, all devices turns red and reset to R:255, G: 0, B:0

    I posted this in many topics but there is no official answer from asus support team, hope this time makes some difference.

  8. #18
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Oct 2018
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Quote Originally Posted by lumen View Post
    Same Problem here with Zenith Extreme, Bios 1501, TR2950X, G.Skill TridentZ
    Same problem with high CPU usage and lightningeffect occasionally freezing/causing IO lag spikes. Same MB and CPU with Patriot viper RGB 4133mhz and several random aura compatible fans etc. Also has Synapse (chroma mouse) which seems to lag similarly (major IO spikes..)

  9. #19
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    60

    Why are there no patch notes or changelog? I'm not installing an update without any idea what it changes, that's ridiculous.

  10. #20
    ROG Member Array REA Electric PC Specs
    REA Electric PC Specs
    MotherboardASUS ROG CROSSHAIR HERO VII (WIFI)
    ProcessorAMD 2700X
    Memory (part number)CORSAIR LPX 3000MHZ 16GB KIT
    Graphics Card #1ASUS ROG STRIX GTX1070 OC 8GB
    Storage #1NVME SUMSAUNG 950 PRO 255GB
    Storage #2SEAGATE 2TB RAID ARRAY
    CaseTHERMALTAKE P3 WHITE
    Power SupplyCORSAIR RM750I
    REA Electric's Avatar
    Join Date
    Oct 2018
    Reputation
    10
    Posts
    13

    Aura firmware reflash/recovery tool for X470 C7H?

    I have the following unresolved issue:
    ASUS Crosshair VII Hero WiFi X470
    BIOS is updating LED firmware. Do not shut down or reset the system to prevent system bootup failure.
    After 30 to 40 minutes System Boots.

    Reinstalled latest Aura Lighting Software no change ;-(
    Have reported issue to ASUS support so far no response...
    Reflashed BIOS no change.

    LED EC1 Version information missing.


    Is there an Aura firmware reflash/recovery tool for X470 C7H?

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •