Page 25 of 27 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 LastLast
Results 241 to 250 of 269
  1. #241
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    11
    Posts
    54

    BO4 does not work with Aura 1.07.22

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    If you are not on the latest version, update to 1.07.22 to make debugging faster, please remember to mention:
    1. The BIOS/firmware version for your hardware.
    2. The AURA SYNC products you own and any other 3rd-party lighting software.
    3. If a power cycle has made any difference. (Shutdown, power off, unplug power cable for a minute)
    4. If you have tried reinstalling Aura or Windows already.
    5. OS build/version.
    6. If the issue was present in the previous version(s).
    Please Include a screenshot of the Aura UI, error message, and any other pictures if applicable.
    Issue: Black Ops 4 does not launch with 1.07.22. Only works with previous version 1.06.95.
    1. Version 1.07.22.1 Beta
    2. Aura MB: Asus ROG Z390-F, BIOS 0602 x64
    3. Aura VGA: Strix 2080
    4. Aura Fans: DeepCool 3in1 12inch fans
    5. Aura RAM: HyperX Predator 8gb+8gb
    6. Corsair iCUE powered h110i
    7. Razer Synapse powered Deathadder
    8. Razer Synapse powered Blackwidow X
    9. Power Cycle does not matter
    10. Have tried reinstalling Aura, Windows, Black Ops 4
    11. Windows 10 Pro, Version 1809

    Click image for larger version. 

Name:	BO4 Aura Fatal Error.jpg 
Views:	2 
Size:	141.3 KB 
ID:	78078Click image for larger version. 

Name:	Aura UI Screenshot.jpg 
Views:	1 
Size:	166.1 KB 
ID:	78079

  2. #242
    ROG Member Array
    Join Date
    Jun 2013
    Reputation
    10
    Posts
    19

    Ok using Maximus XI GENE and G-Skill TRIDENT Z RGB F4-3600C17D-32GTZR and looks like using AURA to control the rams RGB is corrupting the SPD of the ram......ASUS needs to fix their software!!!!!

  3. #243
    Banned Array JustinThyme PC Specs
    JustinThyme PC Specs
    Laptop (Model)G752VY-DH72
    MotherboardRampage VI Extreme
    ProcessorI9 9940X
    Memory (part number)64GB DDR4 8x8 Corsair Dominator Platinum 3800 MHz @ C17
    Graphics Card #1ASUS Strix 2080Ti O11G @ 2.1GHz
    Graphics Card #2ASUS Strix 2080Ti O11G @ 2.1Ghz
    Graphics Card #3ROG Nvlink
    Graphics Card #4Have to feed animals
    Sound CardExternal Audioengine D1 24 bit 192kbps DAC
    MonitorASUS PG348Q @ 100Hz
    Storage #1Intel 905P 480GB U2 flavor
    Storage #2Samsung 850 EVO 1TB X2 in RAID 0, 960 PRO 1TB DIMM.2_1
    CPU CoolerHeatKiller IV PRO and VRM blocks ,Dual D5 PWM serial, 2X 480, 1X 360 RADS
    CasePhanteks Enthoo Elite 8X LL120 PWM, 3X LL140 PWM, 12 SP120 PWM 1x AF140 PWM
    Power SupplyCorsair AX 1500i
    Keyboard ASUS Claymore
    Mouse ASUS Spatha, Logitech MX Master
    Headset Sennheiser HD 700
    Mouse Pad ASUS ROG Sheath
    Headset/Speakers Audioengine A5+ with SVS SB-1000 Sub
    OS Win10 Pro 1809
    Network RouterNetGear NightHawk X10
    Accessory #1 NetGear Prosafe 10GBe Switch
    Accessory #2 Qnap TVS-682 NAS modded with I7 CPU

    Join Date
    Nov 2013
    Reputation
    144
    Posts
    3,858

    Ive not used this software actively for some time. I just use it to set a simple default or static color then shut it down. Well all of the lights got out of whack so I try to launch it now, latest version and it fails to launch and give an error message stating such very quickly with a quick splash including the windows is looking for a solution very quickly then shuts down. Ive got red on my mobo, the pattern I was using on my keyboard and GPUs and other items are orange with GPUs pulsing. A complete power down including removing the cord from the machine to reset has no effect.

  4. #244
    Banned Array JustinThyme PC Specs
    JustinThyme PC Specs
    Laptop (Model)G752VY-DH72
    MotherboardRampage VI Extreme
    ProcessorI9 9940X
    Memory (part number)64GB DDR4 8x8 Corsair Dominator Platinum 3800 MHz @ C17
    Graphics Card #1ASUS Strix 2080Ti O11G @ 2.1GHz
    Graphics Card #2ASUS Strix 2080Ti O11G @ 2.1Ghz
    Graphics Card #3ROG Nvlink
    Graphics Card #4Have to feed animals
    Sound CardExternal Audioengine D1 24 bit 192kbps DAC
    MonitorASUS PG348Q @ 100Hz
    Storage #1Intel 905P 480GB U2 flavor
    Storage #2Samsung 850 EVO 1TB X2 in RAID 0, 960 PRO 1TB DIMM.2_1
    CPU CoolerHeatKiller IV PRO and VRM blocks ,Dual D5 PWM serial, 2X 480, 1X 360 RADS
    CasePhanteks Enthoo Elite 8X LL120 PWM, 3X LL140 PWM, 12 SP120 PWM 1x AF140 PWM
    Power SupplyCorsair AX 1500i
    Keyboard ASUS Claymore
    Mouse ASUS Spatha, Logitech MX Master
    Headset Sennheiser HD 700
    Mouse Pad ASUS ROG Sheath
    Headset/Speakers Audioengine A5+ with SVS SB-1000 Sub
    OS Win10 Pro 1809
    Network RouterNetGear NightHawk X10
    Accessory #1 NetGear Prosafe 10GBe Switch
    Accessory #2 Qnap TVS-682 NAS modded with I7 CPU

    Join Date
    Nov 2013
    Reputation
    144
    Posts
    3,858

    Back to where I was which is about all I expect of this software, default unicorn vomit after having uninstalled thorough registry sweep, deleted orphaned folder, reboot, install 1.05.25 and the colors changed before I rebooted.

  5. #245
    ROG Guru: Orange Belt Array Abaidor PC Specs
    Abaidor PC Specs
    MotherboardRampage VI Extreme
    Processori9-7940X
    Memory (part number)F4-3600C17Q-64GTZR | Trident Z RGB 64GB
    Graphics Card #1Asus Strix 1080Ti OC
    Storage #1Samsung 960 Pro 512GB
    Storage #2WD 10TB Gold
    CPU CoolerEK Rampage VI Monoblock
    CaseC0smos 2 Modded
    Power SupplyCorsair AX1500i
    Abaidor's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    12
    Posts
    259

    1.07.22 works for me in Static color but it goes out of sync some times after a restart, especially Trident Z and Asus Strix GPU and I have to power down and on again to re detect everything properly.
    Asus Rampage VI Extreme | i9-7940X | 64GB Trident Z RGB 3600 | Asus Strix 1080Ti OC | Samsung 960 Pro 512GB | WD Gold 10TB | WD Red 4TB X 2 | PSU Corsair AX1500i | Custom Water Loop - RAD MO-RA3 420 Pro | EK Monoblock | Phanteks GPU Block | Heatkiller 200 Tube RES | EK Dual D5 Revo Pumps | 9 X Corsair ML 140 Pro Fans on RAD | | Bitspower Fittings Black Chrome | Cooler Master Cosmos 2 Modded Case | Silent WIngs 3 120mm Intake |

  6. #246
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Is the only way to get white color is changing the saturation to 0? Is there any way to get a gradient color to white since I want to play around color changing by gradient.

  7. #247
    New ROGer Array
    Join Date
    Jun 2018
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Unhappy

    Can't get the software to launch, I just get "asus aura has stopped working". I've tried reinstalling (heaps of times), installing older versions, clearing cmos, unplugging off the wall socket but it still doesnt work. I didnt have this problem 3 days ago. Someone else having this problem?

    I've got the latest bios installed if anyones wondering.

    System Specs:
    I7 8700k
    Asus maximus x hero (wifi ac)
    2 x 8 gb G.Skill trident Z rgb 3200mhz
    nzxt kraken x52
    Gigabyte RTX 2080
    2TB SG BARRACUDA
    500GB SAMSUNG 970 EVO M.2
    Corsair rm1000x

    Fixed it. If anyone else is having this problem try this guys solution which should lead you to a more stable version of Aura. https://rog.asus.com/forum/showthrea...-AURA-Sync-RGB
    Last edited by RiceFlakes; 01-09-2019 at 10:57 AM.

  8. #248
    ROG Member Array Fedec96 PC Specs
    Fedec96 PC Specs
    MotherboardAsus ROG Maximus XI Code (BIOS 0903)
    ProcessorIntel Core i9-9900K
    Memory (part number)F4-4133C17Q-32GTZR (XMP 1)
    Graphics Card #1Asus ROG Strix RTX 2080 Ti OC
    MonitorAsus ROG Swift PG27VQ
    Storage #1Samsung 970 Evo M.2 NVMe SSD 2 TB
    Storage #2Samsung 970 Evo M.2 NVMe SSD 2 TB
    CPU CoolerAsus ROG Ryujin 360 (push/pull)
    CasePhanteks Enthoo Evolv X (black)
    Power SupplyAsus ROG Thor 850P
    Keyboard Asus ROG Strix Flare (Cherry MX Red)
    Mouse Asus ROG Pugio
    Headset Asus ROG Delta (non-Core)
    Mouse Pad Asus ROG Balteus (non-Qi)
    Headset/Speakers Logitech G560
    OS Microsoft Windows 10 Pro x64
    Network RouterNetgear Nighthawk X8
    Accessory #1 Asus ROG Headphone Stand
    Accessory #2 Phanteks PH-F120XP + Halos Lux Digital
    Accessory #3 CableMod Pro + extensions + splitters

    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    11
    Posts
    7

    Dear developers, here's my feedback: Aura is working fine for me, but for some reason, any dynamic animation besides "Color Cycle" is laggy and choppy, but I remember it being smooth in the previous versions. LEDs are smooth on my keyboard as well, if, for example, I set rainbowe with Armoury II, but are laggy as hell if set with Aura.

    1. My BIOS version is 0602.
    2. Aura Sync products: PG27VQ, Strix Flare, Pugio, Phanteks Enthoo Evolv X, Phanteks Halos Lux Digital 140 (3x), Maximus XI Code, Strix 2080 Ti O11G, Ryujin 360, GSkill Trident Z Royal (4x, 8 LEDs per stick), Thor 850P, ROG Delta. Third party lighting software: Logitech Gaming Software, for my G560 speakers.
    3. Power cycles don't make any difference.
    4. I tried reinstalling Aura, on my Windows.
    5. Aura for GPUs is not installed.
    6. Microsoft Windows 10 Pro 64 bit (10.0.17763.195) build 1809.
    7. The issue wasn't present in the older version(s).
    Last edited by Fedec96; 01-09-2019 at 08:16 PM.

  9. #249
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by Hobbinho View Post
    1. The BIOS/firmware version for your hardware.
    ASUS ROG STRIX Z370-F GAMING Bios Version 1601 - 11. Nov 18
    ASUS GeForce GTX 1070 ROG STRIX 8GB Gaming (NVIDIA Driver 417.58) and current Bios

    2. The AURA SYNC products you own and any other 3rd-party lighting software.
    Lighting_Control_1.07.22.1 / ASUS GPU Tweak II V1.9.3.0

    3. If a power cycle has made any difference. (Shutdown, power off, unplug power cable for a minute)
    After deinstalling and reinstalling Lightning Control and a Reboot, the graphic card is missing in AURA. Same effect after the procedure written before.

    4. If you have tried reinstalling Aura or Windows already.
    AURA yes / Windows no

    5. Do you have Aura for Graphics Cards installed also. (Please uninstall)
    Uninstalled and everything in cache removed

    6. OS build/version.
    Windows 10 x64 18.09

    7. If the issue was present in the previous version(s).
    Yes

    Please Include a screenshot of the Aura UI, and any other pictures if applicable.
    For the moment Aura is working until the next reboot, so no screenshot.
    Edit: Included after a reboot.Attachment 77996
    Attachment 77997
    Is your issue that the graphics card isn't detected by Aura and GPU Tweak?

  10. #250
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Sep 2018
    Reputation
    10
    Posts
    34

    CPU usage with DRAM RGB enabled is still an issue on the most recent version. CPU usage jumps just high enough so that my CPU will never throttle down. From well under 1% with no DRAM, to 3% or so with DRAM. I'll continue leaving my DRAM disconnected from Aura until this is fixed.

Page 25 of 27 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •