Page 8 of 27 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast
Results 71 to 80 of 269
  1. #71
    ROG Guru: White Belt Array Crasje's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    10
    Posts
    124

    YAY YAY YAY!!!
    After a long time, I finally have my ROG Claymore, my ROG Spatha and my mobo(ROG Maximus IX Formula) with 2 RGB strips synchronised with AURA!!!

    The magic happened with the last Firmware update for Spatha and the Latest AURA software.
    Cooler Master Cosmos II (with glass side panel)
    Cooler Master Silent Pro Hybrid 1300W ATX
    ROG Asus Maximus IX Formula
    Intel Core i7-7700k
    Corsair Hydro Series H115i CPU Cooler
    Corsair Vengeance LED 32GB 3000Mhz
    Samsung 960 EVO 500GB NVME M.2 SSD
    Crucial SSD M500 480GB
    Seagate Firecuda 1TB
    Samsung SH-224DB (SATA, 24x)
    ROG Strix Gaming GTX980Ti DC30C 6GD5
    Monitor 1: ASUS ROG Swift PG348Q
    Monitor 2: Samsung HDTV T27D590
    ROG Claymore
    ROG Spatha
    ROG Balteus Qi
    Windows 10

  2. #72
    ROG Member Array robert266 PC Specs
    robert266 PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Hero
    ProcessorIntel® Core™ i9-9900K, 4.7GHz@all cores
    Memory (part number)G.Skill Trident Z RGB 16GB DDR4 3000MHz CL16 1.35v
    Graphics Card #1ASUS GeForce GTX1080 STRIX GAMING A8G 8GB
    MonitorDual DELL UltraSharp U2414H
    Storage #1Samsung 970 EVO Series 250GB PCI Express x4 M.2
    Storage #2Seagate BarraCuda 2TB SATA-III 7200RPM 256MB
    CPU CoolerEKWB Velocity Quantum
    CaseThermaltake Core P5 Tempered-Glass
    Power SupplyCorsair RM850X 80PLUS® Gold
    Keyboard Razer Blackwidow Ultimate
    Mouse Asus ROG PUGIO
    Headset Razer Kraken
    Mouse Pad Razer Goliathus Control
    Headset/Speakers UE Megaboom
    OS Microsoft Windows 10 Home, 64-bit
    Network RouterASUS RT-N18U
    robert266's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Hi!
    Today i got my new RoG Pugio mouse very happy since few hours later, my AURA software unsynchronize all of my lights to random change nothing gonna fix it, stuck in that random change mode. After some research i got some self diag. :
    1. restart the computer and it keeps running in my profile left for some time, than stops again .
    2. keep pushing on/off changing color mode keep sync button after several tries starts running again.
    3. unplug the mouse , on/off unsync the mouse , the aura starts running .
    I don't know what is wrong, anything is up to date, tried to uninstall the AURA SOFTWARE , tried to downgrade... nothing helps running for few minutes or hours and then stops to work ..
    to be mention : not the apps stops to works, only the lights change in random stuck mode.
    If anybody got a solution ?
    Best regards !
    Last edited by robert266; 11-11-2018 at 05:13 AM.

  3. #73
    ROG Member Array PwnSensei's Avatar
    Join Date
    Aug 2018
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Quote Originally Posted by NoxApi View Post
    My hyper x predatorrgb still cannot sync with other component.....
    I believe Asus will never make them work. I bought 32GB of those and after a long chat with their tech support they claim it's impossible to make them work as they should. The same ram works properly on Asrock motherboards though (I tested it myself).
    HyperX told me it's on Asus to make their ram work.
    I wrote about it on the level1techs forum
    Click image for larger version. 

Name:	2018-11-11 16_58_53-Re_RE_ Re_ Re__Web_Motherboard CROSSHAIR VI HERO;ASUS Service No=E1810168539.jpg 
Views:	4 
Size:	86.0 KB 
ID:	76919
    We're stuck with static mode. I regret buying HyperX ram, not only the compatibility but the colours of each led chip is slightly off and it annoys me beyond measure. HyperX did offer me to return the ram to them for a replacement though, that's good on them but I can't afford to pay in order to ship the ram to them and be without work-pc for a considerable amount of time.
    Last edited by PwnSensei; 11-11-2018 at 04:09 PM.

  4. #74
    ROG Member Array PwnSensei's Avatar
    Join Date
    Aug 2018
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Quote Originally Posted by ALPHA1310 View Post
    Hello, i got same problem. Im tired to fight with this ****. Version 1.06.17 works very well but the others like 06.95 or newest 07.22 don't work! Written "please connect an Aura Sync compatible device and bla bla bla". I even sign up for asus rog website because solve this problem lol, what to do? ur advice didn't help me dude. In last time i even can't install aura and i start other icon file and it didn't ask me about restart when deleted old version of aura. Sorry for my english i hope u got it.
    And what does it mean like 8. Don't go into regedit and delete Aura files 9. Don't delete folders left over by Lighting_Control_1.06.17 (How to do it, it ask to delete everything)
    Solved here

  5. #75
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    10
    Posts
    12

    My Aura is so bugged on z270e, it always messes up my color cheme, right now i tried to update it to newest version but it just simply doesn't let me!!! I even tried to uninstall it and have got this message https://gyazo.com/694750e8ddea0217feabd520f0fa55f6

  6. #76
    ROG Guru: Orange Belt Array
    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    12
    Posts
    310

    is there any solid version to install or need to wait? seems like 1.06.17 is the only one and thats going way backwards..
    i plan to do a clean 1809 install when its finalized and wondering about it..

  7. #77
    ROG Member Array robert266 PC Specs
    robert266 PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Hero
    ProcessorIntel® Core™ i9-9900K, 4.7GHz@all cores
    Memory (part number)G.Skill Trident Z RGB 16GB DDR4 3000MHz CL16 1.35v
    Graphics Card #1ASUS GeForce GTX1080 STRIX GAMING A8G 8GB
    MonitorDual DELL UltraSharp U2414H
    Storage #1Samsung 970 EVO Series 250GB PCI Express x4 M.2
    Storage #2Seagate BarraCuda 2TB SATA-III 7200RPM 256MB
    CPU CoolerEKWB Velocity Quantum
    CaseThermaltake Core P5 Tempered-Glass
    Power SupplyCorsair RM850X 80PLUS® Gold
    Keyboard Razer Blackwidow Ultimate
    Mouse Asus ROG PUGIO
    Headset Razer Kraken
    Mouse Pad Razer Goliathus Control
    Headset/Speakers UE Megaboom
    OS Microsoft Windows 10 Home, 64-bit
    Network RouterASUS RT-N18U
    robert266's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    10
    Posts
    15

    I got the same unsync. issue with the 1.06.17

  8. #78
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Quote Originally Posted by PwnSensei View Post
    THANK YOU SO MUCH MAN)))))))))), I was fight with this trouble very long time
    But why lightningservive process is eating of my CPU for 8.5% it wasn't before. What's wrong?
    Last edited by ALPHA1310; 11-11-2018 at 10:51 PM.

  9. #79
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Oct 2015
    Reputation
    10
    Posts
    2

    I love the latest 1.07.22 version as the app now has Lighting running as a service. The CPU overhead seems less for me too.

    My issue is that the lighting effects get CHOPPY, as in 1 change per second as best. My solution seems to be to remove the VGA cards from the loop and then the others (motherboard, DRAM, & ADD strip) seem to run smooth. I use all 5V Digital addressable connections except for 2 water pumps and 4 GPU cards which use the 12V connectors. My entire rig is controlled but running in choppy motion, or all but the VGA cards (4 of them) have their own lighting which really is the default orange (or whatever color i happen to disconnect it at). Kind of annoying. Was all working fine in 1.06.29 but CPU usage was way too high, then no longer working with 1.06.96. I'm now running the latest. Here is my config:
    1. Asus Rampage VI Extreme
    2. i9 7980xe OC'd @ 5Ghz
    3. BIOS: 1503 (latest)
    4. OS: W10 Pro version 1803 Build 17134.376
    5. Corsair Vengence RGB 3000Mhz, running iCue v3.8.91
    6. GPU: 4x ASUS Strix GeForce GTX 1080Ti OC, with Phantek GLACIER G1080 with RGB lighting running off of GPU card 12V rgb connector
    7. Mouse: non-RBG Logitech MX; Keyboard Corsair K70 LUX RGB
    8. CPU & VRM Cooling: EK-FB ASUS ROG R6E RGB Monoblock, using 5V digital connector
    9. WaterPumps: 2x EK-XRES 140 Revo D5 RGB PWM, connected to 12V rgb connector
    10. RGB FAN Controller: Thermaltake TT Sync SATA Powered 9 Port Addressable LED Controller Premium Edition, WITH 9 fans using RGB 5V connector as source signal
    11. Aura 1.07.22, AURA Service v3.02.36
    12. Other lighting software: Corsair iCue v3.8.91 that only controls RAM

    Let me know if I can be of any help to resolve the issue.
    Thanks and Cheers !

  10. #80
    ROG Enthusiast Array staticrp PC Specs
    staticrp PC Specs
    Laptop (Model)Rog Phone
    MotherboardAsus Rampage V Edition 10
    ProcessorCore i7-6900K
    Memory (part number)Corsair Vengeance LED CMU64GX4M4C3000C15
    Graphics Card #1Poseidon 1080TI
    Graphics Card #2Rog stix 1080ti (off)
    Graphics Card #3Rog stix 1080ti (off)
    Sound CardXonar Phoebus
    MonitorAsus ROG Swift PG348Q, ROG AURA TERMINAL
    Storage #1NVMe Samsung SSD 960 PRO
    Storage #2Samsung SSD 850 EVO 500GB & 2xSeagate 3tb
    CPU CoolerCustom water system EK+CORSAIR+TT
    CaseThe Tower 900
    Power SupplyTT Bailkal 1500W
    Keyboard Rog Claymore
    Mouse Rog Spatha
    Headset Rog centurion, Rog Delta
    Mouse Pad GM 50Plus, ROG Balteus
    Headset/Speakers DENON + PIONEER
    OS 10 x64
    Network RouterGT-AC5300
    Accessory #1 2xEK-CoolStream XE 480
    Accessory #2 10xCorsair LL120, 3xRiing 14 LED RGB, ROG SPOTLIGHT!
    Accessory #3 Thermaltake Pacific RGB G1/4 PETG, 2xPacific PR22-D5,

    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    30

    1/ Asus Rampage V Edition 10/ BIOS 1902
    2/ Poseidon 1080ti, claymore keyboard, spatha mouse.Rog Armory 30011. Corsair icue v3.9.93
    3/ Rebooting, reinstalling AURA and using "AuraCleaner" does not help. Does not start at all.
    4/ Reinstalling AURA software, service does not help.
    5/ win 10.0.17763.55
    6/ Yes ,Lighting_Control_1.07.17!I see such an error - link
    Last edited by staticrp; 11-12-2018 at 10:37 AM.

Page 8 of 27 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •