Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    ROG Junior Member Array lazyd PC Specs
    lazyd PC Specs
    MotherboardMaximus XI Hero
    Processori7 8700K
    Memory (part number)F4-3200C16D-16GVKB
    Graphics Card #1EVGA RTX 2080 Ti Black
    Sound CardSoundBlaster Z
    MonitorAOC AG322QWG4
    Storage #1Samsung 970 Evo NVMe
    CPU CoolerKraken X62
    CasePhanteks Enthoo Pro M TG
    Power SupplyCorsair AX860
    Keyboard Corsair K70
    Mouse Logitech G703
    Headset HyperX Cloud Alpha
    OS Windows 10 Pro
    lazyd's Avatar
    Join Date
    Oct 2018
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Maximus XI Hero & NVMe question

    I have an Maximus XI Hero with an 1080Ti in the first PCIe slot, a SoundBlaster Z in the bottom PCIe x1 and 4 sata drives.

    I was wondering if I put an 970 Evo NVMe M.2 will my Ti run at x16 or x8?

    Thanks in advance
    Last edited by lazyd; 10-30-2018 at 02:44 PM.

  2. #2
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    Your VGA will run at x16
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  3. #3
    ROG Junior Member Array lazyd PC Specs
    lazyd PC Specs
    MotherboardMaximus XI Hero
    Processori7 8700K
    Memory (part number)F4-3200C16D-16GVKB
    Graphics Card #1EVGA RTX 2080 Ti Black
    Sound CardSoundBlaster Z
    MonitorAOC AG322QWG4
    Storage #1Samsung 970 Evo NVMe
    CPU CoolerKraken X62
    CasePhanteks Enthoo Pro M TG
    Power SupplyCorsair AX860
    Keyboard Corsair K70
    Mouse Logitech G703
    Headset HyperX Cloud Alpha
    OS Windows 10 Pro
    lazyd's Avatar
    Join Date
    Oct 2018
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Thats good to know.

    Thank u for the reply

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •