Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14
  1. #11
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2018
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Quote Originally Posted by Arne Saknussemm View Post
    Are you still having problems?

    I think your "all correct" was taken as you solved it.

    Anything in this thread and the links in it help? https://rog.asus.com/forum/showthrea...ME-NVME-Raid-0
    Ah, I wanted to confirm all questions with the 'all correct' and not that everthing is fine now.
    Thanks for the link, I will give a shot on the weekend.
    Btw I followed Son of a Tech tutorial, then also checked out Wendel's and other's videos, without success.
    Son of a Tech mentioned that he heard something that raid has some issue with the 2nd gen TR cpus. Does anyone has got some info on this?
    Last edited by gyiku; 11-06-2018 at 03:48 PM.

  2. #12
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2018
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Success

    OK, finally got it working. Yesterday went through all the processes again (I believe that I did the same as earlier), but now it is working.
    Failed with Win 10 17134.319 and 17134.345, array was not visible during the launch, only 2 separate drives. 1803 for the win.

    Thanks a lot for all who helped.

  3. #13
    ROG 師傅 Array Arne Saknussemm PC Specs
    Arne Saknussemm PC Specs
    Laptop (Model)Laptop?...No way! (Model?...Jun Amaki...yes way!)
    MotherboardROG ZENITH EXTREME
    ProcessorTHREADRIPPER 1920X
    Memory (part number)F4-3200C14Q-32GVK
    Graphics Card #1GTX Titan X
    Graphics Card #2SLI is dead to me
    Graphics Card #3Tri SLI is even dead to Nvidia
    Graphics Card #4Quad SLI is dead to everybody especially my credit card
    Sound CardXonar Essence STX
    MonitorASUS ROG Swift PG279Q
    Storage #1Samsung 950 PRO
    Storage #22x OCZ VERTEX 3/2x WD Caviar Black 500GB / 2x WD RED 2TB
    CPU CoolerCustom Loop: Dual D5s, Dual Alphacool Monsta 480s, XSPC Raystorm Neo TR4, EK TitanX WaterBlock
    CaseNope!...Phobya Bench...let it all hang out man!
    Power SupplySeasonic SS-1200XP3
    Keyboard Logitech G810 or Fender Rhodes Electric Piano (MKI 73)
    Mouse G502 or Speedy Gonzalez...not Mickey...don't do Disney!
    Headset ...firmly on neck
    Mouse Pad Mouse don't got his own pad man...lives with me
    Headset/Speakers Edifier Spinnaker...or you mean the speakers in my head...man too many voices to name them all
    OS Win XP, 7, 8, 8.1 and Windows 10 Spyware Edition
    Network Router56k modem
    Accessory #1 Umm...nice tie?
    Accessory #2 Err...belt?
    Accessory #3 3 accessories?! I'm not a girl!!
    Arne Saknussemm's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Reputation
    481
    Posts
    13,440

    Good stuff!

  4. #14
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2018
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Now need to find a stable setting again as the previous one is not stable anymore

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •