Page 28 of 30 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 LastLast
Results 271 to 280 of 293
  1. #271
    ROG Guru: Orange Belt Array MoKiChU PC Specs
    MoKiChU PC Specs
    MotherboardASUS ROG Strix Z370-F Gaming
    ProcessorIntel Core i7-8700K
    Memory (part number)Corsair Vengeance RGB DDR4 2666MHz CL16 - 16GB (2 x 8GB)
    Graphics Card #1ASUS ROG Strix GTX 1080 Ti OC
    MonitorASUS ROG Strix XG35VQ
    Storage #1SSD Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2SSHD Seagate 2TB
    CPU CoolerCooler Master ML240L RGB
    CaseBitFenix Enso
    Power SupplyCorsair TX850M (850W)
    Keyboard Logitech G413
    Mouse Logitech G502
    Mouse Pad PECHAM MPad-XXL
    Headset/Speakers Logitech Z333
    OS Windows 10 64 bit 1903/19H1/18362.x
    MoKiChU's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    101
    Posts
    338

    Hi everyone,

    New BIOS 1201 [19/07/2019] for ROG Maximus XI Formula has just been released :

    Changelog unavailable

    Thread updated.
    Last edited by MoKiChU; 07-22-2019 at 01:02 PM.

  2. #272
    ROG Guru: Orange Belt Array Gofran PC Specs
    Gofran PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS XI FORMULA
    Processori9-9900K
    Memory (part number)F4-3200C14D-32gb
    Graphics Card #1Asus ROG STRIX GTX 1080 Ti
    MonitorDell 2417dg
    Storage #1970 evo 500gb
    Storage #2951 nvme 500gb
    CPU CoolerROG RYUO 240
    Power SupplyAsus RoG Thor 850W
    Keyboard Asus claymore
    Mouse Asus Spatha
    Mouse Pad Asus rog sheath
    OS Windows 10
    Accessory #1 Phanteks Evolv x

    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    11
    Posts
    280

    have an issue after latest bios update xi formula almost every time when booting or screen is pink or yellow or green or hangs lille when booting then starts with everything big so resolution
    When i go to settings all come to normal

    This issue only hapend after bios update

  3. #273
    ROG Enthusiast Array MaLLoc PC Specs
    MaLLoc PC Specs
    MotherboardASUS Maximus XI Formula
    ProcessorIntel I9-9900k
    Memory (part number)DDR4-3200 TridentZ 32GB (16gbx2) CL 15-15-15-35
    Graphics Card #1ASUS ROG STRIX RX580 T8G
    MonitorBenQ ZOWIE XL2730 27" eSports Gaming Monitor
    Storage #1Samsung 970 PRO 512GB - M.2 2280 SSD (OS Drive)
    Storage #2Samsung 970 PRO 1TB - M.2 2280 SSD (Game Drive)
    CPU CoolerNZXT Kraken X72 360mm - RGB CPU Liquid Cooler
    CaseLIAN LI ALPHA ALPHA 550X
    Power SupplySeasonic Platinum SS-1000WXP PSU
    Keyboard Logitech G910 Keyboard Spectrum
    Mouse Logitech G502 Hero Mouse
    Headset Logitech G933 Artemis 7.1 Surround Sound Wireless Headset
    Mouse Pad Corsair Gaming MM200 Mouse Mat
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterASUS RT-AC88U

    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    10
    Posts
    30

    have an issue with bios 1105 and 1201, both have left the bios not following the instruction for aura lighting to be on or off during the states specified as programed, IE, when the computer is off the aura, is staying on and now I have to unplug my computer every time

  4. #274
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Oct 2014
    Reputation
    10
    Posts
    57

    1105 is super unstable on XI Extreme.
    How can I revert to 1005, EZ Flash refuses to load the file, complaining about wrong format. Is that because of ME code updated by 1105?

  5. #275
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    10
    Posts
    63

    Quote Originally Posted by Andrew_WOT View Post
    1105 is super unstable on XI Extreme.
    How can I revert to 1005, EZ Flash refuses to load the file, complaining about wrong format. Is that because of ME code updated by 1105?
    Use USB Flash slot and button on matherboard.

  6. #276
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Oct 2014
    Reputation
    10
    Posts
    57

    Quote Originally Posted by cniedzi View Post
    Use USB Flash slot and button on matherboard.
    Thanks, just tried, doesn't work either, flashback light turns solid after blinking as if unrecognizable format.

    Pretty sure this is new ME, not backward compatible with older BIOS.

  7. #277
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Oct 2014
    Reputation
    10
    Posts
    57

    Quote Originally Posted by Andrew_WOT View Post
    Thanks, just tried, doesn't work either, flashback light turns solid after blinking as if unrecognizable format.

    Pretty sure this is new ME, not backward compatible with older BIOS.
    Found other posts with the same problem.
    https://rog.asus.com/forum/showthrea...105#post776230

    Well at least for some USB Flashback worked, will try to clean CMOS and give it another go.
    1105 is a really bad release, stay away folks.

  8. #278
    New ROGer Array Jesseinsf PC Specs
    Jesseinsf PC Specs
    MotherboardASUS ROG Maximus XI Extreme
    ProcessorIntel Core i9 9900K
    Memory (part number)G-Skill F4-2666C15D-32GVR
    Graphics Card #1ASUS ROG STRIX GeForce RTX™ 2070
    Sound CardCreative Sound Blaster AE-9
    MonitorSamsung 32" UH750 QLED UHD Monitor
    Storage #1Samsung 970 Pro M.2 PCIe SSD 1TB
    CPU CoolerCooler Master MLX-D36M-A20PC-R1
    CaseLian Li PC-011 Dynamic
    Power SupplyColler Master V1200
    Keyboard Razer BlackWidow Chroma
    Mouse Razer Lancehead
    Headset Bowers And Wilkins P9 Signature
    Headset/Speakers Dynaudio XEO 2
    OS Windows 10 Pro for Workstations
    Network RouterROG Rapture GT-AC5300
    Accessory #1 Razer Firefly RGB Mouse Pad

    Join Date
    Mar 2019
    Reputation
    11
    Posts
    15

    Asus Maximus XI Extreme

    I don't seem to have an issue and I also installed the latest ME firmware 12.0.40.1433

  9. #279
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Oct 2014
    Reputation
    10
    Posts
    57

    Quote Originally Posted by Jesseinsf View Post
    I don't seem to have an issue and I also installed the latest ME firmware 12.0.40.1433
    Can't even tell how much better that makes me and the rest of the guys facing problems feel. Thank you!
    Last edited by Andrew_WOT; 07-26-2019 at 01:51 AM.

  10. #280
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Oct 2014
    Reputation
    10
    Posts
    57

    Quote Originally Posted by Andrew_WOT View Post
    Found other posts with the same problem.
    https://rog.asus.com/forum/showthrea...105#post776230

    Well at least for some USB Flashback worked, will try to clean CMOS and give it another go.
    1105 is a really bad release, stay away folks.
    Success at last, nothing worked until I've tried different USB media. Used some ancient SD card reader with MicroSD in USB Bios Flash port, and voila, back to 1005.
    Seems like 1105 does have some USB compatibility issues.
    Thanks everyone for help and steering into the right direction.

Page 28 of 30 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •