Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Ch7 + 2700x

  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2018
    Reputation
    10
    Posts
    18

    Exclamation Ch7 + 2700x

    Specs is*

    CH7
    2700X
    3466mhz tridentZ 16gb x 2
    Gigabye aorus 1080ti extreme
    Samsung 970 pro nvme
    Windows 10 home.

    My System is usually on all the time. Woke up this morning and i noticed my pc hanged so i restarted and the system kept freezing b4 full startup and did the same in safe mode.

    But now the system turns on with no beeps , nothing on screen at all. Q-code numbers just keeps running. *

    Tried reseating everything , single memory in every slot and still nothing.

    Anyone knows of anything? Im lost. *

  2. #2
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    Hello mate,

    do a CMOS reset and then either run defaults in bios or reset your overclock. Stuff like this can happen if there has been a storm or some kind of power spike.
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  3. #3
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2018
    Reputation
    10
    Posts
    18

    Quote Originally Posted by HiVizMan View Post
    Hello mate,

    do a CMOS reset and then either run defaults in bios or reset your overclock. Stuff like this can happen if there has been a storm or some kind of power spike.
    nothing worked

  4. #4
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    Ok please do the following for me.

    Remove everything connected to your motherboard. All the hardrives, the memory the vga the works. All power cables everything mate. All you want is your board with CPU and cooler. Nothing else.

    Now press the power button to empty the caps of any stored energy.

    And finally do a CMOS clear/reset using the button on the board.

    Wait a few minutes, and repeat.

    Now with only one stick of ram in the B1 slot. No hard drives, mouse keyboard and VGA only.

    Power up to BIOS.

    I will check back after I eat.
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  5. #5
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2018
    Reputation
    10
    Posts
    18

    Everything powers up still no post no beeps

  6. #6
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    Bugger ok finally before we take the motherboard out of the case and remove the CPU, can you use a USB stick and do a bios flash using the BIOS flashback method.
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  7. #7
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2018
    Reputation
    10
    Posts
    18

    Nope. Already took the cpu out and everything.*

    The q-code display numbers just keeps going on and on as if the board is trying to boot*

  8. #8
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2018
    Reputation
    10
    Posts
    18

    May have narrowed it down to a bad cpu. Graphics card was tested ok. Bought a new board to test.*

  9. #9
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    Cheers for the update, am in and out all of today will keep checking back to see how you do.
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  10. #10
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2018
    Reputation
    10
    Posts
    18

    Board tested ok
    Memory tested ok
    Graphics tested ok

    2700X dead. *

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •