Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 19 of 19
  1. #11
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Quote Originally Posted by evezy123 View Post
    on the G703GI the f5 key is for overboost fan settings. i have tried uninstalling all drivers and reinstalling them but nothing has worked. i have even done a factory reset but this still has had no effect.
    I'm glad to hear I'm not the only one with this problem.

    Thank you all of you for your responses.

    From looking online I also found the "Check APK file option" and tried it. I didn't find it in my directory, and tried downloading, installing, etc.
    Still didn't solve the issue.
    I did however have the folder in a different location, by searching in my drivers. It came up under the windows folder-infused apps-asus keyboard etc.
    It had the "ATKOSD2.exe" file but when clicked nothing happens, whereas the asus keyboard hotkey app does say the hotkeys are running in the background.

    Yes it's correct in my case that when I press the buttons together the image showing the change of boost settings doesn't show up, whereas when it was working it did, but it also doesn't change the settings, as I have ASUS ROG Gaming centre open, and I can see it doesn't change.

    I Can still change the option for the fan boost in the ROG Gaming centre app, but otherwise the FN key doesn't access it.

    Anyone have any thoughts?

    Do you suggest trying to update BIOS?

    Thank you all for your replies and discussion.

  2. #12
    ROG Guru: Green Belt Array
    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    55
    Posts
    500

    I would suggest the BIOS 310.

    I would also suggest you install the following:

    ASUS Keyboard hotkeys Driver V2.0.5.0

    ROG Gaming Center 2.5.10

  3. #13
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    10
    Posts
    49

    Quote Originally Posted by jdfrench3 View Post
    I would suggest the BIOS 310.

    I would also suggest you install the following:

    ASUS Keyboard hotkeys Driver V2.0.5.0

    ROG Gaming Center 2.5.10

    I have updated the bios and i also uninstalled then reinstalled the hotkeys driver but it is still not working

  4. #14
    ROG Guru: Green Belt Array
    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    55
    Posts
    500

    What version of ROG Gaming Center are you running?

  5. #15
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    10
    Posts
    49

    Quote Originally Posted by jdfrench3 View Post
    What version of ROG Gaming Center are you running?
    I am running version 2.5.10

  6. #16
    ROG Guru: Green Belt Array
    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    55
    Posts
    500

    evezy123....I think you have a hardware issue.

    You have already returned your laptop to ASUS for hard drive restoral. When it returned from repair the issue still remained.

    Return the laptop for refund, too expensive a laptop to have such problems.

  7. #17
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    10
    Posts
    49

    Quote Originally Posted by jdfrench3 View Post
    evezy123....I think you have a hardware issue.

    You have already returned your laptop to ASUS for hard drive restoral. When it returned from repair the issue still remained.

    Return the laptop for refund, too expensive a laptop to have such problems.
    Yer it came back still the same, the issue only seemed to occur when asus live update ran an update and updated the keyboard firmware. thats when i lost the functiion of the overboost button.

  8. #18
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Quote Originally Posted by jdfrench3 View Post
    I would suggest the BIOS 310.

    I would also suggest you install the following:

    ASUS Keyboard hotkeys Driver V2.0.5.0

    ROG Gaming Center 2.5.10
    Seems there may not be a solution at this stage.

    I've tried these two options and still it fails to work

  9. #19
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    10
    Posts
    49

    Hi guys just an update to this problem. i just checked the support section on asus website. and there is a keyboard hotfix firmware update that has been added, if you download this and run it it should fix the issue as it has fixed mine.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •