Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5
Results 41 to 42 of 42
  1. #41
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Quote Originally Posted by mariozamoramd View Post
    It's been exactly a month from when I tried plan C. Seems to be working so far. No Nitrous powered fans making airplane engine noises for now. Let's hope it works for good.
    Thank you. I will try this too then

  2. #42
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2020
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Follow-up to Previous Posts : Beware, the problem will return.

    Twice the problem has returned.

    This time, I did the following:

    1. Remove and reinsert the wire going to the left fan.
    2. Remove and reinsert the wire going to the right fan.
    3. Disconnect and reconnect the battery.

    That's it. I'm going to bet that 6 weeks from now these steps will need to be re-applied. The application of the electrical tape may just be a red herring.

    I know very little about electrical circuitry, but I bet the problem has something to do with some sort of electrostatic build-up related to the battery. I first got the problem after the laptop had been left unplugged and off for a few months. I don't remember what the battery state was when I turned it on, but the fans went crazy as soon as I started it up.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •