Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 11 to 20 of 49
  1. #11
    ROG Enthusiast Array spartan_hoplite PC Specs
    spartan_hoplite PC Specs
    MotherboardModded ROG G20Ci
    ProcessorIntel Core i9 9900k
    Memory (part number)32gb DDR4
    Graphics Card #1ASUS RTX 2080 Turbo
    MonitorROG PG27vQ
    Storage #1Samsung NvMe 960 500gb + 4 Tb Samsung SSD
    Storage #2Seagate 8 tb Hard Disk Drive
    CaseROG G20
    Keyboard ASUS ROG Claymore
    Mouse ASUS ROG Pugio
    OS Windows 10 Pro

    Join Date
    Nov 2013
    Reputation
    21
    Posts
    73

    Quote Originally Posted by Maviryk View Post
    How much off a difference did changing out the TIM make? Do you have before/after temperatures?

    I'm curious to see what your temps are.

    Currently running a 1080TI, as a new 2080 costs over 2x the cost of a used 1080TI.
    Temps are dynamic, it depends on the temp target limit, and the core Freq will automatically adjust the speed, temp limit by default was 83 degree Celcius.
    Before I change the TIM, the core constantly goes up to 1700mhz, but after the gpu temp reach 85, the core will throttling down to 1515mhz.
    After I replace the tim with CM Mastergel Maker, now the core keep running above 1700-1800mhz without throttling.

  2. #12
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Thank you for this post. Now i feel confident to upgrade myself.

  3. #13
    ROG Member Array
    Join Date
    Jul 2015
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Quote Originally Posted by spartan_hoplite View Post
    G20CB and G20Ci can ran GTX 1080 Ti by switching the mobo jumper, G20Aj cannot, but GTX1070ti will work fine for G20Aj.

    Hi,
    GTX 1080ti works fine with G20AJ !! Even with the standards bricks 230W+180W

    https://rog.asus.com/forum/showthrea...ith-GTX-1080ti

  4. #14
    ROG Enthusiast Array spartan_hoplite PC Specs
    spartan_hoplite PC Specs
    MotherboardModded ROG G20Ci
    ProcessorIntel Core i9 9900k
    Memory (part number)32gb DDR4
    Graphics Card #1ASUS RTX 2080 Turbo
    MonitorROG PG27vQ
    Storage #1Samsung NvMe 960 500gb + 4 Tb Samsung SSD
    Storage #2Seagate 8 tb Hard Disk Drive
    CaseROG G20
    Keyboard ASUS ROG Claymore
    Mouse ASUS ROG Pugio
    OS Windows 10 Pro

    Join Date
    Nov 2013
    Reputation
    21
    Posts
    73

    Quote Originally Posted by Mao_Setzer View Post
    Hi,
    GTX 1080ti works fine with G20AJ !! Even with the standards bricks 230W+180W
    No, it wont be stable, unless you put the power target to 90%.

    That guy used ATX PSU as external power supply.

  5. #15
    ROG Member Array Cyb0rge PC Specs
    Cyb0rge PC Specs
    Motherboardcrosshair hero 7
    Processorryzen 7 2700x
    Memory (part number)f4-3200c14-16gtzr
    Graphics Card #1hp rtx 2080
    Storage #1Samsung 970 evo
    Storage #2Samsung 860 evo
    CPU Coolercaptain 360 ex
    CaseRog certified Deepcool Genome 2
    Power Supplyraidmax 1200 a.e
    Mouse Rog Spatha
    Headset Rog strix fusion 700
    Headset/Speakers Rog strix fusion 700
    OS windows

    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    10
    Posts
    22

    Ok guys maybe it’s a dumb question but I need to know before I purchase.. *really want a rtx 2080 but but I have the rog g20aj with the i5 processor, to combat power draw I did upgrade to the 330w + 180w psu can my setup handle *this? I am planning on upgrading the processor at a later date but this is what I’m working with right now *

  6. #16
    ROG Member Array Cyb0rge PC Specs
    Cyb0rge PC Specs
    Motherboardcrosshair hero 7
    Processorryzen 7 2700x
    Memory (part number)f4-3200c14-16gtzr
    Graphics Card #1hp rtx 2080
    Storage #1Samsung 970 evo
    Storage #2Samsung 860 evo
    CPU Coolercaptain 360 ex
    CaseRog certified Deepcool Genome 2
    Power Supplyraidmax 1200 a.e
    Mouse Rog Spatha
    Headset Rog strix fusion 700
    Headset/Speakers Rog strix fusion 700
    OS windows

    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    10
    Posts
    22

    Quote Originally Posted by spartan_hoplite View Post
    G20CB and G20Ci can ran GTX 1080 Ti by switching the mobo jumper, G20Aj cannot, but GTX1070ti will work fine for G20Aj.
    why can’t the Aj handle it?? There’s a motherboard switch to activate the second graphics card power supply? I’m really curious here thinking about purchasing*

  7. #17
    ROG Member Array cavalier666 PC Specs
    cavalier666 PC Specs
    Laptop (Model)G20CB
    MotherboardH170
    ProcessorIntel i7-6700k
    Memory (part number)Crucial Ballistix Sport LT 32GB Kit - BLS2C16G4S26BFSD
    Graphics Card #1EVGA - GTX 1080 8GB Founders Edition - Reference Card
    Graphics Card #2Intel® HD Graphics 530 (Disabled)
    Sound CardAsus 7:1
    MonitorPG279Q ROG Swift 27 Monitor with G-Sync
    Storage #12TB WD BLUE / 512GB SSD
    Storage #2250GB Samsung EVO 960 M.2 SSD Boot
    CPU CoolerAsus G20CB OEM
    CaseAsus G20CB OEM
    Power SupplyAsus 180w + 230w Power Bricks
    Keyboard Asus ROG Claymore MX Mechanical
    Mouse Asus ROG Gladius II
    Headset ROG Strix Fusion Wireless
    Mouse Pad Asus ROG Sheath 900x400
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterVirgin Media 350MB with Asus RT-AC86U Router
    cavalier666's Avatar
    Join Date
    Oct 2017
    Reputation
    10
    Posts
    11

    hi, i have the founders evga 1080 in my g20cb at the minute, im 99% cewrtain it only has the 1 power plug to the card, how did you get the second power to the card ??
    for the 2080 one

    cheers
    Gamers Don't Die !! - We Respawn


  8. #18
    ROG Member Array Cyb0rge PC Specs
    Cyb0rge PC Specs
    Motherboardcrosshair hero 7
    Processorryzen 7 2700x
    Memory (part number)f4-3200c14-16gtzr
    Graphics Card #1hp rtx 2080
    Storage #1Samsung 970 evo
    Storage #2Samsung 860 evo
    CPU Coolercaptain 360 ex
    CaseRog certified Deepcool Genome 2
    Power Supplyraidmax 1200 a.e
    Mouse Rog Spatha
    Headset Rog strix fusion 700
    Headset/Speakers Rog strix fusion 700
    OS windows

    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    10
    Posts
    22

    Quote Originally Posted by cavalier666 View Post
    hi, i have the founders evga 1080 in my g20cb at the minute, im 99% cewrtain it only has the 1 power plug to the card, how did you get the second power to the card ??
    for the 2080 one

    cheers

    We’re not talking about the 8 and 6 pin connectors that go to the gpu we’re talking about the actual psu of the computer there’s 2 one for overall power and a second for more powerful graphics cards referenced here in this YouTubeers clip*https://youtu.be/qNXwfOpvZLQ

  9. #19
    ROG Member Array cavalier666 PC Specs
    cavalier666 PC Specs
    Laptop (Model)G20CB
    MotherboardH170
    ProcessorIntel i7-6700k
    Memory (part number)Crucial Ballistix Sport LT 32GB Kit - BLS2C16G4S26BFSD
    Graphics Card #1EVGA - GTX 1080 8GB Founders Edition - Reference Card
    Graphics Card #2Intel® HD Graphics 530 (Disabled)
    Sound CardAsus 7:1
    MonitorPG279Q ROG Swift 27 Monitor with G-Sync
    Storage #12TB WD BLUE / 512GB SSD
    Storage #2250GB Samsung EVO 960 M.2 SSD Boot
    CPU CoolerAsus G20CB OEM
    CaseAsus G20CB OEM
    Power SupplyAsus 180w + 230w Power Bricks
    Keyboard Asus ROG Claymore MX Mechanical
    Mouse Asus ROG Gladius II
    Headset ROG Strix Fusion Wireless
    Mouse Pad Asus ROG Sheath 900x400
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterVirgin Media 350MB with Asus RT-AC86U Router
    cavalier666's Avatar
    Join Date
    Oct 2017
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Quote Originally Posted by Cyb0rge View Post
    We’re not talking about the 8 and 6 pin connectors that go to the gpu we’re talking about the actual psu of the computer there’s 2 one for overall power and a second for more powerful graphics cards referenced here in this YouTubeers clip*https://youtu.be/qNXwfOpvZLQ
    ahhh yes remember changing the 6 pin for 8 now for the 1080, guess you just use both for the 2080 card

    thanks for the link !
    Gamers Don't Die !! - We Respawn


  10. #20
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2019
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Sorry if this might be a stupid question, but would I have to get a male 6 pin to male 6 pin adapter for the 2080?

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •