Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 37
  1. #11
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by silenceleaf View Post
    Moreover, even I have installed ROG driver, unplug the mouse and plug it back, the customize keyboard key will lose as well.
    Can you elaborate on how you customized the key so we can try to replicate? Thanks.

  2. #12
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by Shadow530 View Post
    i have a question at all.

    is it possible to add "wave" (sync off) effect only for the bottom lights of the mouse in the next armory version?

    with speed control (slow middle fast)

    this would be awesome.

    thx
    Thanks for your feedback. We will evaluate its implementation, if anyone else wants this, please let us know. Since the team is on a tight schedule, it's unlikely to be available in the upcoming update.

  3. #13
    ROG Member Array
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    10
    Posts
    9

    I can't open Sonic Studio in Armoury 2. I have the Delta headset!!!
    There are no options under Sonic Studio
    Last edited by TheJokerSE; 12-13-2018 at 04:11 PM.

  4. #14
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by TheJokerSE View Post
    I can't open Sonic Studio in Armoury 2. I have the Delta headset!!!
    There are no options under Sonic Studio
    Tried reinstalling Armoury?
    Do you have Aura installed too? (Unsync the Delta in Aura)

    Edit: Good to hear reinstalling worked.
    Last edited by MasterC@ASUS; 12-14-2018 at 08:02 AM.

  5. #15
    ROG Member Array Numbie PC Specs
    Numbie PC Specs
    MotherboardASUS Strix Z370-F
    ProcessorIntel Core i7-8700K @ 5 GHz 1,3 V
    Memory (part number)2x8 GB @ 3200MHz CL16
    Graphics Card #1ASUS Strix 1080 Ti
    Sound CardAudiotrak Prodigy Cube Black Edition
    MonitorASUS ROG PG279Q
    Storage #1Samsung 970 Pro 512 GB
    CPU CoolerNZXT Kraken X62
    CaseNZXT S340 Black
    Power SupplyCorsair RM650x
    Keyboard Cougar Vantar
    Mouse ASUS Gladius II Origin
    Mouse Pad Steelseries Qck
    Headset/Speakers AKG K240 MKII
    OS Windows 10 Pro

    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Talking

    Quote Originally Posted by Numbie View Post
    The same issue as in 2.06.06:
    ROG Gladius II Origin bug in SW/FW: when a side key is set to a "keyboard function" or "multimedia", if I press any other button while holding it, it stops working until I unpress and hold it again. It doesn't happen when a side key is set to "mouse Function" or "macro".
    Issue solved in 0112 firmware, thank you!

  6. #16
    ROG Guru: Yellow Belt Array F0x135 PC Specs
    F0x135 PC Specs
    MotherboardROG Strix Z370-F
    Processor8700K
    Memory (part number)F4-2400C15Q-32GTZR
    Graphics Card #1Strix 1080Ti
    Graphics Card #2Strix 1080Ti
    MonitorAgon AG352UCG
    Storage #1Samsung 970 Evo NVME 500GB
    Storage #2Samsung 860 Evo 500GB
    CPU CoolerCoolermaster ML240R aRGB
    CaseFractal Meshify C
    Power SupplyInWin C900 Platinum
    Keyboard ROG Claymore
    Mouse Logitech MX Master

    Join Date
    Oct 2017
    Reputation
    10
    Posts
    131

    MasterC@Asus, Armory doesn't auto launch for me anymore since this update, 5 days ago. The tick box is selected in the menu for auto launch. My Claymore stays dark until i manually launch Armory.

    Specs are in my profile.

  7. #17
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by F0x135 View Post
    MasterC@Asus, Armory doesn't auto launch for me anymore since this update, 5 days ago. The tick box is selected in the menu for auto launch. My Claymore stays dark until i manually launch Armory.

    Specs are in my profile.
    Do you have an ROG Delta?
    Do you have any devices synced in Aura software?
    Try to run UpdateInstaller.exe again to uninstall & reinstall.
    Last edited by MasterC@ASUS; 12-17-2018 at 10:00 AM.

  8. #18
    ROG Guru: Yellow Belt Array F0x135 PC Specs
    F0x135 PC Specs
    MotherboardROG Strix Z370-F
    Processor8700K
    Memory (part number)F4-2400C15Q-32GTZR
    Graphics Card #1Strix 1080Ti
    Graphics Card #2Strix 1080Ti
    MonitorAgon AG352UCG
    Storage #1Samsung 970 Evo NVME 500GB
    Storage #2Samsung 860 Evo 500GB
    CPU CoolerCoolermaster ML240R aRGB
    CaseFractal Meshify C
    Power SupplyInWin C900 Platinum
    Keyboard ROG Claymore
    Mouse Logitech MX Master

    Join Date
    Oct 2017
    Reputation
    10
    Posts
    131

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    Do you have an ROG Delta?
    Do you have any devices synced in Aura software?
    Try to run UpdateInstaller.exe again to uninstall & reinstall.
    I do not have a Rog Delta. Aura is currently turned off, only motherboard, ram and GPU x2 are syunced.

    Tried it (again) with updateinstaller and it didn't work.

    What happens is that after a reboot or cold boot (overnight), the Claymore does light up on BIOS, windows login etc. But after about 30 seconds after login, the claymore goes dark until i launch Armory manually.

    Edit: It seems the Claymore is tied in with AURA, despite not being synced - i have Aura switched off due to the ongoing bug that has colors transitioning 'slowly' besides static or color cycle + high CPU usage. This is when the CLaymore turns on for 30 seconds after logging into windows before the lights turns off.

    When Aura is switched on, the Claymore turns on DESPITE NOT BEING LINKED IN AURA. A reboot and shut down confirms this, Claymore is still on. When i turn Aura off, the Claymore turns off. Again, the Claymore is not linked in Aura: Click image for larger version. 

Name:	aura.jpg 
Views:	1 
Size:	187.6 KB 
ID:	77648
    Last edited by F0x135; 12-17-2018 at 07:21 PM.

  9. #19
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by F0x135 View Post
    I do not have a Rog Delta. Aura is currently turned off, only motherboard, ram and GPU x2 are syunced.

    Tried it (again) with updateinstaller and it didn't work.

    What happens is that after a reboot or cold boot (overnight), the Claymore does light up on BIOS, windows login etc. But after about 30 seconds after login, the claymore goes dark until i launch Armory manually.

    Edit: It seems the Claymore is tied in with AURA, despite not being synced - i have Aura switched off due to the ongoing bug that has colors transitioning 'slowly' besides static or color cycle + high CPU usage. This is when the CLaymore turns on for 30 seconds after logging into windows before the lights turns off.

    When Aura is switched on, the Claymore turns on DESPITE NOT BEING LINKED IN AURA. A reboot and shut down confirms this, Claymore is still on. When i turn Aura off, the Claymore turns off. Again, the Claymore is not linked in Aura: Click image for larger version. 

Name:	aura.jpg 
Views:	1 
Size:	187.6 KB 
ID:	77648
    Are you using the latest version of Aura (1.07.22)?
    https://rog.asus.com/forum/showthrea...rt-Issues-Here
    Looks like Aura is syncing with the Claymore now when it shouldn't, causing Armoury to not open after booting up.
    Have you tried reinstalling Windows?
    Claymore firmware? Latest versions are 1.09.01 (80%) and 1.03.00 (20%)
    Last edited by MasterC@ASUS; 12-18-2018 at 06:00 AM.

  10. #20
    ROG Guru: Yellow Belt Array F0x135 PC Specs
    F0x135 PC Specs
    MotherboardROG Strix Z370-F
    Processor8700K
    Memory (part number)F4-2400C15Q-32GTZR
    Graphics Card #1Strix 1080Ti
    Graphics Card #2Strix 1080Ti
    MonitorAgon AG352UCG
    Storage #1Samsung 970 Evo NVME 500GB
    Storage #2Samsung 860 Evo 500GB
    CPU CoolerCoolermaster ML240R aRGB
    CaseFractal Meshify C
    Power SupplyInWin C900 Platinum
    Keyboard ROG Claymore
    Mouse Logitech MX Master

    Join Date
    Oct 2017
    Reputation
    10
    Posts
    131

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    Are you using the latest version of Aura (1.07.22)?
    https://rog.asus.com/forum/showthrea...rt-Issues-Here
    Looks like Aura is syncing with the Claymore now when it shouldn't, causing Armoury to not open after booting up.
    Have you tried reinstalling Windows?
    Claymore firmware? Latest versions are 1.09.01 (80%) and 1.03.00 (20%)
    Apologies Master C, i will not be reinstalling windows just for this bug. This was a clean reinstall 6 months ago.

    I am updated on all firmware.

    Seems like i just have to leave Aura switched on.

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •