Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 31 to 40 of 40

Thread: Forum woes

  1. #31
    ROG Guru: Brown Belt Array davemon50 PC Specs
    davemon50 PC Specs
    Laptop (Model)Asus G752VY-DH72 (17") and Asus G752VT-DH74 (17")
    MotherboardAsus ROG LGA2011-v3 Rampage V Edition 10, x99 EATX
    ProcessorIntel Core i7-6950X Extreme 10-core 25MB Cache 3.0 GHz
    Memory (part number)Corsair Vengeance LPX Red DDR4 DRAM 64GB-4x16 3333 (CMK64GX4M4B3333C16R)
    Graphics Card #1Sapphire Nitro Radeon R9 Fury 4GB HBM Backplate
    Graphics Card #2Sapphire Nitro Radeon R9 Fury 4GB HBM Backplate
    Sound CardAsus SupremeFX Hi-Fi Audio DAC
    Monitor(2) Dell UltraSharp U2515H 25-inch monitors
    Storage #1(3) SSD's - Samsung 960 1TB M.2, Intel 535 480G, Intel 510 250G
    Storage #2(3) HDD's - Western Digital Caviar Black 2TB 3.5-in SATA III 64MB Cache
    CPU CoolerCorsair Hydro Series H80
    CaseCorsair Obsidian Series 650D Black, ATX, Mid Tower
    Power SupplyCorsair Digital AXi-Series AX1200i (1200W) 80+ Platinum Rating
    Keyboard Logitech Wireless K360
    Mouse Logitech Wireless MX Anywhere 2
    Headset HyperX Cloud II
    OS Windows 10 Pro 64-Bit
    davemon50's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    45
    Posts
    1,002

    Here's another forum issue that I have seen ever since I started using this forum, and it appeared again today. It doesn't always happen, only sometimes. And it happens mostly on my Fire tablet, but is happening today in IE on the desktop.

    When at the top level screen for the forum, it shows in large panels the latest threads. There is a "More" button below it. When I hit the "More" button it sends me to an error page from a search (which I didn't do), in lieu of the full pages with small panels showing the latest threads from all sections of the forum. The attached picture shows the forum error.

    Why does this behavior occur, and why is it inconsistent behavior? This has happened inconsistently ever since I started using this forum. (in addition to the fact that italics won't work for me in any browser on my account, although others have tried to fix this).

    Click image for larger version. 

Name:	ForumError.PNG 
Views:	3 
Size:	27.3 KB 
ID:	77585
    Davemon50

  2. #32
    ROG Guru: Brown Belt Array davemon50 PC Specs
    davemon50 PC Specs
    Laptop (Model)Asus G752VY-DH72 (17") and Asus G752VT-DH74 (17")
    MotherboardAsus ROG LGA2011-v3 Rampage V Edition 10, x99 EATX
    ProcessorIntel Core i7-6950X Extreme 10-core 25MB Cache 3.0 GHz
    Memory (part number)Corsair Vengeance LPX Red DDR4 DRAM 64GB-4x16 3333 (CMK64GX4M4B3333C16R)
    Graphics Card #1Sapphire Nitro Radeon R9 Fury 4GB HBM Backplate
    Graphics Card #2Sapphire Nitro Radeon R9 Fury 4GB HBM Backplate
    Sound CardAsus SupremeFX Hi-Fi Audio DAC
    Monitor(2) Dell UltraSharp U2515H 25-inch monitors
    Storage #1(3) SSD's - Samsung 960 1TB M.2, Intel 535 480G, Intel 510 250G
    Storage #2(3) HDD's - Western Digital Caviar Black 2TB 3.5-in SATA III 64MB Cache
    CPU CoolerCorsair Hydro Series H80
    CaseCorsair Obsidian Series 650D Black, ATX, Mid Tower
    Power SupplyCorsair Digital AXi-Series AX1200i (1200W) 80+ Platinum Rating
    Keyboard Logitech Wireless K360
    Mouse Logitech Wireless MX Anywhere 2
    Headset HyperX Cloud II
    OS Windows 10 Pro 64-Bit
    davemon50's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    45
    Posts
    1,002

    Quote Originally Posted by davemon50 View Post
    Here's another forum issue that I have seen ever since I started using this forum, and it appeared again today. It doesn't always happen, only sometimes. And it happens mostly on my Fire tablet, but is happening today in IE on the desktop.

    When at the top level screen for the forum, it shows in large panels the latest threads. There is a "More" button below it. When I hit the "More" button it sends me to an error page from a search (which I didn't do), in lieu of the full pages with small panels showing the latest threads from all sections of the forum. The attached picture shows the forum error.

    Why does this behavior occur, and why is it inconsistent behavior? This has happened inconsistently ever since I started using this forum. (in addition to the fact that italics won't work for me in any browser on my account, although others have tried to fix this).

    Click image for larger version. 

Name:	ForumError.PNG 
Views:	3 
Size:	27.3 KB 
ID:	77585

    No one responded to this. Doesn't anyone monitor this forum software?

    This just started happening again this morning for no reason whatsoever. In fact I was browsing just fine earlier in this same browser and I didn't even close it, and then when I maximized the window again, the site had automatically signed me out. When I logged back in this is happening again. What gives? Anyone monitoring the forum software? Bueller? Bueller?
    Davemon50

  3. #33
    TeamROG Moderator Array xeromist PC Specs
    xeromist PC Specs
    Laptop (Model)Dell Inspiron 15 7567
    MotherboardMSI x470 Gaming Plus
    ProcessorAMD 2600X
    Memory (part number)16GB Crucial Ballistix Elite 3600
    Graphics Card #1ASUS GTX 1080 Strix
    MonitorBenQ BL3200PT
    Storage #1Intel 600p NVMe
    CPU CoolerWraith
    Casecustom Antec 900
    Power SupplyCorsair HX1000
    Keyboard Logitech Orion Spark
    Mouse Logitech MX500
    Headset Plantronics 777 with Oregon Aero upgrade
    xeromist's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Reputation
    294
    Posts
    7,377

    Not sure if Silent Scone has an alert on this thread. You might want to send a PM but if it's an intermittent issue it's going to be difficult to troubleshoot.
    * Support disease research with Folding@Home *

    < < < Click the drop-down above my avatar for my PC specs!

  4. #34
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by davemon50 View Post
    No one responded to this. Doesn't anyone monitor this forum software?

    This just started happening again this morning for no reason whatsoever. In fact I was browsing just fine earlier in this same browser and I didn't even close it, and then when I maximized the window again, the site had automatically signed me out. When I logged back in this is happening again. What gives? Anyone monitoring the forum software? Bueller? Bueller?
    Thanks for reporting the issue. Although everything is okay now, but I did experience the same thing last weekend. I got our people to take a look.

  5. #35
    ROG Guru: Brown Belt Array davemon50 PC Specs
    davemon50 PC Specs
    Laptop (Model)Asus G752VY-DH72 (17") and Asus G752VT-DH74 (17")
    MotherboardAsus ROG LGA2011-v3 Rampage V Edition 10, x99 EATX
    ProcessorIntel Core i7-6950X Extreme 10-core 25MB Cache 3.0 GHz
    Memory (part number)Corsair Vengeance LPX Red DDR4 DRAM 64GB-4x16 3333 (CMK64GX4M4B3333C16R)
    Graphics Card #1Sapphire Nitro Radeon R9 Fury 4GB HBM Backplate
    Graphics Card #2Sapphire Nitro Radeon R9 Fury 4GB HBM Backplate
    Sound CardAsus SupremeFX Hi-Fi Audio DAC
    Monitor(2) Dell UltraSharp U2515H 25-inch monitors
    Storage #1(3) SSD's - Samsung 960 1TB M.2, Intel 535 480G, Intel 510 250G
    Storage #2(3) HDD's - Western Digital Caviar Black 2TB 3.5-in SATA III 64MB Cache
    CPU CoolerCorsair Hydro Series H80
    CaseCorsair Obsidian Series 650D Black, ATX, Mid Tower
    Power SupplyCorsair Digital AXi-Series AX1200i (1200W) 80+ Platinum Rating
    Keyboard Logitech Wireless K360
    Mouse Logitech Wireless MX Anywhere 2
    Headset HyperX Cloud II
    OS Windows 10 Pro 64-Bit
    davemon50's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    45
    Posts
    1,002

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    Thanks for reporting the issue. Although everything is okay now, but I did experience the same thing last weekend. I got our people to take a look.
    I appreciate it, thanks. Maybe I just need to clear the cache when this happens, not sure. ??
    Davemon50

  6. #36
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by davemon50 View Post
    I appreciate it, thanks. Maybe I just need to clear the cache when this happens, not sure. ??
    For some previous issues, yes, clearing the cache worked. (Not being able to click on images for example)

  7. #37
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Testing italics

    Bold and italics are working, please clear your cache and try again guys.

  8. #38
    ROG Guru: Brown Belt Array davemon50 PC Specs
    davemon50 PC Specs
    Laptop (Model)Asus G752VY-DH72 (17") and Asus G752VT-DH74 (17")
    MotherboardAsus ROG LGA2011-v3 Rampage V Edition 10, x99 EATX
    ProcessorIntel Core i7-6950X Extreme 10-core 25MB Cache 3.0 GHz
    Memory (part number)Corsair Vengeance LPX Red DDR4 DRAM 64GB-4x16 3333 (CMK64GX4M4B3333C16R)
    Graphics Card #1Sapphire Nitro Radeon R9 Fury 4GB HBM Backplate
    Graphics Card #2Sapphire Nitro Radeon R9 Fury 4GB HBM Backplate
    Sound CardAsus SupremeFX Hi-Fi Audio DAC
    Monitor(2) Dell UltraSharp U2515H 25-inch monitors
    Storage #1(3) SSD's - Samsung 960 1TB M.2, Intel 535 480G, Intel 510 250G
    Storage #2(3) HDD's - Western Digital Caviar Black 2TB 3.5-in SATA III 64MB Cache
    CPU CoolerCorsair Hydro Series H80
    CaseCorsair Obsidian Series 650D Black, ATX, Mid Tower
    Power SupplyCorsair Digital AXi-Series AX1200i (1200W) 80+ Platinum Rating
    Keyboard Logitech Wireless K360
    Mouse Logitech Wireless MX Anywhere 2
    Headset HyperX Cloud II
    OS Windows 10 Pro 64-Bit
    davemon50's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    45
    Posts
    1,002

    THIS paragraph is in BBcode italics. Both in preview and then posted on my screen it still shows up as normal text to me.


    THIS paragraph is written with no italics. As you can see colors and underlines do work fine though.


    All other functions work except italics, it's weird.
    Davemon50

  9. #39
    ROG Guru: Yellow Belt Array feedmeink PC Specs
    feedmeink PC Specs
    MotherboardX299 Rampage vi extreme
    ProcessorI9 7980xe
    Memory (part number)Corsair vengeance lpx 4000mhz 32gb (2x16gb)
    Graphics Card #1Ek waterblock vega 56
    Storage #1Samsung 970pro 1tb m.2
    CPU CoolerEk full monoblock
    CaseLian li pc-011 dynamic
    Power SupplyEvga 1200 watt platinum
    OS Windows 10

    Join Date
    Jul 2018
    Reputation
    69
    Posts
    187

    I tend to use this site from my phone which makes it difficult to post photos. Is there an app?

  10. #40
    ROG Guru: Brown Belt Array davemon50 PC Specs
    davemon50 PC Specs
    Laptop (Model)Asus G752VY-DH72 (17") and Asus G752VT-DH74 (17")
    MotherboardAsus ROG LGA2011-v3 Rampage V Edition 10, x99 EATX
    ProcessorIntel Core i7-6950X Extreme 10-core 25MB Cache 3.0 GHz
    Memory (part number)Corsair Vengeance LPX Red DDR4 DRAM 64GB-4x16 3333 (CMK64GX4M4B3333C16R)
    Graphics Card #1Sapphire Nitro Radeon R9 Fury 4GB HBM Backplate
    Graphics Card #2Sapphire Nitro Radeon R9 Fury 4GB HBM Backplate
    Sound CardAsus SupremeFX Hi-Fi Audio DAC
    Monitor(2) Dell UltraSharp U2515H 25-inch monitors
    Storage #1(3) SSD's - Samsung 960 1TB M.2, Intel 535 480G, Intel 510 250G
    Storage #2(3) HDD's - Western Digital Caviar Black 2TB 3.5-in SATA III 64MB Cache
    CPU CoolerCorsair Hydro Series H80
    CaseCorsair Obsidian Series 650D Black, ATX, Mid Tower
    Power SupplyCorsair Digital AXi-Series AX1200i (1200W) 80+ Platinum Rating
    Keyboard Logitech Wireless K360
    Mouse Logitech Wireless MX Anywhere 2
    Headset HyperX Cloud II
    OS Windows 10 Pro 64-Bit
    davemon50's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    45
    Posts
    1,002

    Oh my God - italics is now working for me for the first time since I joined this forum..........AWESOME.

    Thanks!
    Last edited by davemon50; 01-18-2019 at 06:09 PM.
    Davemon50

Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •