Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 24
  1. #11
    ROG Member Array Hockster PC Specs
    Hockster PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Formula
    Processori9 9900K
    Memory (part number)Corsair Vengeance Pro RGB 3200
    Graphics Card #1Asus RTX2080 Ti
    Sound CardOnboard
    MonitorAcer Predator (3440X1440)
    Storage #1Samsung 970 Evo NVMe
    Storage #2Samsung 860 Evo
    CPU CoolerCorsair H150i
    CaseCorsair 500D SE RGB
    Power SupplyCorsair HX1000i
    Keyboard Logitech G105
    Mouse Logitech G500
    Mouse Pad XTRAC Ripper
    Headset/Speakers Logitech 5.1
    OS Windows 10 Pro
    Hockster's Avatar
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Quote Originally Posted by Zefram View Post
    they just released an iCue update. Perhaps that will help/fix things.
    I was already on the latest version of iCUE when upgrading the BIOS. It's the BIOS that broke it.

  2. #12
    ROG Enthusiast Array Zefram PC Specs
    Zefram PC Specs
    MotherboardAsus ROG Crosshair VII Hero
    ProcessorAMD Ryzen 7 2700X
    Memory (part number)G.Skill Trident Z RGB 32GB (4x8GB) F4-3600C18D-16GTZRX
    Graphics Card #1Asus ROG Strix 1080Ti OC Edition
    MonitorAsus PG279QZ 165Hz & VG248QE 144Hz
    Storage #1500GB Samsung 970 EVO
    Storage #24TB Western Digital
    CPU CoolerCorsair H150i
    CaseFractal Design Define R6
    Power SupplyCorsair RM850x
    Keyboard Logitech G710+
    Mouse Logitech G502 Proteus Spectrum RGB
    Headset Sennheiser Gaming One
    Mouse Pad Razer Goliathus Control
    OS Windows 10 Professional
    Network RouterNetgear N600
    Accessory #1 Blue Yeti Blackout Microphone
    Zefram's Avatar
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    33
    Posts
    35

    Quote Originally Posted by Hockster View Post
    I was already on the latest version of iCUE when upgrading the BIOS. It's the BIOS that broke it.
    likely... but the newest version of icue was released today. just giving you something to try.

  3. #13
    ROG Member Array Hockster PC Specs
    Hockster PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Formula
    Processori9 9900K
    Memory (part number)Corsair Vengeance Pro RGB 3200
    Graphics Card #1Asus RTX2080 Ti
    Sound CardOnboard
    MonitorAcer Predator (3440X1440)
    Storage #1Samsung 970 Evo NVMe
    Storage #2Samsung 860 Evo
    CPU CoolerCorsair H150i
    CaseCorsair 500D SE RGB
    Power SupplyCorsair HX1000i
    Keyboard Logitech G105
    Mouse Logitech G500
    Mouse Pad XTRAC Ripper
    Headset/Speakers Logitech 5.1
    OS Windows 10 Pro
    Hockster's Avatar
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Quote Originally Posted by Zefram View Post
    likely... but the newest version of icue was released today. just giving you something to try.
    3.10.125 was released on the 4th. Everything worked as usual. I updated my BIOS on the 5th and that's when it broke for me.

    http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=183145
    Last edited by Hockster; 12-07-2018 at 07:34 AM.

  4. #14
    ROG Member Array KillerGamerCat PC Specs
    KillerGamerCat PC Specs
    MotherboardROG CROSSHAIR VII HERO (WI-FI)
    Processor2700X
    Memory (part number)CMW16GX4M2C3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080-O8G-GAMING
    Storage #1Samsung 970 EVO 256GB
    CPU CoolerSKU CW-9060025-WW
    Power SupplySKU CP-9020138-NA
    OS Windows 10 Pro 1803

    Join Date
    Oct 2018
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Hopefully, this gets fixed soon; I am glad that I read the forums before upgrading to 1103. I would suggest that we call Asus and try to get this issue escalated faster, or try to contact Corsair to see if they need to do something on their end.

  5. #15
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2018
    Reputation
    11
    Posts
    5

    I have 2 sets of VENGEANCE® RGB PRO 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz on my Crosshair VII (WIFI) motherboard and recently upgraded the BIOS to 1103 with no issues so far. CPU: Ryzen 2700x OC to 4.2Ghz

  6. #16
    ROG Member Array Hockster PC Specs
    Hockster PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Formula
    Processori9 9900K
    Memory (part number)Corsair Vengeance Pro RGB 3200
    Graphics Card #1Asus RTX2080 Ti
    Sound CardOnboard
    MonitorAcer Predator (3440X1440)
    Storage #1Samsung 970 Evo NVMe
    Storage #2Samsung 860 Evo
    CPU CoolerCorsair H150i
    CaseCorsair 500D SE RGB
    Power SupplyCorsair HX1000i
    Keyboard Logitech G105
    Mouse Logitech G500
    Mouse Pad XTRAC Ripper
    Headset/Speakers Logitech 5.1
    OS Windows 10 Pro
    Hockster's Avatar
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    10
    Posts
    11

    I flashed back to the 1002 BIOS and my ram is back in iCUE. So it's definitely an issue with the 1103 BIOS.

  7. #17
    ROG Member Array KillerGamerCat PC Specs
    KillerGamerCat PC Specs
    MotherboardROG CROSSHAIR VII HERO (WI-FI)
    Processor2700X
    Memory (part number)CMW16GX4M2C3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080-O8G-GAMING
    Storage #1Samsung 970 EVO 256GB
    CPU CoolerSKU CW-9060025-WW
    Power SupplySKU CP-9020138-NA
    OS Windows 10 Pro 1803

    Join Date
    Oct 2018
    Reputation
    10
    Posts
    15

    I just installed the bios update and it broke my Icue. So I can confirm that it is a bios issue. I will be contacting support tomorrow, and I suggest that you do the same.

  8. #18
    ROG Member Array KillerGamerCat PC Specs
    KillerGamerCat PC Specs
    MotherboardROG CROSSHAIR VII HERO (WI-FI)
    Processor2700X
    Memory (part number)CMW16GX4M2C3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080-O8G-GAMING
    Storage #1Samsung 970 EVO 256GB
    CPU CoolerSKU CW-9060025-WW
    Power SupplySKU CP-9020138-NA
    OS Windows 10 Pro 1803

    Join Date
    Oct 2018
    Reputation
    10
    Posts
    15

    So I contacted Asus and Corsair about this issue, they are both aware of it, and it is an issue with the Bios. They have escalated this to their engineering teams for further review. By the way, my exact ram SKU is CMW16GX4M2C3600C18.

  9. #19
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Quote Originally Posted by wolverine1564 View Post
    I have 2 sets of VENGEANCE® RGB PRO 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz on my Crosshair VII (WIFI) motherboard and recently upgraded the BIOS to 1103 with no issues so far. CPU: Ryzen 2700x OC to 4.2Ghz
    hi, could your pls share your XMP profile, are you using 3600 Mhz 1.4v profile by any changes?

  10. #20
    ROG Enthusiast Array barahona's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Reputation
    10
    Posts
    37

    I have the Strix B450-I and my Vengeance Pro RAM was working great on BIOS 1003 but is no longer detected on BIOS 1201. Was anyone able to figure this out?

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •