Page 15 of 15 FirstFirst ... 5 13 14 15
Results 141 to 150 of 150
  1. #141
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2010
    Reputation
    10
    Posts
    22

    I get these every day in the LOG:

    Apr 21 02:40:18 WATCHDOG: [FAUPGRADE][auto_firmware_check5834)]period_retry = 0
    Apr 21 02:40:20 WATCHDOG: [FAUPGRADE][auto_firmware_check5860)]retrieve firmware information
    Apr 21 02:40:20 WATCHDOG: [FAUPGRADE][auto_firmware_check5874)]no need to upgrade firmware
    Apr 21 02:40:49 WATCHDOG: [FAUPGRADE][auto_firmware_check5834)]period_retry = 1
    Apr 21 02:40:51 WATCHDOG: [FAUPGRADE][auto_firmware_check5860)]retrieve firmware information
    Apr 21 02:40:51 WATCHDOG: [FAUPGRADE][auto_firmware_check5874)]no need to upgrade firmware
    Apr 21 02:41:20 WATCHDOG: [FAUPGRADE][auto_firmware_check5834)]period_retry = 2
    Apr 21 02:41:22 WATCHDOG: [FAUPGRADE][auto_firmware_check5860)]retrieve firmware information
    Apr 21 02:41:22 WATCHDOG: [FAUPGRADE][auto_firmware_check5874)]no need to upgrade firmware
    Apr 21 03:42:31 kernel: jffs2: warning: (775) jffs2_sum_write_data: Not enough space for summary, padsize = -1694
    Apr 21 04:33:00 rc_service: service 2879:notify_rc restart_letsencrypt
    Apr 21 05:25:00 rc_service: service 4188:notify_rc restart_letsencrypt

    Its OK?

  2. #142
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2018
    Reputation
    10
    Posts
    1

    I've just flashed my GT-AC5300 to 3.0.0.4.384_45713-g0f2983e and the process also updated an RT-AC86U to*3.0.0.4.384_45713-g0f2983e which is connected via wifi backhaul in AIMesh. That access point has been dropping out so will see what happens going forward.

  3. #143
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Flashed my GT to latest FW with no issues so far (cross fingers)

  4. #144
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2015
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Anyone facing issue with VPN Fusion not working after upgrade?

  5. #145
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Quote Originally Posted by enjawd View Post
    Anyone facing issue with VPN Fusion not working after upgrade?
    All was fine here, *

  6. #146
    ROG Member Array
    Join Date
    Jul 2017
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Any of the latest firmware updates, the issue is constant. If I revert to 3.0.0.4.384_32799 issue goes away!
    For some reason the router chooses a device on the network and https://www.amazon.com !!! fails to load on that device.
    If I try Google, Facebook, etc and even SMILE.amazon.com !!!, the pages load OK!

    I have VPN fusion enabled and it seems that VPN devices are not affected. If I put a VPN rule for the affected device to go through the VPN, issue disappears until I remove the rule, then broken again for that device. I can replicate the issue consistently. I tried to do a tracert on the router itself, and for some reason, it never completes. If I run to any other address, tracert works fine.

  7. #147
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    10
    Posts
    17

    Quote Originally Posted by enjawd View Post
    Anyone facing issue with VPN Fusion not working after upgrade?

    Yes DNS leak still occurs when 2 or more VPN servers are connected.

  8. #148
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2015
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Quote Originally Posted by warlove3 View Post
    Yes DNS leak still occurs when 2 or more VPN servers are connected.
    Anyway to solve this? i think i was on a very old firmware (3.0.0.4.384_20308) where there is no issue

  9. #149
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2015
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Quote Originally Posted by enjawd View Post
    Anyway to solve this? i think i was on a very old firmware (3.0.0.4.384_20308) where there is no issue
    anyone able to help with this? TIA!

  10. #150
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Before I update my GT-AC5300 from 45713 to 45717 I would like to know wether it's worth updating, 45713 is quite stable at the moment*

    regards*

Page 15 of 15 FirstFirst ... 5 13 14 15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •