Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    New ROGer Array Aedris PC Specs
    Aedris PC Specs
    MotherboardAsus Maximus X Apex
    ProcessorIntel Core i7-8700k
    Memory (part number)G Skill TridentZ rgb 3866
    Graphics Card #1EVGA 1080 Ti SC 2 Hybrid
    Sound CardSound Blaster Z
    MonitorAsus PG279Q
    Storage #1Samsung 960 Evo 250gb
    Storage #2Samsung 960 Ev0 500gb x2
    CPU CoolerNZXT Kraken X62
    CasePhanteks evolv atx TG
    Power SupplyEVGA SuperNova P2 850
    Keyboard Razer Blackwidow Ultimate (pre 2012)
    Mouse Corsair Scimitar Black
    Headset Audio Technica ATH-AD900X
    OS Windows 10 Pro
    Accessory #1 Razor Orbweaver Chroma

    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Asus Hyper m.2 x16 not working/PCIe running at x8 x4 instead of x16 x8

    Hey guys, thanks in advance for the help!

    Parts list at the bottom:

    I have a few problems.

    1. I don't know which of these problems is causing my issue, but there are a few potential issues.
    2. My Pcie bus is running at the incorrect speeds?
    3. My asus splitter card may be defective? ( ^more likely)

    My goal: I have a Asus hyper m.2 x16 lane splitter card and I want to run 2 samsung 960 evos on it in raid 0(doesnt need to be bootable). My asus hyper card will not show more than 1 ssd at a time, and no ssd will show up when installed in the 3rd or 4th slot on the card.

    (im currently running my boot drive on a separate asus hyper x4 card, and running one gaming drive on the x16 card, although i would prefer if i could run all three on the m.2 card without bandwidth issues)

    Currently, my PCIe bus is running at x8 x4 x4 x4 and I have no idea how to fix this. I'm guessing this is the root of my problem, and the reason my Asus card wont show more than one drive at a time. I have tested this by verifying it in bios and in gpu-z (and i ran the bus render test, still x8 mode)

    I played around in bios but I could not find a way to set either my gfx card to x16 mode, or my lanes to x8 4 x8 x4, which would be the default sli setup if i had a second gfx card but to no avail.

    A few bits of information.
    -My system is running in performance mode in windows, psu is not set to eco mode, and my graphics card is set to performance in nvidia control panel for my game of choice (black desert online) but the Pcie bus still stays at x8 mode.
    -I have tested each of my ssds on the hyper x4 card, all of them show up in bios and windows partition manager. I have the 250gb running my windows atm, and one of the 500gbs running as a game drive, so i know all the drives are functional.
    -when installing two drives onto the x16 card, whichever drive is in the first slot, is the one that is detected, whether it is the 250gb, the 500gb game drive, or the clean 500gb drive, whichever is in the first slot shows up. This leads me to believe it is indeed a bus bandwidth problem.

    I have no idea how to fix the bandwidth settings. Ive browsed through forums, and looked at videos. Maybe im just not searching the correct terminology or something. If anyone can link me to a video or post that you think can help me fix the bus bandwidth that would be appreciated. Direct instructions on specific settings in the asus bios to fix the problem would of course be preferred.


    Parts List:

    CPU: Intel Core I7-8700k @5Ghz >1.36v
    RAM: G-Skill TridenZ rgb 16gb @3866 > 18 18 18 38 >1.35v
    MOBO: Asus Maximus X Apex
    GPU: EVGA 1080 Ti SC2 Hybrid @stock
    PSU: EVGA SuperNova P2 850 @Eco Mode Disabled

    PCIe Cards: 1x EVGA 1080 ti SC2 Hybrid > in slot Pcie x16_1
    1x Asus Hyper m.2 x4 > in slot Pcie x16_2
    1x Asus Hyper m.2 x16 > in slot Pcie x16_3
    1x Creative Sound Blaster Z > in slot Pcie x16_4

    All System Drives: 1x Samsung 960 Evo 250gb boot
    1x Samsung 960 Evo 500gb Games/programs drive
    1x Samsung 960 Evo 500gb formatted, clean drive.
    1x Samsung 840 pro old boot > in slot Sata 6.0_1
    1x Western Digital 1TB SE 7200 rpm > in slot Sata 6.0_2

  2. #2
    Banned Array JustinThyme PC Specs
    JustinThyme PC Specs
    Laptop (Model)G752VY-DH72
    MotherboardRampage VI Extreme
    ProcessorI9 9940X
    Memory (part number)64GB DDR4 8x8 Corsair Dominator Platinum 3800 MHz @ C17
    Graphics Card #1ASUS Strix 2080Ti O11G @ 2.1GHz
    Graphics Card #2ASUS Strix 2080Ti O11G @ 2.1Ghz
    Graphics Card #3ROG Nvlink
    Graphics Card #4Have to feed animals
    Sound CardExternal Audioengine D1 24 bit 192kbps DAC
    MonitorASUS PG348Q @ 100Hz
    Storage #1Intel 905P 480GB U2 flavor
    Storage #2Samsung 850 EVO 1TB X2 in RAID 0, 960 PRO 1TB DIMM.2_1
    CPU CoolerHeatKiller IV PRO and VRM blocks ,Dual D5 PWM serial, 2X 480, 1X 360 RADS
    CasePhanteks Enthoo Elite 8X LL120 PWM, 3X LL140 PWM, 12 SP120 PWM 1x AF140 PWM
    Power SupplyCorsair AX 1500i
    Keyboard ASUS Claymore
    Mouse ASUS Spatha, Logitech MX Master
    Headset Sennheiser HD 700
    Mouse Pad ASUS ROG Sheath
    Headset/Speakers Audioengine A5+ with SVS SB-1000 Sub
    OS Win10 Pro 1809
    Network RouterNetGear NightHawk X10
    Accessory #1 NetGear Prosafe 10GBe Switch
    Accessory #2 Qnap TVS-682 NAS modded with I7 CPU

    Join Date
    Nov 2013
    Reputation
    144
    Posts
    3,858

    Sorry to be the bearer of bad tidings but C&P directly from the product specs page

    Compatible models
    ROG RAMPAGE VI EXTREME
    ROG RAMPAGE VI APEX
    ROG STRIX X299-XE GAMING
    ROG STRIX X299-E GAMING
    PRIME X299-DELUXE
    PRIME X299-A
    TUF X299 MARK 1
    TUF X299 MARK 2

    This board is not supported on Z370 or any other Z board for that matter. X299 only.

    Somene even tried it on X99 but same thing you got, it doesnt work

  3. #3
    New ROGer Array Aedris PC Specs
    Aedris PC Specs
    MotherboardAsus Maximus X Apex
    ProcessorIntel Core i7-8700k
    Memory (part number)G Skill TridentZ rgb 3866
    Graphics Card #1EVGA 1080 Ti SC 2 Hybrid
    Sound CardSound Blaster Z
    MonitorAsus PG279Q
    Storage #1Samsung 960 Evo 250gb
    Storage #2Samsung 960 Ev0 500gb x2
    CPU CoolerNZXT Kraken X62
    CasePhanteks evolv atx TG
    Power SupplyEVGA SuperNova P2 850
    Keyboard Razer Blackwidow Ultimate (pre 2012)
    Mouse Corsair Scimitar Black
    Headset Audio Technica ATH-AD900X
    OS Windows 10 Pro
    Accessory #1 Razor Orbweaver Chroma

    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    10
    Posts
    2

    I dont think compatibility is the problem here

    Thanks for the reply! I appreciate that the product page does not list it as compatible with my motherboard. However, just because something doesn't have listed compatibility, doesn't mean it wont work. In the first place, if it was completely incompatible, no drives would be detected. However, one drive is detected so this means it isn't completely incompatible. That's not to say that it WILL support 2 drives, but if one works, its very possible two will as well. Currently My bus speed is running at x8 x4 x4 x4. 4 lanes are split to each of the channels on the asus card ( correct me if im wrong here). So if i only have 4 lanes, of course only 1 drive will work. However, if i had 8 lanes available, two drives should work. At least in theory. My Main problem right now is that my bus speed isn't running at correct speeds. Tomorrow I will remove my gfx card and test the hyper x16 card in the 16_1 slot, and see if it has the same results. If two drives show up, then clearly it is not a compatibility problem. I didn't really think of testing this till now, my apologies, but I'll take care of it tomorrow. If anyone has already tested this, or has a x16 working on a z370 platform please let me know. Thanks!

  4. #4
    Banned Array JustinThyme PC Specs
    JustinThyme PC Specs
    Laptop (Model)G752VY-DH72
    MotherboardRampage VI Extreme
    ProcessorI9 9940X
    Memory (part number)64GB DDR4 8x8 Corsair Dominator Platinum 3800 MHz @ C17
    Graphics Card #1ASUS Strix 2080Ti O11G @ 2.1GHz
    Graphics Card #2ASUS Strix 2080Ti O11G @ 2.1Ghz
    Graphics Card #3ROG Nvlink
    Graphics Card #4Have to feed animals
    Sound CardExternal Audioengine D1 24 bit 192kbps DAC
    MonitorASUS PG348Q @ 100Hz
    Storage #1Intel 905P 480GB U2 flavor
    Storage #2Samsung 850 EVO 1TB X2 in RAID 0, 960 PRO 1TB DIMM.2_1
    CPU CoolerHeatKiller IV PRO and VRM blocks ,Dual D5 PWM serial, 2X 480, 1X 360 RADS
    CasePhanteks Enthoo Elite 8X LL120 PWM, 3X LL140 PWM, 12 SP120 PWM 1x AF140 PWM
    Power SupplyCorsair AX 1500i
    Keyboard ASUS Claymore
    Mouse ASUS Spatha, Logitech MX Master
    Headset Sennheiser HD 700
    Mouse Pad ASUS ROG Sheath
    Headset/Speakers Audioengine A5+ with SVS SB-1000 Sub
    OS Win10 Pro 1809
    Network RouterNetGear NightHawk X10
    Accessory #1 NetGear Prosafe 10GBe Switch
    Accessory #2 Qnap TVS-682 NAS modded with I7 CPU

    Join Date
    Nov 2013
    Reputation
    144
    Posts
    3,858

    You are more than welcome to go on trying to make something work that wont. The same funcitionallity of one drive has been reported by every single person that bought the board before reading the compatibility portion of the specificiations. Most of them Cussing ASUS for not making that more clear and leaving it hidden in the specifications tab.

    Knock yourself out. Good luck with the learning curve. I hope you can prove me wrong but I dont think that is going to happen this time. You are far from the first person on multiple forums to make the same post and they all ended with the same result, it wont work.

    If it was compatible with more boards Im sure ASUS would report it, they only stand to gain more profit from more sales. This was developed for use with VROC on X299 MOBOs and that hasnt come to full fruition yet either.
    Last edited by JustinThyme; 12-27-2017 at 04:30 AM.

  5. #5
    ROG Guru: Gold Belt Array Menthol PC Specs
    Menthol PC Specs
    MotherboardM 10 Apex / XI gene
    Processor8700K / 9900K
    Memory (part number)2x8 Gskill Trident Z 4266/2x2x8 Gskill Trident Z 4500
    Graphics Card #1RTX 2080ti / GTX 1060
    Sound CardSoundBlaster Ae5 / Onboard
    MonitorBENQ 32" 4K
    Storage #1Intel 900p 480GB/Samsung 960 Pro 1TB
    Storage #2Intel 750 1.2TB/Plextor 1 TB 2X 950 Pro
    CPU CoolerCorsair H150i AIO / H1110i
    CaseCorsair 740 ? Lian Li Air
    Power SupplyCorsair AX 1200i / AX 1200i
    Keyboard Corsair
    Mouse ASUS Strix
    Headset HyperX Cloud Alpha
    Mouse Pad ASUS
    Headset/Speakers Logitech Z906
    OS 10 X64 Pro
    Network RouterVerizon Fios
    Accessory #1 Intel Wifi BT pcie card
    Accessory #2 Red Bull
    Accessory #3 English Breakfast Tea
    Menthol's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Reputation
    241
    Posts
    4,547

    Can you place your boot M.2 in the bottom pcie slot or one of the pcie 16 slots that are actually X4, and your 2 960's on the Dimm.2, your sound card in a pcie x1 slot
    One of these configurations should work and allow the 2 M.2's on the Dimm.2 in raid

  6. #6
    untouched Array Praz's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    137
    Posts
    4,038

    Quote Originally Posted by Aedris View Post
    Currently, my PCIe bus is running at x8 x4 x4 x4 and I have no idea how to fix this. I'm guessing this is the root of my problem, and the reason my Asus card wont show more than one drive at a time. I have tested this by verifying it in bios and in gpu-z (and i ran the bus render test, still x8 mode)
    Hello

    There is nothing to fix regarding this configuration. All available lanes form the processor are being used as well as 4 lanes from the PCH. As with Hyper card compatibility X299 would also provide the necessary PCIe lane for such a configuration.

  7. #7
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    2

    I'm having the same problem

    I have the ASUS HYPER M.2 X16 card installed with two Samsung 960 Pro 512 M.2 drives on the Prime X299 Deluxe motherboard, and only the first M.2 drive is recognized. I've moved the unrecognized drive around to different slots in the X16 card and the LED on the card lights up wherever I put it, but only the drive in the first slot is recognized by the BIOS and the OS. I've also tested the unrecognized drive on the motherboard M.2 ports and it works, so the problem is not the drive. For some reason, the BIOS doesn't recognize more than one drive in the ASUS HYPER M.2 X16 card.



    Quote Originally Posted by Aedris View Post
    Hey guys, thanks in advance for the help!

    Parts list at the bottom:

    I have a few problems.

    1. I don't know which of these problems is causing my issue, but there are a few potential issues.
    2. My Pcie bus is running at the incorrect speeds?
    3. My asus splitter card may be defective? ( ^more likely)

    My goal: I have a Asus hyper m.2 x16 lane splitter card and I want to run 2 samsung 960 evos on it in raid 0(doesnt need to be bootable). My asus hyper card will not show more than 1 ssd at a time, and no ssd will show up when installed in the 3rd or 4th slot on the card.

    (im currently running my boot drive on a separate asus hyper x4 card, and running one gaming drive on the x16 card, although i would prefer if i could run all three on the m.2 card without bandwidth issues)

    Currently, my PCIe bus is running at x8 x4 x4 x4 and I have no idea how to fix this. I'm guessing this is the root of my problem, and the reason my Asus card wont show more than one drive at a time. I have tested this by verifying it in bios and in gpu-z (and i ran the bus render test, still x8 mode)

    I played around in bios but I could not find a way to set either my gfx card to x16 mode, or my lanes to x8 4 x8 x4, which would be the default sli setup if i had a second gfx card but to no avail.

    A few bits of information.
    -My system is running in performance mode in windows, psu is not set to eco mode, and my graphics card is set to performance in nvidia control panel for my game of choice (black desert online) but the Pcie bus still stays at x8 mode.
    -I have tested each of my ssds on the hyper x4 card, all of them show up in bios and windows partition manager. I have the 250gb running my windows atm, and one of the 500gbs running as a game drive, so i know all the drives are functional.
    -when installing two drives onto the x16 card, whichever drive is in the first slot, is the one that is detected, whether it is the 250gb, the 500gb game drive, or the clean 500gb drive, whichever is in the first slot shows up. This leads me to believe it is indeed a bus bandwidth problem.

    I have no idea how to fix the bandwidth settings. Ive browsed through forums, and looked at videos. Maybe im just not searching the correct terminology or something. If anyone can link me to a video or post that you think can help me fix the bus bandwidth that would be appreciated. Direct instructions on specific settings in the asus bios to fix the problem would of course be preferred.


    Parts List:

    CPU: Intel Core I7-8700k @5Ghz >1.36v
    RAM: G-Skill TridenZ rgb 16gb @3866 > 18 18 18 38 >1.35v
    MOBO: Asus Maximus X Apex
    GPU: EVGA 1080 Ti SC2 Hybrid @stock
    PSU: EVGA SuperNova P2 850 @Eco Mode Disabled

    PCIe Cards: 1x EVGA 1080 ti SC2 Hybrid > in slot Pcie x16_1
    1x Asus Hyper m.2 x4 > in slot Pcie x16_2
    1x Asus Hyper m.2 x16 > in slot Pcie x16_3
    1x Creative Sound Blaster Z > in slot Pcie x16_4

    All System Drives: 1x Samsung 960 Evo 250gb boot
    1x Samsung 960 Evo 500gb Games/programs drive
    1x Samsung 960 Evo 500gb formatted, clean drive.
    1x Samsung 840 pro old boot > in slot Sata 6.0_1
    1x Western Digital 1TB SE 7200 rpm > in slot Sata 6.0_2

  8. #8
    ROG Junior Member Array pmgstl1@gmail.com PC Specs
    pmgstl1@gmail.com PC Specs
    MotherboardROG Rampage V Edition 10
    ProcessorI7 6950X
    Memory (part number)Corsair Vengeance 4x8gb 2666mhz
    Graphics Card #1Nvidia EVGA Geforce GTX 1080 SC
    Sound CardAsus Supreme F/X Hi-Fi
    MonitorAsus ROG Swift PG348 34" Curved 100hz G-Sync
    Storage #1Samsung NVMe 950 Pro 512gb
    Storage #2Samsung 850 pro 500 gb x3 Raid 5
    CPU CoolerEKWB monoblock 360mm+240mm+240mm rads 14 Noctua 120mm fans push-pull 2xXSPC D5 vario EK-Res 400
    Casenone
    Power SupplyEVGA 1000w Gold
    Mouse Logitech G700s
    Headset Sennheiser Game Zero
    Mouse Pad ALLSOP
    Headset/Speakers Vizio 2.1 Soundbar
    OS Win 10 Pro
    Network RouterAT&T Uverse
    Accessory #1 Canon Image Prograff Pro 1000 photo printer
    Accessory #2 BenQ 2720 27" Adobe RGB Media Editing Monitor
    Accessory #3 Conon Pixma Pro 10 photo printer

    Join Date
    Jul 2016
    Reputation
    10
    Posts
    2

    I'm just guessing, but I believe you need the VROC key to run the Hyper Card without Intel ssd's

  9. #9
    New ROGer Array ByteKnight99 PC Specs
    ByteKnight99 PC Specs
    MotherboardASUS Rampage VI Extreme
    ProcessorIntel Core i9-7980XE X-Series Extreme Edition 2.6 GHz 18-Core LGA 2066
    Memory (part number)G.SKILL TridentZ RGB Series 32GB (4 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 4133 (PC4 33000)
    Graphics Card #1PNY GeForce RTX 2080 Ti 11GB XLR8
    MonitorDell Alienware 1900R 34.1", LED-Lit, WQHD 3440 x 1440p Resolution, 4ms 120Hz NVIDIA G-Sync
    Storage #1Asus Hyper M.2 x16 Card Expansion NVMe M.2 Drives 2x Samsung 970 EVO 2T
    Storage #22x Samsung 860 EVO 2TB 2.5 Inch SATA III Internal SSD (RAID 0)
    CPU CoolerThermaltake Floe Triple Riing RGB 360 TT Premium Edition
    CaseThermaltake View 71 RGB 4-Sided Tempered Glass
    Power SupplyEVGA Supernova 1000 G3, 80 Plus Gold 1000W
    Keyboard Corsair K70 RGB MK.2 Backlit Mechanical Keyboard
    Mouse Logitech G502 Proteus Spectrum Gaming Mouse
    Headset Logitech G Pro Gaming Headset
    Headset/Speakers Klipsch ProMedia 2.1 THX Certified Computer Speaker System (Black)
    OS Windows 10 64bit
    ByteKnight99's Avatar
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Ordered VRoC Standard Key for RAID 0 Boot Drive with 2X 970 Samsung 2TB

    I should get my key tomorrow and this weekend I will test to see if I can get VRoC to working on my system - This has been painful since I had to pay Intel over $100 to get a key that SHOULD come with every x299 Motherboard over $200 (I paid over $600!)

    Once I have the key from Intel, I expect to be sent on another quest for a yet released Firmware update, I want Hardware RAID 0 on my system, I spent enough, here is my rig that I can't get this feature working on:

    ASUS Republic of Gamers Rampage VI Extreme LGA 2066 Extended ATX Motherboard
    Intel Core i9-7980XE X-Series Extreme Edition 2.6 GHz 18-Core LGA 2066 Processor
    Thermaltake Floe Triple Riing RGB 360 TT Premium Edition PWM TR4 AM4 LGA2066 Ready AIO Liquid Cooling System
    PNY GeForce RTX 2080 Ti 11GB XLR8 Gaming Overclocked Edition Graphics Card OC
    G.SKILL TridentZ RGB Series 32GB (4 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 4133 (PC4 33000)
    Thermaltake View 71 RGB 4-Sided Tempered Glass Vertical GPU Modular E-ATX Gaming Full Tower Computer Case
    Dell Alienware 1900R 34.1", LED-Lit, WQHD 3440 x 1440p Resolution, 4ms 120Hz NVIDIA G-Sync
    EVGA Supernova 1000 G3, 80 Plus Gold 1000W, Fully Modular
    Asus Hyper M.2 x16 Card Expansion NV Me M.2 Drives Speed up to 128Gbps 2x Samsung 970 EVO 2TB (RAID 0)
    2x Samsung 860 EVO 2TB 2.5 Inch SATA III Internal SSD (RAID 0)
    Corsair K70 RGB MK.2 Backlit Mechanical Keyboard
    Logitech G502 Proteus Spectrum Gaming Mouse
    Logitech G Pro Gaming Headset
    Klipsch ProMedia 2.1 THX Certified Computer Speaker System (Black)

    -Jason

  10. #10
    Banned Array JustinThyme PC Specs
    JustinThyme PC Specs
    Laptop (Model)G752VY-DH72
    MotherboardRampage VI Extreme
    ProcessorI9 9940X
    Memory (part number)64GB DDR4 8x8 Corsair Dominator Platinum 3800 MHz @ C17
    Graphics Card #1ASUS Strix 2080Ti O11G @ 2.1GHz
    Graphics Card #2ASUS Strix 2080Ti O11G @ 2.1Ghz
    Graphics Card #3ROG Nvlink
    Graphics Card #4Have to feed animals
    Sound CardExternal Audioengine D1 24 bit 192kbps DAC
    MonitorASUS PG348Q @ 100Hz
    Storage #1Intel 905P 480GB U2 flavor
    Storage #2Samsung 850 EVO 1TB X2 in RAID 0, 960 PRO 1TB DIMM.2_1
    CPU CoolerHeatKiller IV PRO and VRM blocks ,Dual D5 PWM serial, 2X 480, 1X 360 RADS
    CasePhanteks Enthoo Elite 8X LL120 PWM, 3X LL140 PWM, 12 SP120 PWM 1x AF140 PWM
    Power SupplyCorsair AX 1500i
    Keyboard ASUS Claymore
    Mouse ASUS Spatha, Logitech MX Master
    Headset Sennheiser HD 700
    Mouse Pad ASUS ROG Sheath
    Headset/Speakers Audioengine A5+ with SVS SB-1000 Sub
    OS Win10 Pro 1809
    Network RouterNetGear NightHawk X10
    Accessory #1 NetGear Prosafe 10GBe Switch
    Accessory #2 Qnap TVS-682 NAS modded with I7 CPU

    Join Date
    Nov 2013
    Reputation
    144
    Posts
    3,858

    I hate to be the bearer of bad tidings but all this has already been tested and addressed. The only thing you can do with non intel drives is wiindows software raid. This has been no secret from the beginning that only Intel drives will work with VROC. VROC standard keys, premium keys etc either dont work at all or provide you with no more than what you already had. The only key that was designed with this system is the VROCISSDMOD key, got one free from ASUS after a few months of bombarding them and found them on Mouser for less than $10. I was possibly the loudest mouth on the planet when this platform launched about getting a key. Back and forth has already been done with intel and ASUS by multiple people.

    If you want to run VROC raid0 with intel drives no key is necessary.

    The motive is clear. They give unrestricted keys for consumer boards whats the point in selling enterprise boards and keys at a much higher profit margin. Hmm handful of enthusiasts vs their bread and butter data center use? Thats a no brainer. They make it where it can be done on this board for what is comparably chump change to enterprise solutions then why would the enterprise folks pay a premium? The wouldnt and would be buying up all the HEDT boards instead.

    Sorry Brother, VROC with anything other than intel drives on the HEDT platform isnt going to happen.
    On a positive note Intel now has the 905P drives in an M2 form factor at 380GB each. So to get 4 of these in raid 0 and see rediculous speeds you have to pay the piper.......$2K! Better alternative than what early adopters had with the Intel 900P PCIE drives.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •