Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 21 to 30 of 68
  1. #21
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    10
    Posts
    14

    Quote Originally Posted by Ashenx View Post
    Unfortunately this did not solve my issue Installed and rebooted, but no luck.
    hi, so i've been having audio issues too with my GL504, so i tried googling, until i stumbled into this help page by microsoft.. https://answers.microsoft.com/en-us/...6-40ffce970bb5 , look for the reply by Sher Amo.. i did that, and i got the page ( https://www.catalog.update.microsoft...0EC%26DEV_0294 ) that have the 8564 driver. i installed it, and i will report back if the issue is replicated or cured.

  2. #22
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Quote Originally Posted by desuzarasu View Post
    hi, so i've been having audio issues too with my GL504, so i tried googling, until i stumbled into this help page by microsoft.. https://answers.microsoft.com/en-us/...6-40ffce970bb5 , look for the reply by Sher Amo.. i did that, and i got the page ( https://www.catalog.update.microsoft...0EC%26DEV_0294 ) that have the 8564 driver. i installed it, and i will report back if the issue is replicated or cured.

    Did this work? How do you install the file?

  3. #23
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    10
    Posts
    14

    Quote Originally Posted by Ashenx View Post
    Did this work? How do you install the file?
    i've been using this for a while, without turning off the computer, only sleep, and i'm pretty mobile, so i sleep my computer 5 - 6 times a day, and never have the problem so far.

    i just unarchive the content and try to update it through device manager, after that i said i have the driver files, then point to the unarchived file folder.

  4. #24
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Quote Originally Posted by desuzarasu View Post
    i've been using this for a while, without turning off the computer, only sleep, and i'm pretty mobile, so i sleep my computer 5 - 6 times a day, and never have the problem so far.

    i just unarchive the content and try to update it through device manager, after that i said i have the driver files, then point to the unarchived file folder.
    I guess my real question is how do you work with .cab files? My device manager isn't registering that the file is a driver update. How do you archive/unarchive?

  5. #25
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    10
    Posts
    14

    oOOh! sorry, i used IZArc to unarchive it, i think 7-zip could do the same too?

  6. #26
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Quote Originally Posted by desuzarasu View Post
    oOOh! sorry, i used IZArc to unarchive it, i think 7-zip could do the same too?
    Yes, 7-zip worked, but it did not fix my issue. Maybe mine is a hardware issue...

  7. #27
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    10
    Posts
    8

    is there any update to fix this issue?

  8. #28
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Was able to fix the problem by updating my Realtek driver using the following software: https://www.drivereasy.com/

    After the update my driver becomes version 8619. You can just use the free version of the software to download the driver.

    Click image for larger version. 

Name:	dxdiag.jpg 
Views:	2 
Size:	82.7 KB 
ID:	78442

  9. #29
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    10
    Posts
    8

    windows reset and update to 8619 driver didn't solve this issue

  10. #30
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2018
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Angry ASUS ROG GL504GM SCAR II Audio fluctuating Issue

    Hi,

    I am facing this Audio fluctuation issue post bios update to 307 but prior to that on bios 304 the issue was like there was no sound from right speaker. I tried updating the Realtek audio driver but the issue seems has no solution. Please help, is it hardware or Windows 10 issue??

Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •