Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    10
    Posts
    104

    Corsair iCUE causing USB disconnect/reconnect with H100i Platinum

    I'm noticing that Corsair iCUE is causing USB disconnect/reconnects with the H100i Platinum. It's very intermittent, but seems to occur when iCue is running. Has anyone experienced similar issues on the new Maximus XI boards?

  2. #2
    ROG Member Array GiJoe_83 PC Specs
    GiJoe_83 PC Specs
    MotherboardMAXIMUS XI CODE
    ProcessorI7 - 9700K
    Memory (part number)GSKILL RGB 16GB 3600MHZ
    Graphics Card #1RTX 2080 X TRIO
    MonitorACER PREDATOR 28INCH 1440P 144HZ
    Storage #1SSD 870 250GB M.2
    Storage #2SSD CRUCIAL 500GB
    CPU CoolerWC CORSAIR H100i PLATINUM
    CaseCOOLER MASTER H500
    Power SupplyCORSAIR H750I
    Keyboard CORSAIR RGB
    Mouse ROCCAT KONE AIMO
    Headset ASTRO A50
    Mouse Pad AUKEY XXL
    OS W10 64 BITS
    GiJoe_83's Avatar
    Join Date
    Feb 2019
    Reputation
    10
    Posts
    17

    Me too, same problem

  3. #3
    ROG Member Array GiJoe_83 PC Specs
    GiJoe_83 PC Specs
    MotherboardMAXIMUS XI CODE
    ProcessorI7 - 9700K
    Memory (part number)GSKILL RGB 16GB 3600MHZ
    Graphics Card #1RTX 2080 X TRIO
    MonitorACER PREDATOR 28INCH 1440P 144HZ
    Storage #1SSD 870 250GB M.2
    Storage #2SSD CRUCIAL 500GB
    CPU CoolerWC CORSAIR H100i PLATINUM
    CaseCOOLER MASTER H500
    Power SupplyCORSAIR H750I
    Keyboard CORSAIR RGB
    Mouse ROCCAT KONE AIMO
    Headset ASTRO A50
    Mouse Pad AUKEY XXL
    OS W10 64 BITS
    GiJoe_83's Avatar
    Join Date
    Feb 2019
    Reputation
    10
    Posts
    17

    i turn off icue

  4. #4
    ROG Guru: Yellow Belt Array Guitarmageddon888 PC Specs
    Guitarmageddon888 PC Specs
    MotherboardMaximus x code bios1704
    Memory (part number)8700k 5.1/4.9avx
    Graphics Card #1MSI 2080 gaming trio
    MonitorHP Omen 27"
    Storage #1Samsung 970 m.2
    Storage #2Samsung 860 evo
    CPU CoolerH150i
    CaseLian li pc011
    Power SupplyEvga supernova g3 850w
    Keyboard Corsair k70
    OS Windows 10

    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    12
    Posts
    194

    Yes that happens to me every startup, and puts an entry in reliability history. I could probably just save my setting to the hardware and not start icue with Windows.

    I asked this same question on the Corsair forum. Check my post for some further details.

    http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=183971

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •