Results 1 to 1 of 1

Thread: USB Drivers

Hybrid View

  1. #1
    ROG Guru: Yellow Belt Array JackNaylorPE's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    20
    Posts
    211

    USB Drivers

    After doing a clean install ...

    1. Installed all drivers from original MoBo CD
    2. Did all Windows Updates
    3. Installed latest updates from Asus Web Site

    On every startup I get a popup window talking about iusb3mon.exe

    https://imgur.com/7fT06aP

    My question relates to the fact that I had not seen it before the clean install and if it's supposed to start, why does it need to ask my permission ? From what I have learned, it's not bothering anybody and my choices are:

    a) Uncheck the "Always ask before opening this file" box and let it do it's thing
    b) Uncheck the box on startup tab in msconfig so it doesn't launch at all
    c) Uninstall the bugger.

    Again, mostly just curious as to why I'm seeing it for the 1st time after fresh install.

    EDIT: My assumption was that these are startup items ... took option a) ... odd that never saw this om original build
    Last edited by JackNaylorPE; 12-14-2018 at 12:45 AM.
    October 26 Build
    MoBo:Max VI Formula
    RAM:16GB Mushkin DDR3-2400 10-12-12-28
    GFX:2x Asus GTX780 DCII
    HD: 2x Seagate 2TB Hybrid SSHD
    SSD:2x Samsung 840 Pro 256GB
    PSU:Seasonic X-1250
    Case:Phanteks Enthoo Primo
    OS:Win 7 Pro-64
    Monitor:Asus VG248QE Black 23" 144 Hz
    Optical:Asus BR Burner
    KB: Logitech G19s
    Mouse:RoG GX950
    Fan Con.: Six Eyes
    Cooling:420+280 Alphacool Rads, 35x2 Pump, EK CPU/ GPU Blocks, Acrylic Tubes w/ BP Fit

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •