Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Nov 2017
    Reputation
    10
    Posts
    66

    Asus Rog Ryuo install on Maximus XI Code

    Hello

    Merry Cristmas Eve to everyone.
    I need your help guys i have a big problem.
    I have Asus Rog Ryuo and Maximus XI Code,
    Install everything by the manyal, but the pump does not start not glowing noting death,
    Also i can't find where to plug in these cables from coolers simply cuz there is no such slot on the motherboard nor a have extention cable for it.
    I will show you an example.
    Click image for larger version. 

Name:	CABLE MISSING.png 
Views:	0 
Size:	51.3 KB 
ID:	77785
    https://gyazo.com/eeb10c2c082e0375b45a94c15ef8d847
    The bottom cable i just do not have.
    Please can someone help me solve this problem ?
    At least advice with protos if possible ?
    When the pc is started for the first time the cooler must show the ROG logo or need software first ?

    Any advice is very welcome.
    I just hope i will not wait again 2 month for an answer.

    Thank you in advanced

  2. #2
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    10
    Posts
    48

    The fans from the radiator should connect to those connections. Make sure you have the SATA power connected to the PSU and the micro USB to the motherboard. Finally have the 4 pin connected to CPU_FAN or AIO_PUMP.

  3. #3
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Nov 2017
    Reputation
    10
    Posts
    66

    Thank you it work perfect

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •