Results 1 to 7 of 7

Threaded View

  1. #1
    ROG Enthusiast Array pinkfloyd1173 PC Specs
    pinkfloyd1173 PC Specs
    MotherboardAsus Rog Maximus XI (Wi-Fi)Z390
    ProcessorIntel i9 9900K
    Memory (part number)Corsiar Dominator Platinum RGB 32GB 3200MHZ
    Graphics Card #1EVGA RTX 2080 Ti FTW3 Ultra Overclocked
    MonitorAsus VG27AQ
    Storage #11 v-NAND SSD 970 PRO 2 TB
    CPU CoolerCorsair H100i Pro RGB
    CaseCOOL MASTER MC500P
    Power SupplyCorsair HX1000i
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterAsus RT-AX88u
    pinkfloyd1173's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    12
    Posts
    73

    A question about AI suite 3 ( Cpu Fan Issue)

    I have a question for you pros. I recently just finished my build and got pretty much everything going good. The one issue that I do see is that my AIO Corsair H100i pro rgb. The Fan expert thing does not pick up or show any info on the cpu fans, I have it plugged in the right header on my MOBO ( Maximus XI Hero (WiFi).

    The fans are spinning but it seems like thay are at full speed all the time, no matter what I am doing on my rig. Now the other fans show stats, rpm and so forth.

    I am not using corsair link or any other program that has to do with the AIO. Is this normal for cpu fans to run at full speed, normal for AI suite not to show any stats on the cpu??

    Any advice will help.

    Thanks in advance.
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos 20181225_191835.jpg  

    20181225_191835.jpg  


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •