Results 1 to 7 of 7

Threaded View

  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Angry Motherboard 2nd RMA - Almost 3rd.. Still Issues

    Hi there,

    Generally I'm happy with the experience I have with Asus, the products are of high quality and the customer service tends to be easy to deal with and provides the information I need. However, I've had one particular experience that has been far below my expectations.

    I purchased/owned a Asus ROG Rampage V Extreme motherboard for about 3.5 years with no problems. Then on one day it decided to stop working - it would intermittently power on (most of the time it didn't power on at all). I tried all the usual troubleshooting steps i.e. clearing CMOS, replacing CMOS battery, switching bios etc but nothing worked. So I then decided to return it to Asus for a replacement (I knew it was out of warranty but I preferred to purchase one through them anyway).
    I then sent the motherboard to Asus and paid for the replacement board via RMA. The replacement board I received physically didn't appear to be in the best condition as it had marks on the plug inputs "extreme" cover and there was some strange liquid that had dried on a portion of the face area of the motherboard. I didn't inform Asus of this at the time as I was so happy to finally have a motherboard back.
    I installed the replaced motherboard (which was obviously refurbished) and it worked fine for about 2 months, then the same problem occurred. My motherboard went dead again and wouldn't turn on. I tried out the usual troubleshooting procedures but still no luck.
    I was fairly frustrated at this time as I only just recently received a replacement board. I then began another RMA and sent the motherboard back. This time, the motherboard was under the 3 month warranty they give on replacement motherboards so I was sent another motherboard at no extra cost. I tried my best to ask for a different model or a brand new motherboard but Asus would NOT accept my request on several occasions which was extremely irritating considering this was the 2nd RMA!
    I received my 2nd replacement motherboard yesterday and it looks in decent condition (it does still look to be refurbished though). I tried installing and running it and it took quite a few reboots and CMOS clears to get it to boot stably. I then noticed in my task manager that my motherboard wasn't recognizing all the RAM I have physically installed. So I tried placing different combinations of the RAM in different dimm slots and it appears that 2 certain dimm slots are faulty and wouldn't register the RAM - all the other dimm slots are fine and work with my RAM.

    I'm at a point now that I'm very frustrated at Asus and their ability to provide a quality return process. I spent a significant amount of money on the motherboard originally and I expect the price I paid to reflect a quality company.

    I'm hoping someone at Asus can help me with this issue and provide a solution that will make me not want to change brands.

    Please note: this was all through the North American Asus repair centre (Jeffersonville, IN). I have several RMA numbers that I can provide.
    Last edited by panc8kes; 01-03-2019 at 02:26 AM. Reason: Provide further details.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •