Results 1 to 1 of 1

Hybrid View

  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    10
    Posts
    1

    RTX 2070 No signal

    *** SOLVED ***

    Hello guys, so I bought a almost complete new computer a few days ago and I have a problem with my GPU.
    I've connected the GPU and it clicks in, power is on, fans are spinning ect.. but I cant get any signal or find it in Device manager or in BIOS.
    The GPU is working in my friends computer and a old GTX760 is working in my PC and gives signal fine so both PCI-E channel, MOBO and GPU is working but it still wont show in bios or give signal.
    I think the problem is that the GPU doesnt connect all the way in but I cant really push it in anymore and since it clicks it should be in right?
    I've looked after numerous solutions online and tried different BIOS settings, updated BIOS and windows updates but with no luck and since both
    GPU and MOBO is actually working I can't RMA it so im abit desperate here and I need your help.


    Specs:
    Case: NZXT H500
    CPU: Intel i7 9700K
    GPU: Asus ROG STRIX RTX2070 GAMING OC
    MOBO: Asus ROG STRIX Z390-H Gaming
    RAM: Corsair 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL15 Vengeance RGB
    HDD: WD Black 1TB
    SSD: M.2 Samsung 970 EVO 500GB
    PSU: Fractal Design Newton R2 1000W
    Last edited by Androoper; 01-10-2019 at 10:46 PM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •