Page 6 of 9 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 51 to 60 of 83
  1. #51
    ROG Member Array blind1337nedm PC Specs
    blind1337nedm PC Specs
    Laptop (Model)Precision M4500
    MotherboardMSI 990fxaGD-65
    Processorfx-8370
    Memory (part number)Mix
    Graphics Card #11050ti(4gb)
    Graphics Card #2750ti(1gb)
    Sound Cardasus Xonar DG
    Storage #1SSD
    Storage #2HDD
    CPU CoolerDeepcool Captain 240
    CaseCorsair Spec 02
    Power SupplyEVGA 500 W
    Keyboard ROG Strix Flare
    Mouse Utechsmart Venus
    Mouse Pad Woven
    Headset/Speakers LOGITECH Z506
    OS Windows 10 x64
    Accessory #1 Joystick
    Accessory #2 Throttle Quadrant
    Accessory #3 Xk-24 keypad
    blind1337nedm's Avatar
    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    10
    Posts
    13

    I have the same catastrophic failure as D Luniz, who posted before me.

  2. #52
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    11
    Posts
    1,324

    I think i find what is going on. But still need more data. But these is driver issue cause a FWupdate that add 12.0.22.1310. The good think. I will have a computer like mine in 2 days and evaluate that theory crazy of mine. but is probably is. I go back to original board drivers. and use a spare mouse. i can feedback in 3 days
    Learn, Play Enjoy!

  3. #53
    ROG Member Array Shadow530 PC Specs
    Shadow530 PC Specs
    Laptop (Model)-
    MotherboardASUS B450 Strix Gaming MB
    ProcessorAMD RYZEN 5 2600X
    Memory (part number)16GB Corsair Vengenance
    Graphics Card #1ASUS STRIX GeForce GTX 1070 OC
    Graphics Card #2-
    Graphics Card #3-
    Graphics Card #4-
    Sound CardOnboard
    MonitorASUS VS278
    Storage #1Samsung SSD 250GB
    Storage #2WD 1TB
    CPU CoolerArtic eSports 33 (Push/Pull)
    CaseZalman P9 USB3 Midi Tower
    Power Supplybe quiet! straight power 11 gold modular
    Keyboard ASUS ROG Strix Flare
    Mouse ASUS ROG Gladius II Origin
    Headset -
    Mouse Pad BMW Motorsport
    Headset/Speakers PHILIPS Multimediaspeaker 2.1 SPA1302/10
    OS Win10 64x
    Network RouterFritz!
    Accessory #1 Corsair LL120 RGB Fan Kit
    Accessory #2 -
    Accessory #3 -
    Shadow530's Avatar
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    10
    Posts
    6

    No issue, more like a question (wish) for further versions

    is it possible to activate the menu of choosing the "wave" function when the sync feature is switched off??

    i would love it to just have the "wave" effect for the "base" of the mouse!

    please ASUS make this happen!

    THX!!!!

    Click image for larger version. 

Name:	Unbenannt.jpg 
Views:	0 
Size:	178.4 KB 
ID:	79308

  4. #54
    ROG Guru: Orange Belt Array JimmyH PC Specs
    JimmyH PC Specs
    MotherboardROG Strix Z370-E
    Processor8700K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3200C16
    Graphics Card #1ASUS STRIX GTX 1080
    MonitorBenq 27" x 2
    Storage #1Samsung 970 EVO
    CPU CoolerThermaltake Floe Ring 360
    CaseThermaltake View 71
    Power SupplyCorsair RM 850x
    Keyboard Strix
    Mouse ROG Pugio
    Headset Logitech933
    OS Windows 10 Pro
    JimmyH's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    20
    Posts
    286

    I recently purchased myself both an ROG Pugio, and then later a ROG Fusion 500 Headset.

    I was a little annoyed that you could not run the mouse with the AURA software but got over that, however, to find the RGB options for the headset are different again to the mouse.

    So for a trial, I set the mouse and headset on a static colour within Armoury and made sure they were not selected within AURA. This worked for a little while, but when I restarted my PC the next morning, the colour remains static on the mouse; however, the Fusion 500 is doing it's own thing and cycling through the colours even though it is set in Armoury to static.

    The only way to fix it is to exit Armoury from the taskbar, restart it, then choose another option in lighting, then go back to static.

    I have been an avid ASUS supporter for years, but come on, do you guys have totally different sections working on totally different things and don't communicate. You're a multi-million dollar company that charges more than some of the other companies.

    You make it hard.


    Mobo Strix Z370 E, BIOS 1802
    GPU Strix 1080 8GB
    Windows 10 Pro
    Armoury ver 3.00.20 Firmware 0153
    AURA ver 1.07.36


    CPU i7 8700K: MB: ROG Strix Z370-E Corsair Vengeance 3000 (4x8GB) : GTX-1080: Samsung 970 EVO, 2 x Kingston Hyper X
    500GB Velocerapter, PSU Corsair RM 850x
    Case Thermaltake View 71: Cooling Thermaltake Floe Riing 360 mm

  5. #55
    ROG Member Array OutDevour PC Specs
    OutDevour PC Specs
    Laptop (Model)MacBook Pro 15"
    MotherboardAsus ROG Maximus Hero X
    ProcessorIntel Core i7 8700k ~OC 5GHz
    Memory (part number)G.Skill TridenZ 64G (4x16G), 3200Hz
    Graphics Card #1Asus ROG Strix 1080 TI O11G
    MonitorUgee UG-325 32" 144Hz Curved (Samsung Display)
    Storage #1M.2 Samsung 960 Pro SSD 512GB
    Storage #2HDD 7200 rpm 2TB
    CPU CoolerNZXT X62 Kraken
    CaseNZXT H700i White Matte
    Power SupplyCorsair HX750 80+ PLATINUM
    Keyboard Asus ROG Claymore RGB (Cherry MX Brown)
    Mouse Asus ROG Pugio RGB
    Headset soon... (ROG Delta)
    Mouse Pad Asus ROG Logo Wide Mouse Pad
    Headset/Speakers Harman Kardon Aura Studio 2
    OS Windows 10 64x
    Accessory #1 NZXT AER RGB 140 Triple
    Accessory #2 NZXT AER RGB 120 Triple
    Accessory #3 NZXT Internal USB Hub (MB)
    OutDevour's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Quote Originally Posted by JimmyH View Post
    I recently purchased myself both an ROG Pugio, and then later a ROG Fusion 500 Headset.

    I was a little annoyed that you could not run the mouse with the AURA software but got over that, however, to find the RGB options for the headset are different again to the mouse.

    So for a trial, I set the mouse and headset on a static colour within Armoury and made sure they were not selected within AURA. This worked for a little while, but when I restarted my PC the next morning, the colour remains static on the mouse; however, the Fusion 500 is doing it's own thing and cycling through the colours even though it is set in Armoury to static.

    The only way to fix it is to exit Armoury from the taskbar, restart it, then choose another option in lighting, then go back to static.

    I have been an avid ASUS supporter for years, but come on, do you guys have totally different sections working on totally different things and don't communicate. You're a multi-million dollar company that charges more than some of the other companies.

    You make it hard.


    Mobo Strix Z370 E, BIOS 1802
    GPU Strix 1080 8GB
    Windows 10 Pro
    Armoury ver 3.00.20 Firmware 0153
    AURA ver 1.07.36
    Try to turn off autostartup for armoury (and aura if any). Not sure if it works though but these apps are really buggy with autostartup, feels like one 10 y.o intern kid developed all asus apps. for free.

  6. #56
    ROG Member Array SimDuch PC Specs
    SimDuch PC Specs
    MotherboardFormula VI
    Processori7 4770K
    Memory (part number)Dominator DDR 3 1600mhz
    Graphics Card #1Strix 1070
    Sound CardX-FI Titanium HD
    MonitorBenQ XL2720Z
    CPU CoolerH100i V2
    Case760T Corsair
    SimDuch's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Reputation
    28
    Posts
    23

    Hi There, I just booted my fresh win 10 on my new Hero XI WIFI, I refused to install Armoury at first, then installed Aura, Audio Driver and so on... Then, wanted to give it a try... but I cant get pass a error msg saying that I have no ROG hardware... Install is fine, but when starting the soft, I cant get pass that msg... Any clue ?

    Cheers and sorry for my poor English

  7. #57
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Live Update Error Message "Please check your internet connection and try again"

    If I try to update to firmware, I receive the following error message:
    "Please check your internet connection and try again"

    1. PC / Laptop : PC
    2. Aura Sync products: Claymore Core
    3. 3rd-party peripheral, audio, or lighting software: mouse: zowie ec1-a
    4. Wired / wireless connection: wired
    5. Reinstalled Armoury II? :de-installed and installed new version
    6. Reinstalled Windows? No!
    7. WIndows version & build: Windows 10 Pro x64 17134.648
    8. Previous version of firmware or software that worked as expected: none because I have a massive problem (previous version was 2.04.07). only with profile 5 all keys are working normal. with all other profile i have different problems. e.g. one key stroke creates 5-10 outputs of the letter. do you want to see some videos?
    9. Clarify your issue as clearly as possible. Error message: "Please check your internet connection and try again"
    10. Any screenshots of issue: see attachments
    11. current keyboard firmware: 1.09.01
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos asus1.PNG  


  8. #58
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Quote Originally Posted by PotatoTony View Post
    ...
    Error message in event viewer (original is german):
    Durch die Berechtigungseinstellungen für "Anwendungsspezifisch" wird dem Benutzer "pcname\username" (SID: S-1-5-21-3678944245-1250625048-3328825287-1001) unter der Adresse "LocalHost (unter Verwendung von LRPC)" keine Berechtigung vom Typ "Lokal Aktivierung" für die COM-Serveranwendung mit der CLSID
    {D63B10C5-BB46-4990-A94F-E40B9D520160}
    und der APPID
    {9CA88EE3-ACB7-47C8-AFC4-AB702511C276}
    im Anwendungscontainer "Nicht verfügbar" (SID: Nicht verfügbar) gewährt. Die Sicherheitsberechtigung kann mit dem Verwaltungstool für Komponentendienste geändert werden.

    translation:
    tbd

    CLSID {D63B10C5-BB46-4990-A94F-E40B9D520160} is a linked to "C:\Windows\System32\RuntimeBroker.exe"

  9. #59
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    11
    Posts
    1,324

    Quote Originally Posted by PotatoTony View Post
    If I try to update to firmware, I receive the following error message:
    "Please check your internet connection and try again"

    1. PC / Laptop : PC
    2. Aura Sync products: Claymore Core
    3. 3rd-party peripheral, audio, or lighting software: mouse: zowie ec1-a
    4. Wired / wireless connection: wired
    5. Reinstalled Armoury II? :de-installed and installed new version
    6. Reinstalled Windows? No!
    7. WIndows version & build: Windows 10 Pro x64 17134.648
    8. Previous version of firmware or software that worked as expected: none because I have a massive problem (previous version was 2.04.07). only with profile 5 all keys are working normal. with all other profile i have different problems. e.g. one key stroke creates 5-10 outputs of the letter. do you want to see some videos?
    9. Clarify your issue as clearly as possible. Error message: "Please check your internet connection and try again"
    10. Any screenshots of issue: see attachments
    11. current keyboard firmware: 1.09.01
    event that you have internet correct?

    interesting.

    i have some issues like these and is recorded on the event viewer. Let me cross check my notes.

    My spartha die, so can not test the armory. But is a windows issue in 1809 and believe me it has a lot of issues that need to BE FIX I have being having for the last 5 weeks IS WINDOWS

    Be patience 1903 is coming in 3 weeks and FIX A LOT IF ISSUES inclusind aura with current version but get others issues that i am helping

    But at least ALL IS WORKING with 19h1.built 18362.1 So please hang in there.

    Since i can not get my system working with asus, I turn my head to MS and work close with them. and so far some as being solve on the way. I will continue posting on regularly since development is coming soon. It it work on my machine will work on all asus z390 ROG chipset. Is my first time in 30 years checking and testing and making adjustment with what I HAVE. I return to my old practices.

    So hang in there. I will try to get some asus gear but i run out cash.
    Learn, Play Enjoy!

  10. #60
    ROG Guru: Orange Belt Array JimmyH PC Specs
    JimmyH PC Specs
    MotherboardROG Strix Z370-E
    Processor8700K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3200C16
    Graphics Card #1ASUS STRIX GTX 1080
    MonitorBenq 27" x 2
    Storage #1Samsung 970 EVO
    CPU CoolerThermaltake Floe Ring 360
    CaseThermaltake View 71
    Power SupplyCorsair RM 850x
    Keyboard Strix
    Mouse ROG Pugio
    Headset Logitech933
    OS Windows 10 Pro
    JimmyH's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    20
    Posts
    286

    1. PC
    2. ROG Strix Z370 - E, Strix GTX 1080, Thermaltake Riing Plus AIO, ROG Pugio, Fusio 500
    3. No, only AURA and Armoury
    4. Wired Connection
    5. Reinstalled Armoury II, current version 3.00.20 Firmware Ver 0153
    6. Reinstalled Windows, Yes
    7. WIndows version & build, WIndows 10 Pro, Ver 1809
    8. Previous version of firmware or software that worked as expected, none
    9. I have synced both the ROG Pugio and the Fusion 500. This works fine until the PC is shutdown or restarted. Then the Fusion 500 chooses it's own lighting setting while the Pugio remains as it was set. The only way to change this is to load Armoury, enter the Sync settings, select OFF, Apply, then choose your settings again.
    10. Any screenshots of issue[/B][/COLOR][/QUOTE]


    CPU i7 8700K: MB: ROG Strix Z370-E Corsair Vengeance 3000 (4x8GB) : GTX-1080: Samsung 970 EVO, 2 x Kingston Hyper X
    500GB Velocerapter, PSU Corsair RM 850x
    Case Thermaltake View 71: Cooling Thermaltake Floe Riing 360 mm

Page 6 of 9 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •