Page 5 of 12 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 41 to 50 of 113
  1. #41
    ROG Enthusiast Array 28BeersLater PC Specs
    28BeersLater PC Specs
    MotherboardRampage V Extreme
    Processori7-5930K
    Graphics Card #1ROG Strix Vega 64
    Sound CardBose External USB
    MonitorLG IPS235 x3
    Storage #1Kingston HyperX Predator 480GB
    Storage #2Corsair Neutron XT Series 960GB
    CPU CoolerEK RVE Monoblock
    CaseCorsair 900D
    Power SupplyCorsair AX1200
    Keyboard Logitech K800
    Mouse ROG Spatha
    Headset/Speakers Bose Companion 5
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterROG Rapture GT-AC5300

    Join Date
    Jun 2016
    Reputation
    10
    Posts
    62

    Quote Originally Posted by Itzycharles View Post
    Is a windows issue. Sadly many of the computer systems are wire there. Please pn power settings on windows, disable the sleep and hibernation. In my case i also desable the sleep on armory. having these the battery will not suffer much. i lowe the lights to 50% on the wireless mode and all issues are gone. Well not gone gone since you disable functions.

    The odd thing is as many version of the dock are difernt. I have 1.255????? rayos.
    Sorry I just saw this... No it's not a Windows Issue, I have both sleep and Hibernate disabled anyway, I should clarify by "sleep" I means the mouse.

    it is functionality that I require as I work from home, and the PC is on / in use all day. The battery simply won't last the day otherwise
    Rampage V Extreme | Intel 5930K | 32GB Corsair Dominator 2666 | EVGA GTX 980 SC x3
    Kingston HyperX Predator 480GB | Corsair Neutron XT 960GB | Corsair AX1200
    Corsair 900D | EK RVE Monoblock | EK 980 GTX Blocks & Back Plates

  2. #42
    ROG Member Array OutDevour PC Specs
    OutDevour PC Specs
    Laptop (Model)MacBook Pro 15"
    MotherboardAsus ROG Maximus Hero X
    ProcessorIntel Core i7 8700k ~OC 5GHz
    Memory (part number)G.Skill TridenZ 64G (4x16G), 3200Hz
    Graphics Card #1Asus ROG Strix 1080 TI O11G
    MonitorUgee UG-325 32" 144Hz Curved (Samsung Display)
    Storage #1M.2 Samsung 960 Pro SSD 512GB
    Storage #2HDD 7200 rpm 2TB
    CPU CoolerNZXT X62 Kraken
    CaseNZXT H700i White Matte
    Power SupplyCorsair HX750 80+ PLATINUM
    Keyboard Asus ROG Claymore RGB (Cherry MX Brown)
    Mouse Asus ROG Pugio RGB
    Headset soon... (ROG Delta)
    Mouse Pad Asus ROG Logo Wide Mouse Pad
    Headset/Speakers Harman Kardon Aura Studio 2
    OS Windows 10 64x
    Accessory #1 NZXT AER RGB 140 Triple
    Accessory #2 NZXT AER RGB 120 Triple
    Accessory #3 NZXT Internal USB Hub (MB)
    OutDevour's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Quote Originally Posted by shamandgg View Post
    Until today you have not fixed the ALT-TAB bug.
    When Armoury is minimised to system tray (not task-bar), i.e. after OS start, try to ALT-TAB and you will notice dead ROG Armoury window appears, but it shouldn't. When selected, nothing happens.

    See attached screenshot.

    Yes, I created whole new topic (link) long time ago on that one, because it is following with any version. Just had to completely uninstall.. And yes, no one answered there.

  3. #43
    ROG Member Array OutDevour PC Specs
    OutDevour PC Specs
    Laptop (Model)MacBook Pro 15"
    MotherboardAsus ROG Maximus Hero X
    ProcessorIntel Core i7 8700k ~OC 5GHz
    Memory (part number)G.Skill TridenZ 64G (4x16G), 3200Hz
    Graphics Card #1Asus ROG Strix 1080 TI O11G
    MonitorUgee UG-325 32" 144Hz Curved (Samsung Display)
    Storage #1M.2 Samsung 960 Pro SSD 512GB
    Storage #2HDD 7200 rpm 2TB
    CPU CoolerNZXT X62 Kraken
    CaseNZXT H700i White Matte
    Power SupplyCorsair HX750 80+ PLATINUM
    Keyboard Asus ROG Claymore RGB (Cherry MX Brown)
    Mouse Asus ROG Pugio RGB
    Headset soon... (ROG Delta)
    Mouse Pad Asus ROG Logo Wide Mouse Pad
    Headset/Speakers Harman Kardon Aura Studio 2
    OS Windows 10 64x
    Accessory #1 NZXT AER RGB 140 Triple
    Accessory #2 NZXT AER RGB 120 Triple
    Accessory #3 NZXT Internal USB Hub (MB)
    OutDevour's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Reputation
    10
    Posts
    9

    And my problem today is:
    ROG Pugio mouse LED became very choppy, especially wave (rainbow) color transition literally HURTS eyes (blue/red colors) due to very sharp transitions. With factory firmware without any sync it was alright, but after setting up software and trying out effects - its broken, nothing helps. Moreover, sometimes different parts are totally independent (logo and wheel) and out of sync (wave has built in sync system). Also speed is too fast (may be visually because of choppy transitions seems like that but in slow speed it is still too fast). Other devices and peripherals seems ok.

    Hardware (Asus AURA):
    ROG Maximus X Hero (1801, was 1704 when problem first appear)
    Strix 1080 TI
    G.Skill TridentZ RGB 64
    Click image for larger version. 

Name:	Aura.PNG 
Views:	0 
Size:	579.2 KB 
ID:	79025

    Peripherals (Armoury ):
    ROG Pugio (fw: 0155 / sw: 3.00.16)
    ROG Claymore (80% fw: 1.09.01 / keypad fw: 1.03.00 / sw: 3.00.16)
    ROG Delta (fw: 0039 / sw: 3.00.16)
    Click image for larger version. 

Name:	Armoury.PNG 
Views:	0 
Size:	493.5 KB 
ID:	79024

    Software:
    Windows 10 Pro 64x 1803/17134.590
    ASUS Aura 1.07.35
    Aura Service 3.03.16
    Armoury 3.00.16
    Last edited by OutDevour; 02-21-2019 at 01:31 PM.

  4. #44
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    17
    Posts
    1,557

    I have a update here to 3.00.20!!!!!!!!!!!!!!
    Learn, Play Enjoy!

  5. #45
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    17
    Posts
    1,557

    I found a issue on wireless. it does not coming from sleep. 1. when the spartha wake from sleep the light on the receiver is off. 2. just now, i try to move the mouse and i have to sync putting on the receiver in order to wake it. I all ready download again the firmware. but still even on high performance and mods on the balance power options when the spartha goes to sleep, it does not wake. I have to dock it or turn off and on the mouse. No idea what to do. I guess i have to connect it or get another mouse

    PLease note. that I find out. that reciver will go to sleep also. the green ligtt goes off and when i move the sparta will blink and turn off. After I wake the mouse (on any above explanations), the lights still off I have to manually put the spartha on the receiver.

    I have have being receiving notes that windows is the blame for it. But i like to use my computer in balance. I will test 2 scenarios

    1. use it on high performance
    2. disable the sleep thing on shell.
    Last edited by MrAgapiGC; 02-26-2019 at 10:22 AM.
    Learn, Play Enjoy!

  6. #46
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    17
    Posts
    1,557

    isuues on armory. i will rest all report my findings. But so far. audio drivers do not load if armory load first. And that interfere, for the moment with aura app. i will test these during and report back. Maybe a chipset driver bad? i get another GPU and same issue. do not happen if another gpu is use from another brand. Also i Test another 1080ti from asus and same issue. So is not the hardware. IS A MESS guys. no idea what to do next. And there is NO error in windows to report aside the usual errors from windows. that are a lot.
    Learn, Play Enjoy!

  7. #47
    ROG Guru: White Belt Array Ghozer PC Specs
    Ghozer PC Specs
    MotherboardAsus Prime Z270-A
    Processori7-7700k
    Memory (part number)G.Skill TridentZ RGB DDR4-3200
    Graphics Card #1Asus ROG Strix GTX 1070
    Monitor2x HP 23xi
    Storage #12TB Seagate Firecuda SSHD
    CPU CoolerARCTIC Freezer 33 eSports Edition (Black/White)
    CasePhanteks P400S
    Power SupplyCorsair RM750X
    Keyboard Logitech G510 (Soon to be Asus Claymore)
    Mouse Asus Gladius II
    Headset Logitech Wireless
    Mouse Pad Random Alienware
    Headset/Speakers Creative Inspire GD580
    OS Windows 10
    Network RouterISP Standard (200mbps connection)

    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    82

    My issue from way back (2 years ago) is still present..

    It doesn't change the UI to reflect the CURRENT effects within the software..

    For example, on my ROG Gladius II, I select Scroll Wheel to be "Static" base to be "reactive" and loogo to be "Color Cycle"
    That's fine, I can select these, and set them, but once set, if I then click through, base, wheel, logo along the bottom the effect and color selection don't change to what they are actually doing / set to with each selection..

    I'll make a video if needed...

    (I have explained this multiple times)

  8. #48
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    17
    Posts
    1,557

    After testing 1 app at the time. The case of my issues of sound and aura, on first steps is ARMORY. same issues on version 20 and 16. I can send data from windows, but I can not, there none. so I have no idea what is what.

    I stop using armory, (still on my computer) no more issues.
    I stop using gputweak, but I will take more data and post it on the right post.

    Also just in case I stop using fastboot so i can take other measurement so for now 3 apps is causing instability with post drivers. Al sound are there after many restart. As soon a update is available on any of those programs, I will test or add other like drivers updates.

    I test another computer with 8700k and z370 and same results. 6700 same results. Al have their own asus gpu different cpu and different lights .

    END OF REPORT
    Learn, Play Enjoy!

  9. #49
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    17
    Posts
    1,557

    armory gputweak are out. I am goin to turn off the computer and disconect the PSU of 1 h. and see if that fix it.

    I put a order to a new mouse should be here in 7 days, since next week is off here cause carnival.

    Maybe a UEFI issue? i bet my balls. well one, that the chipset driver. since i test all mayor apps one by one. and I can say that is armory that is causing the isuees with aura and sound apps. The problem is that as soon i disconnected the spartha i will try to load the app again. since is auto download.

    Let see I will continue checking all. It is a good idea asus knows these. since you are not using a product but we are getting the updates. If you like I can send you a ROG mouse for testing if You are on the US. Let me call my friend on the store and ask if he get the new TUFF products since we do not have keyboard here that are ROG. I will not say the why we do not have ROG since is offensive after the meeting. But if someone know the ROG rep not the strix one, please send me A PM
    Learn, Play Enjoy!

  10. #50
    ROG Member Array D Luniz PC Specs
    D Luniz PC Specs
    Motherboardmaximus vi hero

    Join Date
    Aug 2015
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Quote Originally Posted by Itzycharles View Post
    I have a update here to 3.00.20!!!!!!!!!!!!!!
    I had it too, but when I tried to install it, I got "cannot install support file" "Catastrophic failure"
    and when I just tried to uninstall 3.00.16, I get the same thing

    I just used CCcleaener to delete the registry listing, and manually deleted the folder for it

Page 5 of 12 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •