Page 2 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 11 to 20 of 96
  1. #11
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by bolhoffsky View Post
    It is impossible to assign a left button, what to do about it?
    It is possible. Make sure to specify another button as your left button first, so that you are not stuck without the ability to perform a left-click.
    Click image for larger version. 

Name:	Specify Left Button first.JPG 
Views:	2 
Size:	143.6 KB 
ID:	78370

  2. #12
    ROG Enthusiast Array 28BeersLater PC Specs
    28BeersLater PC Specs
    MotherboardRampage V Extreme
    Processori7-5930K
    Graphics Card #1ROG Strix Vega 64
    Sound CardBose External USB
    MonitorLG IPS235 x3
    Storage #1Kingston HyperX Predator 480GB
    Storage #2Corsair Neutron XT Series 960GB
    CPU CoolerEK RVE Monoblock
    CaseCorsair 900D
    Power SupplyCorsair AX1200
    Keyboard Logitech K800
    Mouse ROG Spatha
    Headset/Speakers Bose Companion 5
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterROG Rapture GT-AC5300

    Join Date
    Jun 2016
    Reputation
    10
    Posts
    62

    Quote Originally Posted by 28BeersLater View Post
    I upgraded to this on Sunday, So Far Armoury itself seems ok, but with it I got the firmware update for my ROG Spatha.

    Currently running:
    Mouse Firmware 1.72
    Dock firmware 1.32

    I'm having serious issues with the mouse and dock needing repairing, - it looks like it is whenever the mouse goes to sleep, the light on the doc goes off and the mouse needs repairing.

    Unplugging and re plugging in the dock makes no difference, the fix process is to press the pairing light on the dock, then cycle the power on the mouse. (note pressing the dock pairing button then the mouse pairing button does not work)


    This is a real issue for me as I work from home, and every time I leave the mouse for a minute or so, I need to re-pair. I suppose I could bump up the "sleep" time (not checked if this fixes yet, just speculation) but as it is the battery barely lasts a day anyway. (how long should it last? I know there was a firmware issue before that drained it totally, maybe that's shortened its life).

    Whilst typing this, the mouse has shut down again and needs re-pairing!


    Win 10 Pro x64
    Rampage V Extreme
    Sight update, it turns out just cycling the power on the mouse reconnects it.

    Still means I can't use my wireless mouse, in wireless mode!
    Rampage V Extreme | Intel 5930K | 32GB Corsair Dominator 2666 | EVGA GTX 980 SC x3
    Kingston HyperX Predator 480GB | Corsair Neutron XT 960GB | Corsair AX1200
    Corsair 900D | EK RVE Monoblock | EK 980 GTX Blocks & Back Plates

  3. #13
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by Shadow530 View Post
    as i mentioned in the old thread...

    already V3.00.16 installed and same problem

    Computer Specs see in my profile
    Quote Originally Posted by blind1337nedm View Post
    Hello, my keyboard (ROG Strix Flare) and armoury stops working when i add more than 3 effects (just static) and now i cant open armoury anymore- it freezes and keeps reconnecting the keyboard.
    I'm using the latest version of armoury (3.00.16)
    and ive updated to the latest firmware (0.00.35)
    For anyone having trouble customizing multiple lighting effects, please provide as much info as possible to help us understand your hardware and software config (what you've tried, Windows/Armoury II reinstall or version, etc.).
    So far, I cannot replicate such an issue (4 effects currently running without any issues).
    Click image for larger version. 

Name:	Flare multiple effects.JPG 
Views:	3 
Size:	158.4 KB 
ID:	78371
    Anyone else with this issue?

    Please understand that replication requires time, and new threads are given time for more feedback unless a solution is immediately available. Providing more info can help accelerate the process. Please PM to notify me if any threads require attention before lodging any complaints. Thanks guys.
    Last edited by MasterC@ASUS; 01-21-2019 at 09:33 AM.

  4. #14
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by Bearone View Post
    When I try to start Armoury I get a fault message something like "Please see to that all ROG devises are disconnected from Aura befor launching Armoury."
    I have no program called Aura installed.
    This means that I can't configure my asus mouse or keyboard.
    Please help!
    /Björn*
    Have you tried installing Aura and unsyncing any connected peripherals?
    A screenshot of both the Aura software and the error message would help, thanks.
    Out of curiosity, are you using an ROG Delta?
    Last edited by MasterC@ASUS; 01-22-2019 at 04:06 AM.

  5. #15
    ROG Member Array Shadow530 PC Specs
    Shadow530 PC Specs
    Laptop (Model)-
    MotherboardASUS B450 Strix Gaming MB
    ProcessorAMD RYZEN 5 2600X
    Memory (part number)16GB Corsair Vengenance
    Graphics Card #1ASUS STRIX GeForce GTX 1070 OC
    Graphics Card #2-
    Graphics Card #3-
    Graphics Card #4-
    Sound CardOnboard
    MonitorASUS VS278
    Storage #1Samsung SSD 250GB
    Storage #2WD 1TB
    CPU CoolerArtic eSports 33 (Push/Pull)
    CaseZalman P9 USB3 Midi Tower
    Power Supplybe quiet! straight power 11 gold modular
    Keyboard ASUS ROG Strix Flare
    Mouse ASUS ROG Gladius II Origin
    Headset -
    Mouse Pad BMW Motorsport
    Headset/Speakers PHILIPS Multimediaspeaker 2.1 SPA1302/10
    OS Win10 64x
    Network RouterFritz!
    Accessory #1 Corsair LL120 RGB Fan Kit
    Accessory #2 -
    Accessory #3 -
    Shadow530's Avatar
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    For anyone having trouble customizing multiple lighting effects, please provide as much info as possible to help us understand your hardware and software config (what you've tried, Windows/Armoury II reinstall or version, etc.).
    So far, I cannot replicate such an issue (4 effects currently running without any issues).
    i have this trouble from the beginnig i bought the keyboard. november 2018

    i want to add 4 static colors for FPS games. always used the latest firm and software

    after i added 2 colors or sometimes 3 the software freezes, crashes and i cant choose keyboard menu in the armoury software anymore.

    i could try to make a videoclip and force the problem again.

    then you can see the behavior of software and keyboard.

  6. #16
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by Shadow530 View Post
    i have this trouble from the beginnig i bought the keyboard. november 2018

    i want to add 4 static colors for FPS games. always used the latest firm and software

    after i added 2 colors or sometimes 3 the software freezes, crashes and i cant choose keyboard menu in the armoury software anymore.

    i could try to make a videoclip and force the problem again.

    then you can see the behavior of software and keyboard.
    Is everything okay if only 1 lighting effect is active?
    Is the Flare connected via a USB hub? Are both USB connectors plugged in?
    More info would be great, some screenshots should be easier for you to do.
    Include some screenshots of Armoury II, and Aura if you are using that also.
    5 static effects are working normally on my end, more testing will be needed.
    Click image for larger version. 

Name:	5X Static effects.JPG 
Views:	1 
Size:	153.2 KB 
ID:	78383
    Last edited by MasterC@ASUS; 01-22-2019 at 04:11 AM.

  7. #17
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    13
    Posts
    1,433

    let me try the new version with my Spartha. a check back. Still can get the keyboard. even that I ask help in Asus here but no luck.

  8. #18
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jan 2017
    Reputation
    10
    Posts
    27

    Software is more or less unusable. Anytime I try to do firmware checks it crashes. Also cannot add more than one lighting effect to my claymore without crashing/hanging.

  9. #19
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    13
    Posts
    1,433

    I just install the 3.00.16 as a clean install. first install the Spartha by wire use it, did pull my last settings, that is nice and good, then plug the receiver, turn on the mouse, and so far is ok. went to Aura, refresh and Spartha appear, no problem. I will continue checking all during the rest of the week and report back. Since i still pending getting a Asus keyboard or any other peripheral, i can not test other issues.

  10. #20
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    13
    Posts
    1,433

    UPdate as far so good make 3 more installation that needed restart and is ok. But i notice that when the Spartha goes to sleep and wake up, the lights does not turn on in wireless. It works perfect, but the light is off. I have to put the spartha on the dock in order that the light turn on.

Page 2 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •