Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast
Results 41 to 50 of 55
  1. #41
    ROG Member Array
    Join Date
    Apr 2014
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Hi great thread! i need a bit of help.
    in ADVANCED i have these options.

    -Write-cache buffer flushing: enabled w/ option to disable
    -Cache mode: off w/ options to: write through, read only. (i see write back but wont let me select it.)
    -System volume: Yes
    -Verification details: Verify
    physical sectors size: 512 bytes
    logical sectors size: 512 bytes

    what do i change?

  2. #42
    ROG Member Array heiligenschein's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Reputation
    10
    Posts
    23

    Great tutorial for this raid article, now i can setup my raid

  3. #43
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    Just to let folks know, I do not respond to questions about the guide I put together in this thread. In fact I hardly read it.

    If you have an issue please rather start your own thread, listing hardware and any other information that you may think important.

    Thank you.
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  4. #44
    New ROGer Array
    Join Date
    Jun 2014
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Hello, I have Maximux Extreme, on motherboard I put one ssd with WIN 7 ultimate 64 bit, 2 samsung hdd 650 gb in raid 0 (stripe 1.2 Tb)configuration and 3 HDD( one with 2TB and 2 with 1TB each) normal SATA, at first start (power off totally)my system see only ssd, optical drive and 2TB hdd, shutdown, start again and system see all hdd.
    The entire system are protected by APC ups and when I live from home I shutdown the APC, if I let APC on everything goes fine.
    So, everytime I have to start system twice.
    Can you have an advice?

  5. #45
    ROG Guru: Brown Belt Array abvolt's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    41
    Posts
    1,131

    thanks very helpful never did raid now I give it a try..
    Current: MSI Xpower Gaming Titanium | 7700K | G Skill Ripjaws V 3000 16Gb | 960 EVO 500Gb | Intel 730 480Gb | Seasonic 1000 Platinum |
    NZXT X62 | Acer XB270HU | EVGA 1080 ti FTW3

    Secondary: R4BE | 4930K | G.SKILL 2400 16GB | Corsair AX 1500i
    Intel 730 240GB + 480GB | EVGA GTX780 ti sli kpe | Custom H20

  6. #46
    ROG Member Array G-Guy's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Reputation
    10
    Posts
    10

    Very nice information

  7. #47
    ROG Enthusiast Array fr3d's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Reputation
    30
    Posts
    57

    what happened to the pictures to the guide?
    would be useful if they are there.

  8. #48
    Helium Chilled Array _ PC Specs
    _ PC Specs
    Laptop (Model)G46VW
    MotherboardRampage IV Gene
    ProcessorIntel Core i7-3930K
    Memory (part number)Corsair Dominator Platinum 32GB (CMD32GX3M4A2133C9)
    Graphics Card #1ROG Matrix GTX 780 Ti
    Sound CardROG SupremeFX III
    MonitorASUS VG248QE with GSync mod
    Storage #1Plextor PX-M2 SSD 120GB
    Storage #2G.Skill Phoenix Blade 480GB PCIe SSD
    CPU CoolerCooler Master Seidon 240M
    CaseCooler Master HAF-X
    Power SupplySeasonic X-750
    Keyboard Corsair K90
    Mouse ROG Gladius
    Headset ROG Orion
    OS Windows 8.1 Update 1
    Network RouterASUS RT-AC66U
    _'s Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    119
    Posts
    5,750

    The pictures have been replaced with Rampage V Extreme pics, however the OS install ones are no longer relevant as Win 8 sees Intel RAID volumes natively.

    Please start new threads for specific questions relating to products.
    Last edited by _; 09-26-2014 at 06:11 AM.

  9. #49
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2014
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Nice!!! I like it!!!

  10. #50
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2014
    Reputation
    10
    Posts
    1

    When I use CTRL + I it does not go to Intel but instead it skips to ASUS BIOS Im using a brand new ASUS RAMPAGE V EXTREME Any help would be appreciated.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •