Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    New ROGer Array rubayathabib PC Specs
    rubayathabib PC Specs
    Laptop (Model)N/A
    MotherboardAsus Z370-F
    ProcessorIntel Core i5 8500
    Memory (part number)G.Skill Trident Z 2666Mhz
    Graphics Card #1Hopefully NVidia RTX 2060
    MonitorPhilips 191EL
    Storage #1Seagate Barracuda 2TB, Samsung 500GB & Samsung D3 2TB External HDD
    Storage #2Samsung 860 EVO 250GB SSD
    CPU CoolerN/A
    CasePhanteks P400 TGE
    Power SupplyCoolerMaster
    Keyboard Dell KB216
    Mouse Logitech B100
    Headset PlayStation Gold Headset (2018)
    Mouse Pad N/A
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterTP-Link

    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Unhappy Z370-F RGB Issue

    I bought PC on 25th July last year, My Mobo is Z370-F, in September suddenly my MoBo start doing something weird. Mobo RGB doesn't glow.
    Installed Aura many times sometimes it opened, sometimes it didn't. when the app opens successfully, it doesn't show MoBo settings. However sometimes Aura shows Motherboard settings , but when i check in "i/o shield" settings, it shows that my saturation is set to "0" or different colours, why is that?
    Need a solution pls. When i turn on UPS, mobo flashes white & blue just like this video

    https://www.youtube.com/watch?v=fc-qDzYUPvA
    Need a help asap. :'(
    Last edited by rubayathabib; 01-14-2019 at 07:54 AM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •