Page 40 of 44 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 ... LastLast
Results 391 to 400 of 434
  1. #391
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2020
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Maximus VIII Extreme MB, Aura does not find

    Please assist. Much Thanks!

    1. The BIOS/firmware version for your hardware.
    Bios 3801, date 3/14/18, Maximus VIII Extreme

    2. The AURA SYNC products you own and any other 3rd-party lighting software.
    ASUS ROG Maximus VIII Extreme Motherboard
    ASUS ROG GeForce GTX 1080 STRIX-GTX1080-A8G

    3. If a power cycle has made any difference. (Shutdown, power off, unplug power cable for a minute)
    No

    4. If you have tried reinstalling Aura or Windows already.
    Aura Yes

    5. Do you have Aura for Graphics Cards installed also. (Please uninstall)
    No

    6. Windows Edition, Version, and OS build.
    Windows 10 Pro x64, Version 1909, OS build 18363.752

    7. If the same issue was present in the previous version(s).
    Unknown

    8. State clearly the issue(s) you are experiencing.
    Aura UI, 1.07.79 does NOT find the motherboard (PCH logo), but does recognize the VGA card. If I remove Aura 1.07.79 and use 1.01.16, it does find the motherboard, but does NOT recognize the VGA card.
    I have unistalled all Aura packages, and all RGB packages (Galax Gamer, and two Patiot Viper apps that should automtically be uninstalled when aura is uninstalled but don't). I have also run the atkex and axIns in the AXSP folder to create an extra file. I have also started and stopped the ROG lights in bios. I have done multiple reboots to install/uninstall/turn off/turn on/etc, and nothing has allowed me to sync the motherboard and the graphics card.

    Please Include a screenshot of the Aura UI, and any other pictures if applicable.
    Attached Aura UI and Bios Rog Effects page.
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos Bios_ROG_Effects.jpg  

    Aura.jpg  


  2. #392
    ROG Member Array sheppardpat47 PC Specs
    sheppardpat47 PC Specs
    Laptop (Model)Lenovo Y540-15IRH
    MotherboardASUS Prime X470-Pro
    ProcessorAMD Ryzen 7 2700x
    Memory (part number)2x 8go Trident Z RGB (CL16 3200MHz)
    Graphics Card #1ASUS NVIDIA GTX 1070 Dual
    MonitorASUS VG278Q
    Storage #1Samsung SSD Evo 960 250Gb NVME
    Storage #22x Seagate (1Tb)
    CPU CoolerCustom Loop
    CaseCooler Master Mastercase 5
    Power SupplyCorsair RM750
    Keyboard Logitech G910
    Mouse Logitech G502 Hero SE
    Headset None
    Mouse Pad Logitech G240
    Headset/Speakers Logitech Z906
    OS Windows 10 Professional 64 bits (LEGAL)
    Network RouterTechnicolor BBox 3 (Proximus in Belgium)
    sheppardpat47's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    10
    Posts
    6

    You, you're my saver, holy crapppp I've been on this problem since 13h ! Now it finally works!! It's just that other versions doesn't work...Thanks mate, really, thanks.
    Hello I hate Asus Aura

  3. #393
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2020
    Reputation
    10
    Posts
    1

    progblems reinstalling AURA

    So...

    a few weeks ago i had removed lighting service from my pc due to cpu usage issues, i followed some instructions online and exited it from taskmanager and removed the lighting service folder from x86, now im trying to reinstall a newer version to see if there still is cpu problems, but i cant, aura says i need aura service, but when i try to install it it says i have another version of the software, so i cant install it. then when i go into "apps and functions" to remove aura service i get a popup that says "account already exists", when i click on a few times i get up and error message "0x80070643"


    error log:

    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:20]i001: Burn v3.11.1.2318, Windows v10.0 (Build 18362: Service Pack 0), path: C:\ProgramData\Package Cache\{07a56f39-d3bf-4b74-baa5-d1f1f5a4a37b}\AuraServiceSetup.exe
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:20]i000: Initializing string variable 'DoUninstallHal' to value 'nothing'
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:20]i000: Initializing string variable 'DoRenameLastProfile' to value 'nothing'
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:20]i009: Command Line: '"-burn.clean.room=C:\ProgramData\Package Cache\{07a56f39-d3bf-4b74-baa5-d1f1f5a4a37b}\AuraServiceSetup.exe" -burn.filehandle.attached=588 -burn.filehandle.self=600 /uninstall'
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:20]i000: Setting string variable 'WixBundleLog' to value 'C:\Users\danie\AppData\Local\Temp\AURA Service_20200426173120.log'
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:20]i000: Setting string variable 'WixBundleManufacturer' to value 'ASUSTeK Computer Inc.'
    [4F34:4FCC][2020-04-26T17:31:20]i000: Setting numeric variable 'WixStdBALanguageId' to value 1033
    [4F34:4FCC][2020-04-26T17:31:20]i000: Setting version variable 'WixBundleFileVersion' to value '3.3.89.0'
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:20]i100: Detect begin, 7 packages
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:20]i000: Setting numeric variable 'HalExists' to value 1
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:20]i103: Detected related package: {CF8E6E00-9C03-4440-81C0-21FACB921A6B}, scope: PerMachine, version: 3.3.50.0, language: 1033 operation: Downgrade
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:20]i052: Condition 'HalExists' evaluates to true.
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:20]i052: Condition 'Privileged' evaluates to true.
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:20]i101: Detected package: InstallAacInstaller, state: Absent, cached: None
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:20]i101: Detected package: SdkSetup, state: Absent, cached: None
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:20]i101: Detected package: SdkSetup64, state: Superseded, cached: Complete
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:20]i101: Detected package: Setup, state: Present, cached: Complete
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:20]i101: Detected package: InstallAuraScript, state: Absent, cached: None
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:20]i101: Detected package: UnInstallHal, state: Present, cached: None
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:20]i101: Detected package: RenameLastProfile, state: Present, cached: None
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:20]i199: Detect complete, result: 0x0
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:37]i200: Plan begin, 7 packages, action: Uninstall
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:37]w321: Skipping dependency registration on package with no dependency providers: RenameLastProfile
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:37]i000: Setting string variable 'WixBundleLog_RenameLastProfile' to value 'C:\Users\danie\AppData\Local\Temp\AURA Service_20200426173120_000_RenameLastProfile.log'
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:37]i000: Setting string variable 'WixBundleRollbackLog_RenameLastProfile' to value 'C:\Users\danie\AppData\Local\Temp\AURA Service_20200426173120_000_RenameLastProfile_rollb ack.log'
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:37]w321: Skipping dependency registration on package with no dependency providers: UnInstallHal
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:37]i000: Setting string variable 'WixBundleLog_UnInstallHal' to value 'C:\Users\danie\AppData\Local\Temp\AURA Service_20200426173120_001_UnInstallHal.log'
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:37]i000: Setting string variable 'WixBundleRollbackLog_UnInstallHal' to value 'C:\Users\danie\AppData\Local\Temp\AURA Service_20200426173120_001_UnInstallHal_rollback.l og'
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:37]w321: Skipping dependency registration on package with no dependency providers: InstallAuraScript
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:37]i000: Setting string variable 'WixBundleRollbackLog_Setup' to value 'C:\Users\danie\AppData\Local\Temp\AURA Service_20200426173120_002_Setup_rollback.log'
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:37]i000: Setting string variable 'WixBundleLog_Setup' to value 'C:\Users\danie\AppData\Local\Temp\AURA Service_20200426173120_002_Setup.log'
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:37]i000: Setting string variable 'WixBundleRollbackLog_SdkSetup64' to value 'C:\Users\danie\AppData\Local\Temp\AURA Service_20200426173120_003_SdkSetup64_rollback.log '
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:37]i000: Setting string variable 'WixBundleLog_SdkSetup64' to value 'C:\Users\danie\AppData\Local\Temp\AURA Service_20200426173120_003_SdkSetup64.log'
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:37]w321: Skipping dependency registration on package with no dependency providers: InstallAacInstaller
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:37]i201: Planned package: RenameLastProfile, state: Present, default requested: Absent, ba requested: Absent, execute: Uninstall, rollback: Install, cache: Yes, uncache: Yes, dependency: None
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:37]i201: Planned package: UnInstallHal, state: Present, default requested: Absent, ba requested: Absent, execute: Uninstall, rollback: Install, cache: Yes, uncache: Yes, dependency: None
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:37]i201: Planned package: InstallAuraScript, state: Absent, default requested: None, ba requested: None, execute: None, rollback: None, cache: No, uncache: No, dependency: None
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:37]i201: Planned package: Setup, state: Present, default requested: Absent, ba requested: Absent, execute: Uninstall, rollback: Install, cache: No, uncache: Yes, dependency: Unregister
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:37]i201: Planned package: SdkSetup64, state: Superseded, default requested: Absent, ba requested: Absent, execute: Uninstall, rollback: Install, cache: No, uncache: Yes, dependency: Unregister
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:37]i201: Planned package: SdkSetup, state: Absent, default requested: Absent, ba requested: Absent, execute: None, rollback: None, cache: No, uncache: No, dependency: Unregister
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:37]i201: Planned package: InstallAacInstaller, state: Absent, default requested: None, ba requested: None, execute: None, rollback: None, cache: No, uncache: No, dependency: None
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:37]i299: Plan complete, result: 0x0
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:37]i300: Apply begin
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:37]i010: Launching elevated engine process.
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:37]i011: Launched elevated engine process.
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:37]i012: Connected to elevated engine.
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:31:37]i358: Pausing automatic updates.
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:31:37]i359: Paused automatic updates.
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:31:37]i360: Creating a system restore point.
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:31:37]i361: Created a system restore point.
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:31:37]i371: Updating session, registration key: SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstal l\{07a56f39-d3bf-4b74-baa5-d1f1f5a4a37b}, resume: Active, restart initiated: No, disable resume: No
    [4F34:0E64][2020-04-26T17:31:37]i336: Acquiring container: WixAttachedContainer, copy from: C:\ProgramData\ASUS\ROGLiveServiceTemp\LightingSer vice\AuraServiceSetup.exe
    [4F34:0734][2020-04-26T17:31:37]e000: Error 0x80070001: Failed to extract all files from container, erf: 1:2:0
    [4F34:0E64][2020-04-26T17:31:37]e000: Error 0x80070001: Failed to wait for operation complete.
    [4F34:0E64][2020-04-26T17:31:37]e000: Error 0x80070001: Failed to open container.
    [4F34:0E64][2020-04-26T17:31:37]e000: Error 0x80070001: Failed to open container: WixAttachedContainer.
    [4F34:0E64][2020-04-26T17:31:37]e312: Failed to extract payloads from container: WixAttachedContainer to working path: C:\windows\Temp\{C8A524BF-CFB4-4A71-AA49-4335CA8D8D0B}\73EDF5D839614901B8A7312CB1144E27A4DE 1C62, error: 0x80070001.
    [4F34:0E64][2020-04-26T17:31:37]w350: Applied non-vital package: RenameLastProfile, encountered error: 0x80070001. Continuing...
    [3AA4:17BC][2020-04-26T17:31:37]e000: Error 0x80070002: Failed to find payload: UnInstallHal in working path: C:\windows\Temp\{C8A524BF-CFB4-4A71-AA49-4335CA8D8D0B}\UnInstallHal and unverified path: C:\ProgramData\Package Cache\.unverified\UnInstallHal
    [3AA4:17BC][2020-04-26T17:31:37]e000: Error 0x80070002: Failed to cache payload: UnInstallHal
    [4F34:0E64][2020-04-26T17:31:37]e314: Failed to cache payload: UnInstallHal from working path: C:\windows\Temp\{C8A524BF-CFB4-4A71-AA49-4335CA8D8D0B}\UnInstallHal, error: 0x80070002.
    [4F34:0E64][2020-04-26T17:31:37]e349: Application requested retry of payload: UnInstallHal, encountered error: 0x80070002. Retrying...
    [4F34:0E64][2020-04-26T17:31:40]i336: Acquiring container: WixAttachedContainer, copy from: C:\ProgramData\ASUS\ROGLiveServiceTemp\LightingSer vice\AuraServiceSetup.exe
    [4F34:4B40][2020-04-26T17:31:40]e000: Error 0x80070001: Failed to extract all files from container, erf: 1:2:0
    [4F34:0E64][2020-04-26T17:31:40]e000: Error 0x80070001: Failed to wait for operation complete.
    [4F34:0E64][2020-04-26T17:31:40]e000: Error 0x80070001: Failed to open container.
    [4F34:0E64][2020-04-26T17:31:40]e000: Error 0x80070001: Failed to open container: WixAttachedContainer.
    [4F34:0E64][2020-04-26T17:31:40]e312: Failed to extract payloads from container: WixAttachedContainer to working path: C:\windows\Temp\{C8A524BF-CFB4-4A71-AA49-4335CA8D8D0B}\73EDF5D839614901B8A7312CB1144E27A4DE 1C62, error: 0x80070001.
    [4F34:0E64][2020-04-26T17:31:40]w350: Applied non-vital package: UnInstallHal, encountered error: 0x80070001. Continuing...
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:40]w309: Skipping apply of package: RenameLastProfile due to cache error: 0x80070001. Continuing...
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:40]i319: Applied execute package: RenameLastProfile, result: 0x0, restart: None
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:40]w309: Skipping apply of package: UnInstallHal due to cache error: 0x80070001. Continuing...
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:31:40]i319: Applied execute package: UnInstallHal, result: 0x0, restart: None
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:31:40]i326: Removed dependency: {07a56f39-d3bf-4b74-baa5-d1f1f5a4a37b} on package provider: {0E536061-3B55-4D45-BF58-0BDA261C94B0}, package Setup
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:31:40]i329: Removed package dependency provider: {0E536061-3B55-4D45-BF58-0BDA261C94B0}, package: Setup
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:31:40]i301: Applying execute package: Setup, action: Uninstall, path: (null), arguments: ' ARPSYSTEMCOMPONENT="1" MSIFASTINSTALL="7" UNINSTALLER_PATH="{07a56f39-d3bf-4b74-baa5-d1f1f5a4a37b}\AuraServiceSetup.exe" UNINSTALLER_PATH2="{07a56f39-d3bf-4b74-baa5-d1f1f5a4a37b}"'
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:35:17]e000: Error 0x80070643: Failed to uninstall MSI package.
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:35:17]e000: Error 0x80070643: Failed to execute MSI package.
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:35:17]e000: Error 0x80070643: Failed to configure per-machine MSI package.
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:35:17]w348: Application requested retry of package: Setup, encountered error: 0x80070643. Retrying...
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:35:20]i301: Applying execute package: Setup, action: Uninstall, path: (null), arguments: ' ARPSYSTEMCOMPONENT="1" MSIFASTINSTALL="7" UNINSTALLER_PATH="{07a56f39-d3bf-4b74-baa5-d1f1f5a4a37b}\AuraServiceSetup.exe" UNINSTALLER_PATH2="{07a56f39-d3bf-4b74-baa5-d1f1f5a4a37b}"'
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:41:12]e000: Error 0x80070643: Failed to uninstall MSI package.
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:41:12]e000: Error 0x80070643: Failed to execute MSI package.
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:41:12]e000: Error 0x80070643: Failed to configure per-machine MSI package.
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:41:12]w348: Application requested retry of package: Setup, encountered error: 0x80070643. Retrying...
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:41:15]i301: Applying execute package: Setup, action: Uninstall, path: (null), arguments: ' ARPSYSTEMCOMPONENT="1" MSIFASTINSTALL="7" UNINSTALLER_PATH="{07a56f39-d3bf-4b74-baa5-d1f1f5a4a37b}\AuraServiceSetup.exe" UNINSTALLER_PATH2="{07a56f39-d3bf-4b74-baa5-d1f1f5a4a37b}"'
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:41:16]e000: Error 0x80070643: Failed to uninstall MSI package.
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:41:16]e000: Error 0x80070643: Failed to execute MSI package.
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:41:16]e000: Error 0x80070643: Failed to configure per-machine MSI package.
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:41:16]w348: Application requested retry of package: Setup, encountered error: 0x80070643. Retrying...
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:41:19]i301: Applying execute package: Setup, action: Uninstall, path: (null), arguments: ' ARPSYSTEMCOMPONENT="1" MSIFASTINSTALL="7" UNINSTALLER_PATH="{07a56f39-d3bf-4b74-baa5-d1f1f5a4a37b}\AuraServiceSetup.exe" UNINSTALLER_PATH2="{07a56f39-d3bf-4b74-baa5-d1f1f5a4a37b}"'
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:41:20]e000: Error 0x80070643: Failed to uninstall MSI package.
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:41:20]e000: Error 0x80070643: Failed to execute MSI package.
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:41:20]e000: Error 0x80070643: Failed to configure per-machine MSI package.
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:41:20]i319: Applied execute package: Setup, result: 0x80070643, restart: None
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:41:20]e000: Error 0x80070643: Failed to execute MSI package.
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:41:20]i318: Skipped rollback of package: Setup, action: Install, already: Present
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:41:20]i319: Applied rollback package: Setup, result: 0x0, restart: None
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:41:20]i323: Registering package dependency provider: {0E536061-3B55-4D45-BF58-0BDA261C94B0}, version: 3.03.89, package: Setup
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:41:20]i325: Registering dependency: {07a56f39-d3bf-4b74-baa5-d1f1f5a4a37b} on package provider: {0E536061-3B55-4D45-BF58-0BDA261C94B0}, package: Setup
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:41:20]w309: Skipping apply of package: UnInstallHal due to cache error: 0x80070001. Continuing...
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:41:20]i319: Applied rollback package: UnInstallHal, result: 0x0, restart: None
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:41:20]i351: Removing cached package: UnInstallHal, from path: C:\ProgramData\Package Cache\CC2258A035BB7027158BF72E21FD12C2DBCC0CDE\
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:41:20]w309: Skipping apply of package: RenameLastProfile due to cache error: 0x80070001. Continuing...
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:41:20]i319: Applied rollback package: RenameLastProfile, result: 0x0, restart: None
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:41:20]i351: Removing cached package: RenameLastProfile, from path: C:\ProgramData\Package Cache\DA1D51FFADF5459E664FDF21B48DF1710B542DB4\
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:41:20]w353: Unable to remove cached package: RenameLastProfile, from path: C:\ProgramData\Package Cache\DA1D51FFADF5459E664FDF21B48DF1710B542DB4\, reason: 0x80070003. Continuing...
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:41:20]i372: Session end, registration key: SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstal l\{07a56f39-d3bf-4b74-baa5-d1f1f5a4a37b}, resume: ARP, restart: None, disable resume: No
    [3AA4:19A0][2020-04-26T17:41:20]i371: Updating session, registration key: SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstal l\{07a56f39-d3bf-4b74-baa5-d1f1f5a4a37b}, resume: ARP, restart initiated: No, disable resume: No
    [4F34:23F8][2020-04-26T17:41:20]i399: Apply complete, result: 0x80070643, restart: None, ba requested restart: No

  4. #394
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2020
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Aura does not recognize LED count

    1. The BIOS/firmware version for your hardware - American Megatrends Inc. 1407, 4/2/2020
    2. The AURA SYNC products you own and any other 3rd-party lighting software - ROG STRIX X570-I MB, ROG STRIX LC 240 AIO, Corsair Vengeance PRO Ram, Phanteks Halos 120mm Digital LED Fan Frame, anidees AI Aureola V2 120mm 3pcs Adressable RGB PWM Fan. All 3rd party product rated for Aura use. iCUE version 3.28.70
    3. If a power cycle has made any difference. (Shutdown, power off, unplug power cable for a minute) - No difference, I tried all.
    4. If you have tried reinstalling Aura or Windows already. Aura Yes, but I will not be uninstalling and reinstalling Windows due to time and use issues
    5. Do you have Aura for Graphics Cards installed also. (Please uninstall) - No. Graphics card is NVidia (FE) GeForce RTX 2060 SUPER, no Aura LEDS,
    6. Windows Edition, Version, and OS build. Windows 10 Pro, 10.0.18363 Build 18363
    7. If the same issue was present in the previous version(s). This is a new PC, less than a week old.
    8. State clearly the issue(s) you are experiencing. - Aura loses the number of LED's on what it is calling "AD STRIP" for my fan LEDS. When it works, the default number is 120, all LED work as expected. After waking up from sleep, The Fan LEDs do not work. Only one LED in each is lit. I check Aura and under SETTINGS Addressable header, the number of addressable LEDs on the device has changed to 1. I can not change this number to reflect the previous number. The only number if defaults to is 1. In the past, I was able to manually change this number and see the corresponding LED on all fans light up.


    I had to install iCUE software and the iCUE patch to have the DRAM show up in Aura. This was all working for 2 days. Today after waking the PC up, I noticed the LEDs are off. I have not been able correct the issue. Aura version is 1.07.79.

    This is a new PC, first install of everything. All software is up to date and freshly installed from their respective website.


    Any help is appreciated.

    Thank you.
    Last edited by broderp; 05-01-2020 at 05:22 PM. Reason: Added info

  5. #395
    ROG Guru: Brown Belt Array Vlada011 PC Specs
    Vlada011 PC Specs
    MotherboardRampage V E10 (BIOS 1903)
    ProcessorIntel®i7-5820K (4.5GHz 1.325V)
    Memory (part number)CMD16GX4M4A2666C15
    Graphics Card #1ASUS GTX1080Ti Poseidon
    Sound CardSound Blaster ZxR
    MonitorSamsung P2450H
    Storage #1Samsung 970 EVO PLUS 1TB
    Storage #2Samsung 850 EVO 1TB/WD Black 2TB
    CPU CoolerEK RGB Monoblock RVE10
    CaseLian Li PC-O11 WXC
    Power SupplyEVGA 1200 P2
    Keyboard Deck 87 Francium PRO - MX Brown DS PBT
    Mouse Logitech G900
    Mouse Pad Steeseries QCK
    Headset/Speakers CREATIVE T5900 5.1
    OS Windows 10 Pro x64 v1903
    Accessory #1 iPhone SE Space Grey
    Accessory #2 EK XRES D5 Revo 100 Glass PWM + CoolstreamPE 360
    Accessory #3 Noctua NF-A12x25 PWM x3 (radiator)
    Vlada011's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Reputation
    21
    Posts
    1,475

    I don't use any more ASUS Sync. I change RGB LED on motherboard in BIOS and on GPU inside GPU Tweaker, GPU Aura.


  6. #396
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2019
    Reputation
    10
    Posts
    14

    Quote Originally Posted by broderp View Post
    1. The … * Any help is appreciated.

    Thank you.
    I have exactly the same problem, but with a different motherboard (TUF Gaming *X570 Plus). Same bios number though. I’ve had it fo a while though, so can say it was present with the previous public bios. I think the number was two less. On occasion after a reinstall cycle it has worked, but I’ve given up trying again now (as it always eventually goes back to one).*

    I too ended up being told to reinstall Windows, which is a silly amount of hassle. I don’t understand why they suggest it.**The error begins during booting and well before Windows starts, so I think it is a BIOS thing, which is why I was hoping the latest bios update would solve it.*

  7. #397
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2019
    Reputation
    10
    Posts
    1

    After each restart, all LEDs are off

    After each restart, the LEDs are off the mainboard. I first have to open Armory Crate and turn the LEDs back on. After the next restart they are off again.

    What can i do?

  8. #398
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2019
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Exclamation Asus ROG strix Scar 2 issue EYE led

    i dont know when it happens i just yesterday paid attention for that! its like circuit! i think it happened after update!
    reinstalled windows
    reinslatlled drivers
    updated bios
    results NOTHING!
    https://drive.google.com/open?id=1k3...uPrsOz_VN057a3
    https://drive.google.com/open?id=13g..._TjdUvP_o1bYQ9

  9. #399
    New ROGer Array ytheekshana PC Specs
    ytheekshana PC Specs
    MotherboardRog Maximus XI Formula
    ProcessorIntel Core i9 9900K
    Memory (part number)G Skill TridentZ RGB 32GB (8x4)
    Graphics Card #1Rog Strix RTX 2080S OC
    MonitorAsus VG258QR 165Hz 1080p
    Storage #1Samsung 970 Evo Plus NVME M2 500GB
    Storage #2Seagate Barracuda 2TB
    CPU CoolerAntec Neptune 240 ARGB
    CaseRog Strix Helios
    Power SupplySeasonic Focus 80+ Gold
    Keyboard TUF Gaming K5
    Mouse TUF Gaming M5
    Headset Fantech Captain 7.1
    OS Windows 10 1909

    Join Date
    May 2020
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Unhappy


    1. The BIOS/firmware version for your hardware.

    ROG MAXIMUS XI FORMULA BIOS 1502

    2. The AURA SYNC products you own and any other 3rd-party lighting software.

    * Asus TUF K5 Keyboard
    * Asus TUF M5 Mouse
    * Asus Rog Maximus XI Formula
    * Asus Rog Strix RTX 2080 S
    Software
    * Armory Crate/Aura Sync

    4. If you have tried reinstalling Aura or Windows already.

    Yes

    6. Windows Edition, Version, and OS build.

    Windows 10 Pro 64bit 1909

    8. State clearly the issue(s) you are experiencing.

    My Tuf K5 keyboard is only recognized in Armory II. I need it to be recognized in Armory Crate. But its not. Also tried Aura Sync , but no difference. K5 keyboard is not recognized in both Aura Sync & Armory Crate.

    Please include a screenshot of the Aura UI, and any other pictures if applicable.

    Click image for larger version. 

Name:	aa.jpg 
Views:	0 
Size:	59.1 KB 
ID:	84832
    Click image for larger version. 

Name:	bb.jpg 
Views:	0 
Size:	204.6 KB 
ID:	84833
    Last edited by ytheekshana; 05-08-2020 at 07:30 AM.

  10. #400
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2020
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Quote Originally Posted by EHBEHB View Post
    I have exactly the same problem, but with a different motherboard (TUF Gaming *X570 Plus). Same bios number though. I’ve had it fo a while though, so can say it was present with the previous public bios. I think the number was two less. On occasion after a reinstall cycle it has worked, but I’ve given up trying again now (as it always eventually goes back to one).*

    I too ended up being told to reinstall Windows, which is a silly amount of hassle. I don’t understand why they suggest it.**The error begins during booting and well before Windows starts, so I think it is a BIOS thing, which is why I was hoping the latest bios update would solve it.*
    Here's what I found. If my system goes to sleep the issue occurs. I have turned off going to sleep in Windows and the issue has not reoccurred.

    Not sure what this means, but if Windows goes to sleep causes the issue then its defiantly software related IMO. I can't tell if its a Windows issue or is the issue belongs to ASUS.

    It does not look like there is much support from ASUS on this forum. I have yet to see any support, yet they made this forum for issues.

Page 40 of 44 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •