Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2017
    Reputation
    10
    Posts
    5

    GL703GE Nvidia not found!

    Hello, I made a clean install from a bootable usb stick with windows 10. After that, my graphics card 1050ti is not found! I cant install any drivers, even from the asus website!! I don't know if the metal liquid did some damage to my card, but until yesterday it was working fine!
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos Capture.PNG  


  2. #2
    Banned Array JustinThyme PC Specs
    JustinThyme PC Specs
    Laptop (Model)G752VY-DH72
    MotherboardRampage VI Extreme
    ProcessorI9 9940X
    Memory (part number)64GB DDR4 8x8 Corsair Dominator Platinum 3800 MHz @ C17
    Graphics Card #1ASUS Strix 2080Ti O11G @ 2.1GHz
    Graphics Card #2ASUS Strix 2080Ti O11G @ 2.1Ghz
    Graphics Card #3ROG Nvlink
    Graphics Card #4Have to feed animals
    Sound CardExternal Audioengine D1 24 bit 192kbps DAC
    MonitorASUS PG348Q @ 100Hz
    Storage #1Intel 905P 480GB U2 flavor
    Storage #2Samsung 850 EVO 1TB X2 in RAID 0, 960 PRO 1TB DIMM.2_1
    CPU CoolerHeatKiller IV PRO and VRM blocks ,Dual D5 PWM serial, 2X 480, 1X 360 RADS
    CasePhanteks Enthoo Elite 8X LL120 PWM, 3X LL140 PWM, 12 SP120 PWM 1x AF140 PWM
    Power SupplyCorsair AX 1500i
    Keyboard ASUS Claymore
    Mouse ASUS Spatha, Logitech MX Master
    Headset Sennheiser HD 700
    Mouse Pad ASUS ROG Sheath
    Headset/Speakers Audioengine A5+ with SVS SB-1000 Sub
    OS Win10 Pro 1809
    Network RouterNetGear NightHawk X10
    Accessory #1 NetGear Prosafe 10GBe Switch
    Accessory #2 Qnap TVS-682 NAS modded with I7 CPU

    Join Date
    Nov 2013
    Reputation
    144
    Posts
    3,857

    Are you saying you used liquid metal TIM on a notebook? Did you prep it at least by coating all neighboring components with clear nail polish or similar non conductive coating?
    Ill give it to you, you have more bawlz than I do! Ill use it on a desktop CPU thats been delidded and relidded and sealed unless the board lays flat all the time.

    Next question......did you save and install things from your eSupport folder like specifically chipset and MEI drivers?
    Last edited by JustinThyme; 01-26-2019 at 04:59 PM.

  3. #3
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2017
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Quote Originally Posted by JustinThyme View Post
    Are you saying you used liquid metal TIM on a notebook? Did you prep it at least by coating all neighboring components with clear nail polish or similar non conductive coating?
    Ill give it to you, you have more bawlz than I do! Ill use it on a desktop CPU thats been delidded and relidded and sealed unless the board lays flat all the time.

    Next question......did you save and install things from your eSupport folder like specifically chipset and MEI drivers?
    Hey, life is so short, of course I will use LM and whatever might happened I will manage it.
    Yes I install all the drivers and latest bios and still the same problem!

  4. #4
    ROG Guru: Orange Belt Array FULLMETALJACKET7's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Reputation
    46
    Posts
    492

    Oh well. Remove the heatsink, clean it all up and apply proper good quality thermal paste. Also, carefully check the motherboard to see if there isn't any droplets of LM that might have dripped off the GPU die in the process or after you applied it.
    If you're lucky it will come back to life.

  5. #5
    Banned Array JustinThyme PC Specs
    JustinThyme PC Specs
    Laptop (Model)G752VY-DH72
    MotherboardRampage VI Extreme
    ProcessorI9 9940X
    Memory (part number)64GB DDR4 8x8 Corsair Dominator Platinum 3800 MHz @ C17
    Graphics Card #1ASUS Strix 2080Ti O11G @ 2.1GHz
    Graphics Card #2ASUS Strix 2080Ti O11G @ 2.1Ghz
    Graphics Card #3ROG Nvlink
    Graphics Card #4Have to feed animals
    Sound CardExternal Audioengine D1 24 bit 192kbps DAC
    MonitorASUS PG348Q @ 100Hz
    Storage #1Intel 905P 480GB U2 flavor
    Storage #2Samsung 850 EVO 1TB X2 in RAID 0, 960 PRO 1TB DIMM.2_1
    CPU CoolerHeatKiller IV PRO and VRM blocks ,Dual D5 PWM serial, 2X 480, 1X 360 RADS
    CasePhanteks Enthoo Elite 8X LL120 PWM, 3X LL140 PWM, 12 SP120 PWM 1x AF140 PWM
    Power SupplyCorsair AX 1500i
    Keyboard ASUS Claymore
    Mouse ASUS Spatha, Logitech MX Master
    Headset Sennheiser HD 700
    Mouse Pad ASUS ROG Sheath
    Headset/Speakers Audioengine A5+ with SVS SB-1000 Sub
    OS Win10 Pro 1809
    Network RouterNetGear NightHawk X10
    Accessory #1 NetGear Prosafe 10GBe Switch
    Accessory #2 Qnap TVS-682 NAS modded with I7 CPU

    Join Date
    Nov 2013
    Reputation
    144
    Posts
    3,857

    Quote Originally Posted by theunknownvictim View Post
    Hey, life is so short, of course I will use LM and whatever might happened I will manage it.
    Yes I install all the drivers and latest bios and still the same problem!
    True life is short. Im always pushing it just differently. Im sure you probably are not the first to do it but the first Ive heard on a notebook. Sometimes gravity plays a role and the LM slides out and poof! Especially true with notebooks that get turned all around and upside down. Messing around with an old piece of hardware ill do just about anything in the name of science. I guess im just too tight. Once costs pass a certain level Im a bit more conservative.

  6. #6
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    10
    Posts
    70

    Quote Originally Posted by theunknownvictim View Post
    Hello, I made a clean install from a bootable usb stick with windows 10. After that, my graphics card 1050ti is not found! I cant install any drivers, even from the asus website!! I don't know if the metal liquid did some damage to my card, but until yesterday it was working fine!
    try installing from safe mode

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •